Susana heeft mij met haar bindweefselmassages op de buik, weer enorm veel zelfvertrouwen gegeven op dat gebied. Ik was dat echt kwijtgeraakt voordat ik bij Susana terecht kwam. Na drie miskramen zat er ook de nodige pijn en emotie op dat gebied en ook hier is aandacht voor. Het hele plaatje, dus niet alleen de buitenkant.

Susana is een warm, oprecht, geïnteresseerd persoon bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. De behandelruimte is ook heel prettig. Ze heeft veel kennis van zaken en komt met praktische tips en aanbevelingen om je verder te helpen. Ook al is de bindweefselmassage behoorlijk pittig, de afsluiting is altijd ontspannend. De tijd vliegt voorbij. En omdat je echt resultaat ziet, is dit het allemaal dubbel en dwars waard. Ik heb een kuur gedaan maar ben zeker van plan om regelmatig terug te komen, in de toekomst mogelijk ook voor andere behandelingen.

Het is een cadeautje aan jezelf en ik kan het iedereen aanraden om op deze manier met behulp van Susana voor jezelf als geheel te zorgen en in balans te komen en/of blijven. Ik ben héél blij dat ik bij Susana terecht ben gekomen.

×