Telefoon nummer

06 10173704

E-mail

info@inbalanstotaal.nl

Openings tijden

Alleen op afspraak

Massagetherapie is dé manier om ziektes te voorkomen en in balans te komen. Een lichaam kan zichzelf heel goed genezen. Door bewustwording en rust kan het in balans komen. Massagetherapie is een vorm van ontspanning waarbij de relatie tussen hoofd en denken even wordt stilgelegd. Door de spieren te laten ontspannen kunnen emoties de ruimte krijgen en zal geblokkeerde energie weer gaan stromen, na een massage voel je jezelf als herboren. Je zou het kunnen omschrijven  als ‘meer ruimte in je hoofd’, nieuwe energie, een groter bewustzijn van je lichaam, en meer contact met je Zelf.

Binnen mijn praktijk heerst een veilige sfeer en respectvol fysiek contact geven je gelegenheid te ontspannen, te ontstressen. Een moment om ‘jouw batterij op te laden’. Massages zijn altijd op de persoon afgestemd. Bij elke massagebehandeling pas ik verschillende technieken toe (intuïtief ), die afgestemd zijn op 4 verschillenden niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch, deze combinatie maakt elke massage uniek, een unieke ervaring!

Mijn specialisaties zijn:

De behandelingen die worden aangeboden zijn gericht op welzijn, ontspanning, bewustwording om in balans te komen, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau.

De Massagetherapie behandelingen bestaan uit een voorgesprek, massage en nagesprek. Voorafgaand aan de behandeling (massagetherapie) is er ruimte voor een (gratis) gesprek om te horen of je klachten hebt en de massagevorm op jou af te stemmen. Houd daarom rekening met ca. 10 minuten extra tijd (voorgesprek), na de massage is er ook ruimte voor een nagesprek (10 minuten); de duur is ongeveer 80 minuten in totaal. Het enige dat je hoeft mee te nemen is een groot badlaken(170×100). Lotions, oliën en handdoeken zijn inbegrepen.

Massage behandelingen van 30 minuten zijn alleen van toepassing voor: Bindweefsel/Cellulitemassage. Alle overige massage behandelingen hebben een tijdsduur van 60 minuten.

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is!

Heeft je vragen over de behandelingen? Neem gerust contact op.