Telefoon nummer

06 10173704

E-mail

info@inbalanstotaal.nl

Openings tijden

Alleen op afspraak

Meestal blijft het voor velen van ons maar bij 1 of 2 keer per jaar dat we eens even helemaal lekker wegdromen bij een massage. Dat is natuurlijk fantastisch, maar zou het niet nog fijner zijn om regelmatiger te genieten? Niet alleen omdat het lekker is, maar ook omdat dit je gezondheid ten goede komt! Vaak laten mensen zich masseren als er al klachten zijn. Maar waarom wachten als je dit ook kunt voorkomen? In deze hectische wereld waar we in leven is massage geen overbodige luxe, maar juist een manier om vitaal en in balans te blijven!

Wil je jezelf regelmatig laten masseren?  Dan is een strippenkaart een relaxte oplossing voor je. De strippenkaart is niet persoonsgebonden, dus wil je samen met jouw partner, buurvrouw of collega’s een kaart kopen, dan is dat mogelijk.

Met een strippenkaart betaal je in één keer voor meerdere behandelingen met een korting. Strippenkaarten zijn verkrijgbaar voor 5 behandelingen.
Profiteer nu van de aantrekkelijke relaxte korting op de strippenkaarten.

        5-strippenkaart à 60 minuten: € 270,00           

 

Een strippenkaart bestelt je telefonisch of via email.

Ik bereken € 2,95 extra voor de afhandeling en verzendkosten. Nadat ik de betaling op bankrekening NL14RABO0162284780 t.a.v. Susana Romo Garcia heb ontvangen, wordt de strippenkaart verstuurd naar het gewenste adres.

Bij zelf ophalen zijn er geen kosten aan verbonden. Dan graag contant afrekenen, indien mogelijk gepast, pinnen is niet mogelijk. Bij alle behandelingen zijn de algemene voorwaarden van Massage Praktijk In Balans Totaal van toepassing.

*Vergoeding is niet van toepassing bij de strippenkaarten.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op.