Telefoon nummer

06 10173704

E-mail

info@inbalanstotaal.nl

Openings tijden

Alleen op afspraak

Ervaar je interne conflicten tussen je gedachten, gevoelens en gedrag?

Ga je gebukt onder deze interne conflicten?

Worstel je met voortdurende besluiteloosheid en onopgeloste kwesties?

Last van belemmerende emoties zoals stress, frustraties, boosheid, spanning enz.?

Saboteer je je dromen, doelen en plannen of ondernemen  je geen actie?

Last van ongewenst gedrag, hebben van ongewenste gewoontes, vaak niet weten waarom en vind je het moeilijk om ermee te stoppen?

Vind je het moeilijk jezelf te motiveren en om stappen naar voren te maken?

Bij lichaamscoaching via massagetherapie leer ik je luisteren naar je lichaam. Want dat heeft verrassend veel te vertellen. Ons lichaam spreekt een taal, lichaamstaal. In deze taal ligt informatie opgeslagen.

Deze vorm van coaching brengt je in verbinding met jouw (lichaams)wijsheid, de wijsheid van je hoofd (verstand), hart (gevoel) en buik (intuïtie).  Door deze  breinen alle 3 te gebruiken leer je om completer en eerlijker naar jezelf te luisteren en ook echt in actie te komen als dat nodig is. Want alles wat je nodig hebt, heb je al in je!  Van binnen weet je namelijk precies wat goed voor je is. De kracht zit in jou en daar mag je op vertrouwen. Jij hebt de keuze, altijd!

Ik ga samen met jou op ontdekkingstocht naar inzichten en inspiraties, die jij mee kan nemen op de volgende stap van jouw levenspad. Ik heb diverse methodes in mijn bagage en we zullen tijdens de sessie kijken wat jij nodig hebt om een volgende stap te maken.

Je zult een mooier, authentieker en zinvoller leven leiden, vanuit innerlijke rust en wijsheid.

Investeer in jezelf en maak vandaag nog een afspraak!.