Lieve Susana,
Al jaren volg ik je als collega masseur met enorme interesse en waardeer ik de manier waarop je in het leven staat en jij je vak verstaat.
Na m’n eerste mammografie bleef ik maar last houden van m’n rechter borst. Na jaren sukkelen en geen verbetering wilde ik dolgraag bij jou de borstweefsel massage ondergaan. Het grootste cadeau aan mezelf sinds jaren. Wat voelt het fantastisch om je hele voorkant met kennis en liefde te laten masseren. Het heeft veel los gemaakt, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik weet als geen ander hoe beide verbonden zijn, maar dat neemt niet weg dat het bij de loodgieter ook wel eens lekt 🙂.

Nu weet ik eindelijk hoe ik mijn eigen borsten goed kan masseren en voelen ze al zoveel beter. Na de 2e sessie gaf je mij nog een inzicht in mijn schouderpijn en toen was de cirkel rond. Alles staat met elkaar in verbinding. Zo ook mijn houding met mijn gedachten en mijn borst. Ik ga ermee aan de slag. Duizend maal dank voor 2 enorm fijne massages! Volgende keer kom ik voor de ontspanning.💜 Veel liefs.

×