Telefoon nummer

06 10173704

E-mail

info@inbalanstotaal.nl

Openings tijden

Alleen op afspraak

Kanker is een ingrijpende ziekte, de behandelingen zoals chemokuren, hormoon- en/of bestralingstherapie nemen bezit van het lichaam en kunnen sporen achterlaten. Massage is werkelijk de beste medicijn tegen het gevoel van een nummertje in de medische wereld te zijn.

De massage biedt geen genezing maar werkt wel ondersteunend, het is zeker een waardevolle aanvulling tijdens en na de ziekte. De massage kan vervelende symptomen als: pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slaapproblemen en depressie verminderen. Het is bewezen dat de aanraking tijdens de massage  een pijnstillend effect heeft en de gemoedstoestand  verbetert.

De massage helpt om alweer verbinding te maken met het lichaam zoals het nu is, om alweer “normaal” te voelen, om het lichaamsbeeld te verbeteren. De massage heeft als doel: comfort, relaxatie, diepe ontspanning, vrede en sereniteit.

Deze ziekte heeft verschillende types en stadia, die verschillende signalen, symptomen en complicaties geven waardoor de benadering altijd anders is. De massagetherapie wordt elke keer aangepast aan wat op dat moment afspeelt: fase van de ziekte, behandeling, symptomen en bijwerking.

Wil je meer informatie over deze behandeling? Neem dan gerust contact met mij op.