Wat ervaar ik een verschil! Rondom de menstruatie ervaar ik nu enkel nog gevoelige borsten, geen pijn meer. De huid en het weefsel zijn zacht en soepel, mijn oksels hebben een normale kleur en zitten niet meer vol, en ik vind het heel fijn om dagelijks aandacht aan mijn borsten (en dus mezelf) te besteden.

Deze borstweefselbehandeling door Susana heeft me zo veel meer gebracht dan enkel het doel van de behandeling. Ik ben bewuster geworden van mijn lijf, welke positieve invloed ik zelf op mijn lichaam kan hebben, welke oefeningen ik kan doen en welke supplementen ik kan slikken om mijn hormonen in balans te houden. De kennis die Susana deelt, is voor mij heel waardevol en ik neem die mee op weg naar persoonlijke ontwikkeling.

Ik probeer elke dag te borstelen en te masseren en hoop zo mijn borsten gezond te houden. Het doel is om volgend jaar een keer terug te gaan naar Susana voor een borstweefselbehandeling, gewoon als check-up en om te ontspannen in de fijne ambiance van haar praktijk. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze ervaring. Ik kan in ieder geval zeggen dat borstweefselbehandeling/massagetherapie voor mij 100% effectief is tegen Mastopathie.

×