Referenties

Ik ben door de Hormoonpoli verwezen naar Susana voor een borstweefsel behandeling. Wat een goede tip was dat! Ik vond het wel een beetje spannend maar zodra ik de praktijkruimte binnen kwam was ik meteen op mijn gemak. Susana is een kei in massage en ze legt alles heel duidelijk uit. Ook na de behandeling is ze nog bereikbaar voor vragen. Wat een service. Na de borstweefselmassage voelde ik me lekker licht en ontspannen. Mij heeft het veel gebracht want ik kan mezelf nu ook masseren en borstelen door de uitleg van Susana en mijn borsten voelen weer als onderdeel van mij en ik voel me in alles zachter.

Sandy van Hofwegen

Bedankt voor deze fijn ervaring. Ondanks mijn zwangere buik lag ik heerlijk. De olie, warmte en relaxte omgeving maakte het dat ik helemaal ‘zen’ naar huis ging. Ik heb er onwijs van genoten en de persoonlijke aandacht vind ik heel erg fijn! Ik kom snel terug!

Kim van den Heuvel

Op 19 juli (ik was ruim 8 maanden zwanger) plande ik een zwangerschapsmassage bij Susana. Met een peuter thuis ervoer ik deze zwangerschap als iets zwaarder en voelde me stijf in mijn lichaam. De massage bij Susana was heerlijk en kan ik iedere zwangere vrouw aanbevelen! Als je je stijf voelt die laatste maandjes, maar zeker ook als je je goed voelt. Een fijne traktatie voor jezelf. Na de massage voelde ik me weer helemaal soepel, alsof alles weer stroomde in mijn lichaam en ik voelde me ook klaar voor de bevalling. Aan het einde van de massage mocht ik blind een kaartje trekken. Dat was een bericht van de baby aan mij. Heel bijzonder. Bedankt, Susana. En ik kom snel weer voor een post-zwangerschapsmassage.

Yori Ysselmuiden

Hartelijk dank Susana, ik vond het heel fijn om te ervaren. Fijn dat je alle tijd nam om mijn verhaal te horen, mij in alle rust te masseren en mij instructies te geven hoe ik dit zelf ook goed kan doen. Heel waardevolle informatie die je deelt en heel belangrijk voor onze gezondheid. En jouw artikel is prachtig eerlijk en authentiek, kan ik enorm waarderen en respect voor hebben. Hartelijk dank voor alles en graag tot ziens.💖

Ageeth Bosschaart

Susana nogmaals bedankt voor de heerlijke, ontspannende massage! Ik heb er enorm van genoten en het maakte me weer even bewust van het feit dat ik dit zó fijn vind, dat ik vaker mezelf zo’n rustmomentje zou moeten gunnen. In een fijne en ontspannen ruimte en je bent erg vriendelijk en persoonlijk. Ik kom graag nog een keer bij je terug!

Audrey van der Veeken

Susana is een hele fijne en warme vrouw. Haar massageruimte geeft je meteen een vertrouwd en rustig gevoel. Haar borstweefselmassage is erg fijn en ze leert je ook om jezelf te masseren, waardoor je thuis verder kunt gaan. Echt een aanrader!

Femke

Lieve Susana,
Jouw massage heeft onwijs veel in werking gezet bij Mij en mijn Hogere Zelf. Ik heb echt ervaren dat je mij op alle lagen behandeld hebt én verder! Jouw afstemming was te voelen voor, tijdens en na de massage.
Ik kreeg veel door tijdens de behandeling en kon mijn opkomende emoties op een dieper niveau ter plekke ervaren én toelaten!
Je hebt mij het zetje gegeven weer een nieuwe uienlaag af te pellen en ik kreeg in één week tijd onwijs veel inzichten en maakte daarmee een grote transformatie door. Dit is nu nog steeds voelbaar; ik voel mij mede door jouw massage behandeling lichter, dichterbij mezelf en in contact met mijn hartsverlangen.
Dank voor de prettige persoonlijke sessie waarin we persoonlijk en fijn hebben nagesproken.

Anne

Ik heb 2 behandelingen bij Susana gehad voor mijn borstweefsel. Ik ben via de groene zuster bij Susana gekomen omdat ik een cyste in mijn borst had. Gelukkig is de cyste verdwenen en heb ik goede massage en borstel technieken bij Susana geleerd. Ze vertelt precies wat je kunt doen en ook hoe je je borstel het beste kunt schoon houden. Het was heel geruststellend en totaal niet vervelend de behandeling. Ben je op zoek naar een andere manier om je borsten gezond te houden Susana maar ook de groene zuster kunnen je hier heel goed bij helpen.

Asun Pieters-Quetglas

Wat geweldig wat jij hebt bereikt. Ik dacht te moeten leren leven met een tintelende arm en levenslang medicatie slikken. Vanaf de eerste behandeling ben ik klachtenvrij!
Dankjewel, je bent goud waard!

Kim Broekmeulen-Montrée

De zwangerschapsmassage waarbij ik op mijn buik kon liggen door de speciale tafel voelde als een verademing. Susana is een professional die ook tijd maakt voor de persoon die zij tegenover zicht heeft. Susana begreep precies wat mijn rug nodig had, nadat ik had aangegeven dat hier de focus op lag gedurende de massage. De 60 minuten zijn voorbij gevlogen en ik voelde mij nadien heerlijk ontspannen.

Lisa

Susana heeft mij met haar bindweefselmassages op de buik, weer enorm veel zelfvertrouwen gegeven op dat gebied. Ik was dat echt kwijtgeraakt voordat ik bij Susana terecht kwam. Na drie miskramen zat er ook de nodige pijn en emotie op dat gebied en ook hier is aandacht voor. Het hele plaatje, dus niet alleen de buitenkant.

Susana is een warm, oprecht, geïnteresseerd persoon bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. De behandelruimte is ook heel prettig. Ze heeft veel kennis van zaken en komt met praktische tips en aanbevelingen om je verder te helpen. Ook al is de bindweefselmassage behoorlijk pittig, de afsluiting is altijd ontspannend. De tijd vliegt voorbij. En omdat je echt resultaat ziet, is dit het allemaal dubbel en dwars waard. Ik heb een kuur gedaan maar ben zeker van plan om regelmatig terug te komen, in de toekomst mogelijk ook voor andere behandelingen.

Het is een cadeautje aan jezelf en ik kan het iedereen aanraden om op deze manier met behulp van Susana voor jezelf als geheel te zorgen en in balans te komen en/of blijven. Ik ben héél blij dat ik bij Susana terecht ben gekomen.

Daphne Karthaus

Lieve Susana, wat ben ik blij dat onze paden elkaar gekruist hebben!
Het is zo jammer dat niet alle vrouwen leren hoe ze liefdevol kunnen zorgen voor gezond borstweefsel. Als ik dochters zou hebben was dit mijn eerste actie nadat ik bij jou was geweest.

Door de borstkankerbehandeling (operatie en bestraling) ben ik op onderzoek gegaan en uiteindelijk bij borstweefsel behandeling uitgekomen.
Nooit heb ik beseft hoe belangrijk borstmassage is en hoe de lymfeklieren goed te draineren. Dat heb ik van jou geleerd.
Je hebt een prachtige kamer in je praktijk, ik voelde me meteen op mijn gemak. Zelf ben je de rust/zekerheid/vakkundigheid en niet in de laatste plaats een ontzettend lieve vrouw. Ik vertrouw erop dat ik bij jou in goede handen ben.

Dank je wel Susana.

Irma M.

Ik heb mijn eerste zwangerschapsmassage van Susana gekregen met 25 weken; wat een heerlijk moment voor jezelf en je ongeboren kindje! Ik vond het alleen al fijn om weer eens op mijn buik te kunnen liggen en de ontspanningsmassage was echt genieten. Heel fijn om even met zoveel rust en aandacht bij mezelf te zijn. Susana neemt alle tijd en ze houdt rekening met je wensen en eventuele andere relevante zaken. Ik kom zeker nog een paar keer terug deze zwangerschap!

Margreet van der Burg

Ik ben twee keer voor een borstweefselbehandeling bij Susana geweest. Je bent letterlijk en figuurlijk bij haar in heel goede handen. Ze is heel kundig en ik had direct alle vertrouwen in haar. Ze legt ook heel fijn uit hoe jezelf je borsten kunt onderzoeken. Ik kan het iedere vrouw aanraden.

Marijke

(H)eerlijk genoten van mijn ontspanningsmassage bij Susana. Echt een aanrader voor elke vrouw die goed voor zichzelf wil zorgen, uit preventie en zelfliefde voor je fysieke en mentale balans. Een hart verwennende onderdompeling die tot in de puntjes professioneel verzorgt is. Ik kom zeker terug, als ik weer op mini vakantie ben in Den Bosch. www.maaikebevaltje.nl

Maaike Middelweerd

De praktijk voelt erg warm en vertrouwd. Susana stelt je op je gemak en neemt alles van te voren goed met je door zodat je weet wat je te wachten staat. Daarnaast geeft zij fijne tips voor de verzorging van jouw huid en is ze oprecht geïnteresseerd in je. Vond het een hele prettige ervaring en ik kom zeker terug!

Jaimy vd Leest

Massage praktijk in balans totaal doet haar naam eer aan. Susana is een ontzettend prettig persoon waarbij je gelijk op je gemak bent, wat erg fijn is omdat je dan gelijk kunt ontspannen nog voordat je de massage ondergaat. De massage was een hele fijne ervaring Susana weet precies wat je nodig hebt en is erg kundig. Zoals gezegd over de naam van de praktijk ik was na afloop zeker beter in balans maar nog niet totaal dus ga zeker nog terug. Heerlijk uurtje voor jezelf en ook daarna een stuk ontspannender het dagelijkse leven weer in. Dank Susana!

Marina Schonhage

Sinds mijn derde trimester bij Susana geweest voor een ontspanningsmassage voor de zwangerschap. Ze heeft een fijne tafel waar je met je borsten en buik in een gat kan liggen zodat je fijn op je buik kan liggen. Vervolgens een uur compleet ontspannen met een heerlijke massage. Na dit uur ben je helemaal ontspannen. Je kan aangeven waar je last van hebt en dit neemt ze dan extra mee. Echt een aanrader om jezelf te verwennen en te ontspannen! Bedankt voor de fijne massages. Ik kom zeker terug na de bevalling!

Loes Engbers

Onlangs heb ik voor het eerst een zwangerschapsmassage ondergaan bij In Balans Totaal. Het was überhaupt mijn eerste massage ooit en was benieuwd hoe ik het zou ervaren. Ik gaf aan dat ik een uur lang op mijn buik wilde liggen en totaal wilde ontspannen. Doordat de massagetafel voorzien is van een gat speciaal voor de zwangere buik, kon ik na lange tijd weer eens heerlijk op mijn buik liggen. Ik heb echt genoten van een ontspanningsmassage en zou dit elke zwangere dame aanbevelen. Nog voordat ik ga bevallen, zal ik een afspraak boeken. Een cadeau voor jezelf!

Anne-Sophie Brand

Borstweefselbehandeling bij Susana
Ik liep al langere tijd rond met een ongemakkelijk gevoel en pijn in mijn borsten. Per toeval las ik over borstweefselbehandelingen en het duurde niet lang voor ik de praktijk van Susana gevonden had; wat een geluk! Susana wist mij iedere keer weer op mijn gemak te stellen door te luisteren en persoonlijke belangstelling te tonen. Hierdoor kon ik mij tijdens de behandelingen echt ontspannen. Dankzij Susana heb ik nu voldoende handvatten om goed voor mijzelf en mijn borsten te blijven zorgen.

Esra