Referenties

Sinds mijn derde trimester bij Susana geweest voor een ontspanningsmassage voor de zwangerschap. Ze heeft een fijne tafel waar je met je borsten en buik in een gat kan liggen zodat je fijn op je buik kan liggen. Vervolgens een uur compleet ontspannen met een heerlijke massage. Na dit uur ben je helemaal ontspannen. Je kan aangeven waar je last van hebt en dit neemt ze dan extra mee. Echt een aanrader om jezelf te verwennen en te ontspannen! Bedankt voor de fijne massages. Ik kom zeker terug na de bevalling!

Loes Engbers

Onlangs heb ik voor het eerst een zwangerschapsmassage ondergaan bij In Balans Totaal. Het was überhaupt mijn eerste massage ooit en was benieuwd hoe ik het zou ervaren. Ik gaf aan dat ik een uur lang op mijn buik wilde liggen en totaal wilde ontspannen. Doordat de massagetafel voorzien is van een gat speciaal voor de zwangere buik, kon ik na lange tijd weer eens heerlijk op mijn buik liggen. Ik heb echt genoten van een ontspanningsmassage en zou dit elke zwangere dame aanbevelen. Nog voordat ik ga bevallen, zal ik een afspraak boeken. Een cadeau voor jezelf!

Anne-Sophie Brand

Borstweefselbehandeling bij Susana
Ik liep al langere tijd rond met een ongemakkelijk gevoel en pijn in mijn borsten. Per toeval las ik over borstweefselbehandelingen en het duurde niet lang voor ik de praktijk van Susana gevonden had; wat een geluk! Susana wist mij iedere keer weer op mijn gemak te stellen door te luisteren en persoonlijke belangstelling te tonen. Hierdoor kon ik mij tijdens de behandelingen echt ontspannen. Dankzij Susana heb ik nu voldoende handvatten om goed voor mijzelf en mijn borsten te blijven zorgen.

Esra

Mijn eerste ervaring met Susana is heel positief, ik voelde me meteen op mijn gemak. De massage is een weldaad voor je lichaam en je ziel. Een aanraking die me emotioneel raakte, zo fijn en warm. Bedankt susana, voor mij is het een geschenk, verheug me op de volgende behandeling.

Astrid korthout

Susana is een bijzonder warm mens zonder overdreven te zijn. Nuchter zonder poespas. Kundig en geïnteresseerd. De behandelingen die ik heb gehad waren pijnlijk(bindweefselmassage) maar zeer effectief. En daarbij vergeet je de pijn direct na behandeling en voelt het juist prettig.

Nicolette van Bergen

Een ontspanningsmassage gehad met 36 weken zwangerschap. Heerlijk om weer een keer op je buik te kunnen liggen. Ik werd hartelijk ontvangen en er werd tijd voor me genomen. Verder mijn wensen en behoefte op voorhand afgestemd en daarna in een mooie/relaxte ruimte de massage. Die was echt heel erg fijn! Ik kan het iedere zwangere vrouw aanraden!

Yvonne Verkuijlen

Met zowel pijnklachten in de borst, als angstklachten daarover kwam ik bij Susana. Ze heeft me met beide klachten ontzettend goed geholpen; ik ben van beide klachten af. Ze weet je vanaf moment 1 gerust te stellen en gaat zeer professioneel en prettig te werk. Ook al zitten de broodnodige behandelingen erop, ik blijf graag bij haar terugkomen.

Dionne

Met 29 weken heb ik een zwangerschapsmassage bij Susana gehad. Het was een hele fijne en rustgevende ervaring. Susana kan heel goed masseren en ze laat je echt ontspannen. Ze weet een veilige en rustige sfeer te creëren en dat vond ik zo fijn. Ik heb op dat moment alles los kunnen laten. Echt een aanrader!

Lesddie

Super goed geholpen. Susana neemt alle tijd voor je. Na 4 behandelingen, zie ik al een duidelijk verschil met voorheen op mijn 14 jaar oude litteken. Ben wat dat betreft tevreden met het resultaat 😊. Ik kan deze behandeling aan iedereen aanraden

Karina

Ik ben nu al 4 keer bij Susana geweest voor de littekentherapie. Ik voel me altijd op mijn gemak bij haar en ze is heel professioneel. Goede uitleg, vrijwel pijnloze behandeling en resultaat boven verwachting. Ik kom hier zeker weer terug voor een Borstweefselbehandeling.

Ceedo

Van de intake, het advies, het luisterende oor tot en met het uiteindelijke resultaat; het is gewoon helemaal top!. Ik ben zeer tevreden, het resultaat is verbluffend! Na 1 behandeling al zichtbaar resultaat, geen vochtophoping meer!. Susana is heel vriendelijk en super aardig. Ik raad haar iedereen aan. Susana dank je wel voor je geduldigheid en enthousiasme.

Janine

Fijne behandeling, goede sfeer, behandeling rustig uitgevoerd, duidelijke uitleg. De verwachtingen werden duidelijk uitgelegd en conservatief ingeschat, waardoor ik positief verrast ben door het resultaat. Ik ga nu verder met borstweefselbehandeling, ik geef mezelf dit cadeau.

Thea

Ik ben nu voor 4 littekenbehandelingen geweest. Susana legde alles netjes uit, ze is vriendelijk, professioneel en warm en ze onthoudt dingen die je de vorige keer gezegd hebt. Ze vraagt of je geen pijn hebt en ze is geïnteresseerd in je. Ik ben super blij dat ik eindelijk besloten heb het te doen. Na 1 behandeling zag ik al zo enorm veel verschil en ik blijf hier zeker terugkomen! Bedankt Susana.

Toine

Wat een eyeopener was mijn eerste borstweefselbehandeling bij Susana. Al na één massage was de pijn in mijn borsten weg. Door de inzichten die ze mij gaf in combinatie met een sessie van drie behandelingen weet ik nu hoe ik mijn borsten het beste verzorg en voel ik mij weer heel. Zo dankbaar dat ik dit mijzelf cadeau heb gedaan.

Nicolette

Susana zorgde ervoor dat ik me direct welkom en op mijn gemak voelde. Mooi vond ik dat ze niet alleen het lichaam voelt, maar interesse heeft in de persoon die plaatsneemt op de massagetafel. Ik vond het ook een veilig idee om bij iemand te komen die gespecialiseerd is in zwangerschappen, zodat ik zeker wist dat de massage niet schadelijk zou zijn voor mij of het kindje, maar juist heilzaam. Fijne sfeer in de behandelkamer en een heerlijke massage, ik kom graag nog eens!

Eveline
Sinds een massagebehandeling, 25 jaar geleden in Vietnam, nooit meer zo’n fijne gehad totdat ik bij Susana kwam. Heel rustig, warm en professioneel.  Blij dat ik vanaf nu vaker deze behandelingen kan hebben.
Carla

Ik heb een holistische therapeutische ontspanningsmassage gehad van Susana. Het was inderdaad heel ontspannend en het gaf me een fijn gevoel. Ik merkte aan mezelf, tijdens de behandeling, dat ik bijna in slaap viel. Een aanrader.

Rien

Ze kan heel goed masseren en is erg professioneel. Ze past haar massage aan bij je klacht, creëert een ontspannen sfeer en bouwt de massage erg prettig op. Echt een  aanrader!!

Antoine

Tijdens mijn zwangerschap ben ik verschillende keren naar In Balans Totaal geweest voor een heerlijke zwangerschapsmassage. Dankzij de speciale massagetafel met uitsparing voor buik en borsten, kun je op je buik liggen zonder dat deze in de weg zit. Susana weet wat ze doet en heeft veel ervaring, en dat kun je merken. De prijs/kwaliteitverhouding is prima, en ze heeft ook verschillende aanbiedingen op haar website. Een zwangerschapsmassage bij In Balans Totaal is zeker een aanrader!.

Rachel Kuhr

Zeer tevreden over In Balans Totaal. Ik ga er regelmatig naar toe voor een ontspanningsmassage! Susana kan zeker goed masseren.

Adnan Alic