Referenties

De massages die Susana geeft, ervaar ik als positief. Susana is vooraf duidelijk in haar aanpak en neemt serieus de tijd om te voelen waar de spanning voelbaar is in het lichaam. De oliën die ze gebruikt zijn mild voor de huid en hebben een fijne geur.

Martha Lawalata

Ik heb twee keer een heerlijke zwangerschapsmassage bij Susana gehad. Ze voelt heel goed aan waar je lichaam aan toe is en heeft voor mij echt de perfecte balans van zachte aanraking en stevige massage weten te vinden. Daarnaast is ze erg warm, luisterend en open, en ik voelde me totaal op mijn gemak.

Yvonne Blake

Een relaxte omgeving, met een vertrouwde sfeer, en kundige handen voor een (toch wel beetje spannende) borstweefselbehandeling. Susana heeft behalve fijn gemasseerd, me ook de achtergrondinfo en tools gegeven om zelf goed voor mijn borsten te zorgen, met tijdens de eerste behandeling aandacht voor massage, en tijdens de tweede behandeling aandacht voor dry-brushing. Ik kan deze behandeling bij Susana absoluut aanraden.

Maaike Heutink

Bij Praktijk In Balans Totaal heb ik een zeer prettige zwangerschapsmassage mogen ontvangen. Wat ontzettend fijn is dat je door een speciale bank weer even op je buik kan liggen. Susana is zeer professioneel en de massage was echt fantastisch. Precies de goede druk. Susana stelt je van begin tot einde ook erg op je gemak, wat echt heel prettig is. Dank voor de ontzettend fijne ervaring, ik kan en ga het iedereen aanraden hier een (zwangerschaps) massage te boeken!

Céline Best

Susana heeft een hele lieve, warme persoonlijkheid en ontvangt je met open armen in haar praktijk. Ik heb een holistische ontspanningsmassage gehad van haar. Je voelt de liefde door haar handen stromen. Ik vond het heel erg fijn. Ik was eerst bang dat ik niet goed zou kunnen ontspannen maar Susana stelt je gerust en kan je echt laten ontspannen. Ik heb meteen de volgende massage gepland. Af en toe moet je jezelf gewoon iets fijns en ontspannends geven en dat is deze ervaring zeker. Het is een cadeautje aan jezelf. Dankjewel Susana!

Daisy van der Mark

Was een fantastische massage, super relaxed. Van het begin tot het eind voel je haar aandacht. Fijne ervaring. Alles tot in de puntjes verzorgd. Perfecte balans, warmte, muziek, sfeervolle ruimte. Alles top.

Bettina Hermse

Via een vriendin kwam ik terecht bij Susana voor bindweefsel behandelingen. Susana is een professional met ontzettend veel kennis en daarnaast een warme en hartelijke vrouw. Ik voelde me meteen op m’n gemak en alles werd duidelijk uitgelegd. Ik heb genoten van de (soms pijnlijke haha) behandelingen en de fijne gesprekken! Zeker een aanrader!

K.A

Jouw behandeling heeft me erg goed gedaan. Ik kon de spanning en stress die bij mijn beroep hoort onder controle houden. En dat was precies waarnaar ik op zoek was. Heel veel dank hiervoor.

V.S

Via een kennis kom ik bij jou terecht. Wat een fijne ervaring was enorm bedankt. Op moment dat iemand bij u binnen komt voelt al rustig en relax. Ik had jou hulp hard nodig omdat vaak zit tijdens mijn werk. Ik zou iedereen aanraden om jou praktijk te bezoeken. Hartelijk dank. Tot snel.

Y.P

Susana je bent een professional met veel passie voor wat je doet en de resultaten spreken voor zich. Na het eerste gesprek telefonisch had ik meteen al een goed gevoel en merkte ik dat je het wist waar je het over had. En ik had gelijk want zelfs 1 behandeling was al heel effectief en heeft mooi bijgedragen aan mijn herstelproces. Enorm bedankt hiervoor en ook voor de goede tips, je betrokkenheid en duidelijkheid in alles. En natuurlijk ook voor de leuke gesprekken en je inspirerende ‘growth mindset’ 🙏🏼 Muchas gracias!

Ani Mikaelian

Ik ben door de Hormoonpoli verwezen naar Susana voor een borstweefsel behandeling. Wat een goede tip was dat! Ik vond het wel een beetje spannend maar zodra ik de praktijkruimte binnen kwam was ik meteen op mijn gemak. Susana is een kei in massage en ze legt alles heel duidelijk uit. Ook na de behandeling is ze nog bereikbaar voor vragen. Wat een service. Na de borstweefselmassage voelde ik me lekker licht en ontspannen. Mij heeft het veel gebracht want ik kan mezelf nu ook masseren en borstelen door de uitleg van Susana en mijn borsten voelen weer als onderdeel van mij en ik voel me in alles zachter.

Sandy van Hofwegen

Bedankt voor deze fijn ervaring. Ondanks mijn zwangere buik lag ik heerlijk. De olie, warmte en relaxte omgeving maakte het dat ik helemaal ‘zen’ naar huis ging. Ik heb er onwijs van genoten en de persoonlijke aandacht vind ik heel erg fijn! Ik kom snel terug!

Kim van den Heuvel

Op 19 juli (ik was ruim 8 maanden zwanger) plande ik een zwangerschapsmassage bij Susana. Met een peuter thuis ervoer ik deze zwangerschap als iets zwaarder en voelde me stijf in mijn lichaam. De massage bij Susana was heerlijk en kan ik iedere zwangere vrouw aanbevelen! Als je je stijf voelt die laatste maandjes, maar zeker ook als je je goed voelt. Een fijne traktatie voor jezelf. Na de massage voelde ik me weer helemaal soepel, alsof alles weer stroomde in mijn lichaam en ik voelde me ook klaar voor de bevalling. Aan het einde van de massage mocht ik blind een kaartje trekken. Dat was een bericht van de baby aan mij. Heel bijzonder. Bedankt, Susana. En ik kom snel weer voor een post-zwangerschapsmassage.

Yori Ysselmuiden

Hartelijk dank Susana, ik vond het heel fijn om te ervaren. Fijn dat je alle tijd nam om mijn verhaal te horen, mij in alle rust te masseren en mij instructies te geven hoe ik dit zelf ook goed kan doen. Heel waardevolle informatie die je deelt en heel belangrijk voor onze gezondheid. En jouw artikel is prachtig eerlijk en authentiek, kan ik enorm waarderen en respect voor hebben. Hartelijk dank voor alles en graag tot ziens.💖

Ageeth Bosschaart

Susana nogmaals bedankt voor de heerlijke, ontspannende massage! Ik heb er enorm van genoten en het maakte me weer even bewust van het feit dat ik dit zó fijn vind, dat ik vaker mezelf zo’n rustmomentje zou moeten gunnen. In een fijne en ontspannen ruimte en je bent erg vriendelijk en persoonlijk. Ik kom graag nog een keer bij je terug!

Audrey van der Veeken

Susana is een hele fijne en warme vrouw. Haar massageruimte geeft je meteen een vertrouwd en rustig gevoel. Haar borstweefselmassage is erg fijn en ze leert je ook om jezelf te masseren, waardoor je thuis verder kunt gaan. Echt een aanrader!

Femke

Lieve Susana,
Jouw massage heeft onwijs veel in werking gezet bij Mij en mijn Hogere Zelf. Ik heb echt ervaren dat je mij op alle lagen behandeld hebt én verder! Jouw afstemming was te voelen voor, tijdens en na de massage.
Ik kreeg veel door tijdens de behandeling en kon mijn opkomende emoties op een dieper niveau ter plekke ervaren én toelaten!
Je hebt mij het zetje gegeven weer een nieuwe uienlaag af te pellen en ik kreeg in één week tijd onwijs veel inzichten en maakte daarmee een grote transformatie door. Dit is nu nog steeds voelbaar; ik voel mij mede door jouw massage behandeling lichter, dichterbij mezelf en in contact met mijn hartsverlangen.
Dank voor de prettige persoonlijke sessie waarin we persoonlijk en fijn hebben nagesproken.

Anne

Ik heb 2 behandelingen bij Susana gehad voor mijn borstweefsel. Ik ben via de groene zuster bij Susana gekomen omdat ik een cyste in mijn borst had. Gelukkig is de cyste verdwenen en heb ik goede massage en borstel technieken bij Susana geleerd. Ze vertelt precies wat je kunt doen en ook hoe je je borstel het beste kunt schoon houden. Het was heel geruststellend en totaal niet vervelend de behandeling. Ben je op zoek naar een andere manier om je borsten gezond te houden Susana maar ook de groene zuster kunnen je hier heel goed bij helpen.

Asun Pieters-Quetglas

Wat geweldig wat jij hebt bereikt. Ik dacht te moeten leren leven met een tintelende arm en levenslang medicatie slikken. Vanaf de eerste behandeling ben ik klachtenvrij!
Dankjewel, je bent goud waard!

Kim Broekmeulen-Montrée

De zwangerschapsmassage waarbij ik op mijn buik kon liggen door de speciale tafel voelde als een verademing. Susana is een professional die ook tijd maakt voor de persoon die zij tegenover zicht heeft. Susana begreep precies wat mijn rug nodig had, nadat ik had aangegeven dat hier de focus op lag gedurende de massage. De 60 minuten zijn voorbij gevlogen en ik voelde mij nadien heerlijk ontspannen.

Lisa
×