Referenties

Susana heeft mij met haar bindweefselmassages op de buik, weer enorm veel zelfvertrouwen gegeven op dat gebied. Ik was dat echt kwijtgeraakt voordat ik bij Susana terecht kwam. Na drie miskramen zat er ook de nodige pijn en emotie op dat gebied en ook hier is aandacht voor. Het hele plaatje, dus niet alleen de buitenkant.

Susana is een warm, oprecht, geïnteresseerd persoon bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. De behandelruimte is ook heel prettig. Ze heeft veel kennis van zaken en komt met praktische tips en aanbevelingen om je verder te helpen. Ook al is de bindweefselmassage behoorlijk pittig, de afsluiting is altijd ontspannend. De tijd vliegt voorbij. En omdat je echt resultaat ziet, is dit het allemaal dubbel en dwars waard. Ik heb een kuur gedaan maar ben zeker van plan om regelmatig terug te komen, in de toekomst mogelijk ook voor andere behandelingen.

Het is een cadeautje aan jezelf en ik kan het iedereen aanraden om op deze manier met behulp van Susana voor jezelf als geheel te zorgen en in balans te komen en/of blijven. Ik ben héél blij dat ik bij Susana terecht ben gekomen.

Daphne Karthaus

Lieve Susana,
Wat ben ik blij dat onze paden elkaar gekruist hebben!. Het is o zo jammer dat niet alle vrouwen leren hoe ze liefdevol kunnen zorgen voor gezond borstweefsel. Als ik dochters zou hebben was dit mijn eerste actie nadat ik bij jou was geweest.
Door de borstkankerbehandeling (operatie en bestraling) ben ik op onderzoek gegaan en uiteindelijk bij borstweefsel behandeling uitgekomen.
Nooit heb ik beseft hoe belangrijk borstmassage is en hoe de lymfeklieren goed te draineren. Dat heb ik van jou geleerd.
Je hebt een prachtige kamer in je praktijk, ik voelde me meteen op mijn gemak. Zelf ben je de rust/zekerheid/vakkundigheid en niet in de laatste plaats een ontzettend lieve vrouw. Ik vertrouw erop dat ik bij jou in goede handen ben. Dank je wel Susana.

Irma M.

Ik heb mijn eerste zwangerschapsmassage van Susana gekregen met 25 weken; wat een heerlijk moment voor jezelf en je ongeboren kindje! Ik vond het alleen al fijn om weer eens op mijn buik te kunnen liggen en de ontspanningsmassage was echt genieten. Heel fijn om even met zoveel rust en aandacht bij mezelf te zijn. Susana neemt alle tijd en ze houdt rekening met je wensen en eventuele andere relevante zaken. Ik kom zeker nog een paar keer terug deze zwangerschap!

Margreet van der Burg

Ik ben twee keer voor een borstweefselbehandeling bij Susana geweest. Je bent letterlijk en figuurlijk bij haar in heel goede handen. Ze is heel kundig en ik had direct alle vertrouwen in haar. Ze legt ook heel fijn uit hoe jezelf je borsten kunt onderzoeken. Ik kan het iedere vrouw aanraden.

Marijke

(H)eerlijk genoten van mijn ontspanningsmassage bij Susana. Echt een aanrader voor elke vrouw die goed voor zichzelf wil zorgen, uit preventie en zelfliefde voor je fysieke en mentale balans. Een hart verwennende onderdompeling die tot in de puntjes professioneel verzorgt is. Ik kom zeker terug, als ik weer op mini vakantie ben in Den Bosch. www.maaikebevaltje.nl

Maaike Middelweerd

De praktijk voelt erg warm en vertrouwd. Susana stelt je op je gemak en neemt alles van te voren goed met je door zodat je weet wat je te wachten staat. Daarnaast geeft zij fijne tips voor de verzorging van jouw huid en is ze oprecht geïnteresseerd in je. Vond het een hele prettige ervaring en ik kom zeker terug!

Jaimy vd Leest

Massage praktijk in balans totaal doet haar naam eer aan. Susana is een ontzettend prettig persoon waarbij je gelijk op je gemak bent, wat erg fijn is omdat je dan gelijk kunt ontspannen nog voordat je de massage ondergaat. De massage was een hele fijne ervaring Susana weet precies wat je nodig hebt en is erg kundig. Zoals gezegd over de naam van de praktijk ik was na afloop zeker beter in balans maar nog niet totaal dus ga zeker nog terug. Heerlijk uurtje voor jezelf en ook daarna een stuk ontspannender het dagelijkse leven weer in. Dank Susana!

Marina Schonhage

Sinds mijn derde trimester bij Susana geweest voor een ontspanningsmassage voor de zwangerschap. Ze heeft een fijne tafel waar je met je borsten en buik in een gat kan liggen zodat je fijn op je buik kan liggen. Vervolgens een uur compleet ontspannen met een heerlijke massage. Na dit uur ben je helemaal ontspannen. Je kan aangeven waar je last van hebt en dit neemt ze dan extra mee. Echt een aanrader om jezelf te verwennen en te ontspannen! Bedankt voor de fijne massages. Ik kom zeker terug na de bevalling!

Loes Engbers

Onlangs heb ik voor het eerst een zwangerschapsmassage ondergaan bij In Balans Totaal. Het was überhaupt mijn eerste massage ooit en was benieuwd hoe ik het zou ervaren. Ik gaf aan dat ik een uur lang op mijn buik wilde liggen en totaal wilde ontspannen. Doordat de massagetafel voorzien is van een gat speciaal voor de zwangere buik, kon ik na lange tijd weer eens heerlijk op mijn buik liggen. Ik heb echt genoten van een ontspanningsmassage en zou dit elke zwangere dame aanbevelen. Nog voordat ik ga bevallen, zal ik een afspraak boeken. Een cadeau voor jezelf!

Anne-Sophie Brand

Borstweefselbehandeling bij Susana
Ik liep al langere tijd rond met een ongemakkelijk gevoel en pijn in mijn borsten. Per toeval las ik over borstweefselbehandelingen en het duurde niet lang voor ik de praktijk van Susana gevonden had; wat een geluk! Susana wist mij iedere keer weer op mijn gemak te stellen door te luisteren en persoonlijke belangstelling te tonen. Hierdoor kon ik mij tijdens de behandelingen echt ontspannen. Dankzij Susana heb ik nu voldoende handvatten om goed voor mijzelf en mijn borsten te blijven zorgen.

Esra

Mijn eerste ervaring met Susana is heel positief, ik voelde me meteen op mijn gemak. De massage is een weldaad voor je lichaam en je ziel. Een aanraking die me emotioneel raakte, zo fijn en warm. Bedankt susana, voor mij is het een geschenk, verheug me op de volgende behandeling.

Astrid korthout

Susana is een bijzonder warm mens zonder overdreven te zijn. Nuchter zonder poespas. Kundig en geïnteresseerd. De behandelingen die ik heb gehad waren pijnlijk(bindweefselmassage) maar zeer effectief. En daarbij vergeet je de pijn direct na behandeling en voelt het juist prettig.

Nicolette van Bergen

Een ontspanningsmassage gehad met 36 weken zwangerschap. Heerlijk om weer een keer op je buik te kunnen liggen. Ik werd hartelijk ontvangen en er werd tijd voor me genomen. Verder mijn wensen en behoefte op voorhand afgestemd en daarna in een mooie/relaxte ruimte de massage. Die was echt heel erg fijn! Ik kan het iedere zwangere vrouw aanraden!

Yvonne Verkuijlen

Met zowel pijnklachten in de borst, als angstklachten daarover kwam ik bij Susana. Ze heeft me met beide klachten ontzettend goed geholpen; ik ben van beide klachten af. Ze weet je vanaf moment 1 gerust te stellen en gaat zeer professioneel en prettig te werk. Ook al zitten de broodnodige behandelingen erop, ik blijf graag bij haar terugkomen.

Dionne

Met 29 weken heb ik een zwangerschapsmassage bij Susana gehad. Het was een hele fijne en rustgevende ervaring. Susana kan heel goed masseren en ze laat je echt ontspannen. Ze weet een veilige en rustige sfeer te creëren en dat vond ik zo fijn. Ik heb op dat moment alles los kunnen laten. Echt een aanrader!

Lesddie

Super goed geholpen. Susana neemt alle tijd voor je. Na 4 behandelingen, zie ik al een duidelijk verschil met voorheen op mijn 14 jaar oude litteken. Ben wat dat betreft tevreden met het resultaat 😊. Ik kan deze behandeling aan iedereen aanraden

Karina

Ik ben nu al 4 keer bij Susana geweest voor de littekentherapie. Ik voel me altijd op mijn gemak bij haar en ze is heel professioneel. Goede uitleg, vrijwel pijnloze behandeling en resultaat boven verwachting. Ik kom hier zeker weer terug voor een Borstweefselbehandeling.

Ceedo

Van de intake, het advies, het luisterende oor tot en met het uiteindelijke resultaat; het is gewoon helemaal top!. Ik ben zeer tevreden, het resultaat is verbluffend! Na 1 behandeling al zichtbaar resultaat, geen vochtophoping meer!. Susana is heel vriendelijk en super aardig. Ik raad haar iedereen aan. Susana dank je wel voor je geduldigheid en enthousiasme.

Janine

Fijne behandeling, goede sfeer, behandeling rustig uitgevoerd, duidelijke uitleg. De verwachtingen werden duidelijk uitgelegd en conservatief ingeschat, waardoor ik positief verrast ben door het resultaat. Ik ga nu verder met borstweefselbehandeling, ik geef mezelf dit cadeau.

Thea

Ik ben nu voor 4 littekenbehandelingen geweest. Susana legde alles netjes uit, ze is vriendelijk, professioneel en warm en ze onthoudt dingen die je de vorige keer gezegd hebt. Ze vraagt of je geen pijn hebt en ze is geïnteresseerd in je. Ik ben super blij dat ik eindelijk besloten heb het te doen. Na 1 behandeling zag ik al zo enorm veel verschil en ik blijf hier zeker terugkomen! Bedankt Susana.

Toine