Fijn begin waarin Susana heel helder uitlegt hoe de eerste sessie er uit gaat zien, we mijn intake formulier bespreken. Ik voel me op mijn gemak en veilig.
De behandeling zelf vind heel fijn. Ook is het hier en daar wat gevoelig, ik voel dat mijn lijf meteen reageert met dankbaarheid. Het begint van meer ruimte in borstgebied en meer circulatie.

Susana legt alles super duidelijk en rustig uit. Bij de eerste sessie gaf ze ook tijdens de sessie nog uitleg waar nodig. Bij de volgende sessie deed ze dat vooraf maar was de behandeling in fijne rust en stilte. Na elke sessie kreeg ik tips mee en huiswerk.
Het thuis masseren en borstelen vond ik heel fijn om te doen. Ik merkte wel dat ik geneigd ben weinig tijd te nemen voor dit soort zelfzorg en daarvan bewust te worden was heel goed. Mijn borsten voelen soepel, stevig, op een bepaalde manier voller. Tegelijk lichter.
Susana, je behandelingen en massages zijn een weldaad voor lichaam en geest. Je werkt heel zorgvuldig en aandachtig en dat helpt ontspannen en loslaten. Na elke sessie ging ik licht en lekker in mijn vel naar huis.

×