Zwangerschapsmassage

Hoera, je bent zwanger!
Gefeliciteerd met je zwangerschap!

De zwangerschap is een spannende maar vaak ook hele mooie en bijzondere tijd. Het is echter ook een tijd waarin in een relatief korte periode veel gebeurt met je lichaam. Onder invloed van hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor het kind en je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.

Ik gebruik speciale massagetechnieken die zalig ontspannen, zwangerschapskwaaltjes verlichten en veilig zijn tijdens de zwangerschap.

Hierdoor krijg je:

minder rugpijn en bekkenklachten,
een betere nachtrust door de ontspanning en het losmasseren van pijnlijke spieren,
afname van stress,
soepelere spieren,
een betere bloedcirculatie,
minder kuitkrampen
meer contact met de baby
Met of zonder klachten kan je lekker genieten van deze energetische en ontspannende zwangerschapsmassage. Massage kan voor ontspanning zorgen in elke fase van de zwangerschap.

Ik gebruik uitsluitend natuurlijke en biologische verzorgingsproducten die veilig zijn voor moeder en kind. Elke massage start met een kort gesprek waarin alle nodige info wordt gegeven zodat je als aanstaande mama nadien heerlijk kan ontspannen. Ook eventuele contra-indicaties tijdens de zwangerschap voor een massage worden besproken.

Ik maak gebruik van een unieke prenatale massagetafel die speciaal is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten. Deze massagetafel zorgt ervoor dat je als zwangere vrouw eindelijk weer eens heerlijk op je buik kunt liggen en kunt genieten van een welverdiende massage!

Bij de buikuitsparing zit namelijk een speciale band welke de buik perfect ondersteunt. Door de kussens te verwijderen uit de buik- en borstuitsparingen wordt deze tafel in een handomdraai omgetoverd tot een comfortabele zwangerschapsmassagetafel.
massage-tafel-zwangerschap
Deze massagetafel is ook uiterst geschikt voor dames die borstvoeding geven of om andere redenen geen druk op de borsten kunnen verdragen. Door de borstuitsparingen uit de massagetafel te verwijderen komt er namelijk geen druk op de borsten tijdens de massage.

De zwangerschapsmassage kan ook worden gegeven in zijligging, er wordt altijd gekeken wat het meest comfortabele houding voor de zwangere is. Comfort en ontspanning staan centraal.

De massage duurt 60 minuten en kost €65,-
Let op! voor dit tarief van €65,- is vergoeding niet van toepassing.

Zwangerschap massage ‘s-Hertogenbosch

Cadeaubon bestellen

Geef een cadeaubon van Massage Praktijk In Balans Totaal! Je bepaalt zelf de waarde van de bon, tevens is er ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Ervaringen van clienten

×