Telefoon nummer

06 10173704

E-mail

info@inbalanstotaal.nl

Openings tijden

Alleen op afspraak

Ontspanningsmassage is – het woord zegt het al – pure ontspanning. Het doel van deze massage is simpel: ONTSPANNEN! In een tijd waarin stress meer regel dan uitzondering aan het worden is, is het heerlijk om eens niets te hoeven doen en gewoon een uurtje te ontspannen. Of anderhalf uur!

Een ontspanningsmassage van praktijk In Balans Totaal geef je weer kracht en energie die je in het dagelijks leven zo hard nodig heeft!

De ontspanningsmassage activeert en stimuleert de spieren en bevordert de doorbloeding. Vooral bij fysieke problemen werkt deze vorm van massage uitstekend, bijvoorbeeld bij hoofdpijn, vastzittende spieren en pijn in de nek en de rug. Je zult het merken en voelen: vermoeidheid wordt tegengegaan en de energie keert terug!

Geef jouw lichaam en geest de kans om eens volledig tot rust te komen! Want een ontspannen lichaam kan beter helen en in een ontspannen lichaam voelt een ontspannen geest zich thuis en als je ontspannen bent zowel geestelijk als lichamelijk, kun je beter handelen en als je beter kunt handelen, kom je meer in balans, je eigen balans, een balans die bij jou past. Maak vandaag nog een afspraak en kom weer in balans!

  • De therapeutische ontspanningsmassage duurt 60 of 90 minuten.