Telefoon nummer

06 10173704

E-mail

info@inbalanstotaal.nl

Openings tijden

Alleen op afspraak

De behandelingen worden door de  meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullend pakket. Hoe jouw verzekeraar met vergoedingen voor  Massagetherapie , Lichaamscoaching of alternatieve geneeswijzen consulten en behandelingen omgaat, is te vinden in jouw polisvoorwaarden. Afhankelijk van de aanvullende zorgverzekering die jij hebt afgesloten worden mijn behandelingen/consulten:  Massagetherapie , Lichaamscoaching of alternatieve geneeswijzen in geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk jouw polis hierop na of vraag het na bij jouw zorgverzekeraar.

Voor de behandelingen met de volgende prestatiecodes kun je eventueel een gedeeltelijke vergoeding krijgen:

  • Lichaamsgerichte psychotherapie:  24315
  • Klassieke Homeopathie: 24200

Het eigen risico van € 385,- van jouw zorgverzekeraar betreft alleen enkele zaken uit het basispakket en heeft dus geen betrekking op behandelingen die vallen onder jouw aanvullende verzekering. Dit betekent dus dat je voor een behandeling binnen mijn praktijk de eerste € 385,- niet zelf hoeft te betalen.

Een overzicht met vergoedingen voor verschillende alternatief geneeswijzen in 2020 vind je op de website van Zorgwijzer , CAT vergoedingen en op de volgende link: Vergoeding zorgverzekeraars. Bij twijfel kun je het beste je eigen verzekeraar bellen.

Praktijk In Balans totaal is aangesloten bij de bij Complementair Aanvullende Therapeuten, de CAT en bij Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg, de RBCZ. De Therapeuten die geregistreerd staan bij de CAT en RBCZ voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Een Klachten- en Tuchtrechtprocedure ( TCZ en GAT) die in samenwerking met de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) tot stand is gekomen, maakt deel uit van het CAT & RBCZ-kwaliteitsbeleid. Ik sta als RBCZ registertherapeut ingeschreven in de zorggids.

Na de behandeling ontvang je een digitale nota per email. Deze nota declareer je zelf bij de zorgverzekering, bij de meeste de meeste zorgverzekeringen kun je dit tegenwoordig eenvoudig online regelen.

Tarieven 2020 30 min 60 min 90 min
Lichaamsgerichte therapie (massagetherapie) met vergoeding €45,- €75,- €100,-
Lichaamsgerichte therapie (massagetherapie) (zonder vergoeding) €40,- €60,- €90,-
Lichaamscoaching/consulten €75,- €100,-

Betaalwijzen

Je kunt contant betalen of  overmaken op rekening NL44 KNAB 0259 0622 51 t.n.v. In Balans Totaal.

Wanneer je bent verhinderd gaarne 48 uur van tevoren aan te geven via mijn praktijknummer 0610173704 (Afmeldingen via sms of e-mail kan ik helaas niet accepteren). Als er sprake is van overmacht (en er telefonisch contact is gezocht), kunnen we hier over in gesprek komen en de afspraak naar een andere datum verzetten. Bij niet tijdig afzeggen ben ik genoodzaakt de behandelingskosten in rekening te brengen.

“Binnen mijn praktijk, kwaliteit wordt gewaarborgd om aangesloten te kunnen blijven bij de beroepsvereniging.”

Registratie

  • CAT- therapeut nummer CM1231-12-03-18
  • RCBZ licentie                               173076R
  • AGB-zorgverlenerscode          90-048491
  • AGB-praktijkscode                   90-057030
  • Kamer van koophandel            50258281

 

logo rcbz
cat_complementair_2020_internet
VLOW_Logo_Waterpaint_DEF (1)
BMRC_logo_ERKEND_2020
Logo RGDB - Babymassage Nederland
mBIT-coach-logo