Referenties

Fantastische behandeling, heerlijk ontspannen. Ga zeker vaker.

Henny van Pinxteren

Wat heb ik genoten van de heerlijke zwangerschapsmassages!
Gelijk bij binnenkomst voelde ik me al op mijn gemak wat een leuke, fijne warme en open vrouw ben je!
Je neemt de tijd en toont interesse en stelt vragen of er specifieke wensen waren, voor mij vooral ontspanning en oh wat heb ik dat gedaan. Een uur lang complete ontspanning, ik zou er zo 3 uur kunnen blijven liggen!
Je lichaam heeft deze aandacht en rust zo nodig tijdens je zwangerschap en op het moment dat je op tafel gaat liggen komt je lichaam helemaal tot rust dankzij jou!
Je weet ook precies de plekken te vinden waarvan ik zelf niet eens doorhad dat ze even extra aandacht nodig hadden!
Leuke kleine boodschapjes van de baby op het einde maken de sessie voor mij helemaal af!
Ik heb echt genoten van de vier keer die ik bij jou heb mogen komen en zal je zeker aanraden bij alle zwangere vrouwen!
Super bedankt voor je aandacht en je tijd!

Nikki Oerlemans

Via een collega kwam ik bij Susana terecht en wat heeft zij mij hiermee een dienst bewezen! Ik heb namelijk toen ik 36 weken zwanger was een hele fijne zwangerschapsmassage gehad van Susana. Dit was in de eerste week van mijn verlof en ik had nog erg moeite met de stress van het werkende leven loslaten en rust te nemen. Tijdens de massage kon ik heerlijk op mijn buik liggen door een uitsparing in de massagetafel en voelde ik mezelf al steeds rustiger worden. Dit gevoel van rust en ontspanning heb ik daarna ook kunnen behouden en heeft mogelijk ook geholpen bij de prettige thuisbevalling die ik uiteindelijk heb gehad. Ik kan iedere zwangere deze massage dus van harte aanbevelen!!

Rianne Damsma-Timmer

Lieve Susana,
Al jaren volg ik je als collega masseur met enorme interesse en waardeer ik de manier waarop je in het leven staat en jij je vak verstaat.
Na m’n eerste mammografie bleef ik maar last houden van m’n rechter borst. Na jaren sukkelen en geen verbetering wilde ik dolgraag bij jou de borstweefsel massage ondergaan. Het grootste cadeau aan mezelf sinds jaren. Wat voelt het fantastisch om je hele voorkant met kennis en liefde te laten masseren. Het heeft veel los gemaakt, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik weet als geen ander hoe beide verbonden zijn, maar dat neemt niet weg dat het bij de loodgieter ook wel eens lekt 🙂.

Nu weet ik eindelijk hoe ik mijn eigen borsten goed kan masseren en voelen ze al zoveel beter. Na de 2e sessie gaf je mij nog een inzicht in mijn schouderpijn en toen was de cirkel rond. Alles staat met elkaar in verbinding. Zo ook mijn houding met mijn gedachten en mijn borst. Ik ga ermee aan de slag. Duizend maal dank voor 2 enorm fijne massages! Volgende keer kom ik voor de ontspanning.💜 Veel liefs.

Jacqueline Tak-Kriek

In het verleden bij diverse ondernemers een massage geprobeerd, met vaak teleurstelling als gevolg, omdat het niet helemaal paste bij wat ik zocht. Tijdens mijn zwangerschap wilde ik massages een nieuwe kans geven en kwam ik bij Susana terecht. Haar website sprak mij aan. Ik heb tijdens mijn zwangerschap 7 massages gehad van Susana. Susana is een warme vrouw met veel passie, gevoel en liefde in haar werk. Dit ervaar je ook echt tijdens de massages. Ik kwam tot diepe rust en heb zelfs het gevoel dat er op emotioneel gebied een hoop losgemaakt en verwerkt is door haar liefdevolle aanrakingen. Susana heeft mij het vertrouwen in massages terug gegeven, ik blijf ook zeker terug komen. De eerste afspraak voor na de zwangerschap staat al gepland. Dankjewel Susana voor de fijne, ontspannende massages!

Cheyenne vd Wildenberg

Susana heeft mij in mijn laatste zwangerschapsmaand mogen masseren. Ze heeft mijn rug ontzettend goed aangepakt, ik kon voelen dat alles weer begon door te stromen en de pijnpunten verdwenen. Ik moest daar wel even doorheen voordat ik kon ontspannen. De speciale massagetafel zorgden er meteen al voor dat ik de zwaarte van mijn buik veel minder voelden. Na afloop waren zowel mijn lichaam als geest totaal ontspannen. Een erg fijne ervaring zo in de laatste maand van de zwangerschap!

Woudy Mulders

Met 23 weken een super fijne zwangerschapsmassage gehad van Susana. Er was een hele fijne en open sfeer waardoor ik me volledig kon ontspannen. Ik voelde me letterlijk beter in contact komen met mijn lijf, zo fijn om even met aandacht stil te staan bij alle veranderingen die plaatsvinden. Ook de baby vond het heerlijk 😉 Ik kom zeker later deze zwangerschap nog een keer terug!

Lotte

De massages die Susana geeft, ervaar ik als positief. Susana is vooraf duidelijk in haar aanpak en neemt serieus de tijd om te voelen waar de spanning voelbaar is in het lichaam. De oliën die ze gebruikt zijn mild voor de huid en hebben een fijne geur.

Martha Lawalata

Ik heb twee keer een heerlijke zwangerschapsmassage bij Susana gehad. Ze voelt heel goed aan waar je lichaam aan toe is en heeft voor mij echt de perfecte balans van zachte aanraking en stevige massage weten te vinden. Daarnaast is ze erg warm, luisterend en open, en ik voelde me totaal op mijn gemak.

Yvonne Blake

Een relaxte omgeving, met een vertrouwde sfeer, en kundige handen voor een (toch wel beetje spannende) borstweefselbehandeling. Susana heeft behalve fijn gemasseerd, me ook de achtergrondinfo en tools gegeven om zelf goed voor mijn borsten te zorgen, met tijdens de eerste behandeling aandacht voor massage, en tijdens de tweede behandeling aandacht voor dry-brushing. Ik kan deze behandeling bij Susana absoluut aanraden.

Maaike Heutink

Bij Praktijk In Balans Totaal heb ik een zeer prettige zwangerschapsmassage mogen ontvangen. Wat ontzettend fijn is dat je door een speciale bank weer even op je buik kan liggen. Susana is zeer professioneel en de massage was echt fantastisch. Precies de goede druk. Susana stelt je van begin tot einde ook erg op je gemak, wat echt heel prettig is. Dank voor de ontzettend fijne ervaring, ik kan en ga het iedereen aanraden hier een (zwangerschaps) massage te boeken!

Céline Best

Susana heeft een hele lieve, warme persoonlijkheid en ontvangt je met open armen in haar praktijk. Ik heb een holistische ontspanningsmassage gehad van haar. Je voelt de liefde door haar handen stromen. Ik vond het heel erg fijn. Ik was eerst bang dat ik niet goed zou kunnen ontspannen maar Susana stelt je gerust en kan je echt laten ontspannen. Ik heb meteen de volgende massage gepland. Af en toe moet je jezelf gewoon iets fijns en ontspannends geven en dat is deze ervaring zeker. Het is een cadeautje aan jezelf. Dankjewel Susana!

Daisy van der Mark

Was een fantastische massage, super relaxed. Van het begin tot het eind voel je haar aandacht. Fijne ervaring. Alles tot in de puntjes verzorgd. Perfecte balans, warmte, muziek, sfeervolle ruimte. Alles top.

Bettina Hermse

Via een vriendin kwam ik terecht bij Susana voor bindweefsel behandelingen. Susana is een professional met ontzettend veel kennis en daarnaast een warme en hartelijke vrouw. Ik voelde me meteen op m’n gemak en alles werd duidelijk uitgelegd. Ik heb genoten van de (soms pijnlijke haha) behandelingen en de fijne gesprekken! Zeker een aanrader!

K.A

Jouw behandeling heeft me erg goed gedaan. Ik kon de spanning en stress die bij mijn beroep hoort onder controle houden. En dat was precies waarnaar ik op zoek was. Heel veel dank hiervoor.

V.S

Via een kennis kom ik bij jou terecht. Wat een fijne ervaring was enorm bedankt. Op moment dat iemand bij u binnen komt voelt al rustig en relax. Ik had jou hulp hard nodig omdat vaak zit tijdens mijn werk. Ik zou iedereen aanraden om jou praktijk te bezoeken. Hartelijk dank. Tot snel.

Y.P

Susana je bent een professional met veel passie voor wat je doet en de resultaten spreken voor zich. Na het eerste gesprek telefonisch had ik meteen al een goed gevoel en merkte ik dat je het wist waar je het over had. En ik had gelijk want zelfs 1 behandeling was al heel effectief en heeft mooi bijgedragen aan mijn herstelproces. Enorm bedankt hiervoor en ook voor de goede tips, je betrokkenheid en duidelijkheid in alles. En natuurlijk ook voor de leuke gesprekken en je inspirerende ‘growth mindset’ 🙏🏼 Muchas gracias!

Ani Mikaelian

Ik ben door de Hormoonpoli verwezen naar Susana voor een borstweefsel behandeling. Wat een goede tip was dat! Ik vond het wel een beetje spannend maar zodra ik de praktijkruimte binnen kwam was ik meteen op mijn gemak. Susana is een kei in massage en ze legt alles heel duidelijk uit. Ook na de behandeling is ze nog bereikbaar voor vragen. Wat een service. Na de borstweefselmassage voelde ik me lekker licht en ontspannen. Mij heeft het veel gebracht want ik kan mezelf nu ook masseren en borstelen door de uitleg van Susana en mijn borsten voelen weer als onderdeel van mij en ik voel me in alles zachter.

Sandy van Hofwegen

Bedankt voor deze fijn ervaring. Ondanks mijn zwangere buik lag ik heerlijk. De olie, warmte en relaxte omgeving maakte het dat ik helemaal ‘zen’ naar huis ging. Ik heb er onwijs van genoten en de persoonlijke aandacht vind ik heel erg fijn! Ik kom snel terug!

Kim van den Heuvel

Op 19 juli (ik was ruim 8 maanden zwanger) plande ik een zwangerschapsmassage bij Susana. Met een peuter thuis ervoer ik deze zwangerschap als iets zwaarder en voelde me stijf in mijn lichaam. De massage bij Susana was heerlijk en kan ik iedere zwangere vrouw aanbevelen! Als je je stijf voelt die laatste maandjes, maar zeker ook als je je goed voelt. Een fijne traktatie voor jezelf. Na de massage voelde ik me weer helemaal soepel, alsof alles weer stroomde in mijn lichaam en ik voelde me ook klaar voor de bevalling. Aan het einde van de massage mocht ik blind een kaartje trekken. Dat was een bericht van de baby aan mij. Heel bijzonder. Bedankt, Susana. En ik kom snel weer voor een post-zwangerschapsmassage.

Yori Ysselmuiden
×