Telefoon nummer

06 10173704

E-mail

info@inbalanstotaal.nl

Openings tijden

Alleen op afspraak

Ervaar je interne conflicten tussen je gedachten, gevoelens en gedrag?

Ga je gebukt onder deze interne conflicten?

Worstel je met voortdurende besluiteloosheid en onopgeloste kwesties?

Last van belemmerende emoties zoals stress, frustraties, boosheid, spanning enz.?

Saboteer je je dromen, doelen en plannen of ondernemen  je geen actie?

Last van ongewenst gedrag, hebben van ongewenste gewoontes, vaak niet weten waarom en vind je het moeilijk om ermee te stoppen?

Vind je het moeilijk jezelf te motiveren en om stappen naar voren te maken?

Bij lichaamscoaching leer ik je luisteren naar je lichaam. Want dat heeft verrassend veel te vertellen. Ons lichaam spreekt een taal, lichaamstaal. In deze taal ligt informatie opgeslagen.

Deze vorm van coaching brengt je in verbinding met jouw (lichaams)wijsheid, de wijsheid van je hoofd (verstand), hart (gevoel) en buik (intuïtie).  Door deze  breinen alle 3 te gebruiken leer je om completer en eerlijker naar jezelf te luisteren en ook echt in actie te komen als dat nodig is. Want alles wat je nodig hebt, heb je al in je!  Van binnen weet je namelijk precies wat goed voor je is. De kracht zit in jou en daar mag je op vertrouwen. Jij hebt de keuze, altijd!

Ik ga samen met jou op ontdekkingstocht naar inzichten en inspiraties, die jij mee kan nemen op de volgende stap van jouw levenspad. Een coach-traject start met een intake gesprek. Nadat we een verbinding met elkaar zijn aangegaan, maken we samen een plan voor het vervolgtraject. Ik heb diverse methodes in mijn bagage en we zullen tijdens de sessie kijken wat jij nodig hebt om een volgende stap te maken.

Body Mind Release, Familie Opstelling, Focussen en RDI (kunnen) worden toegepast tijdens de sessies.

Je zult een mooier, authentieker en zinvoller leven leiden, vanuit innerlijke rust en wijsheid.

Wil jij innerlijk rust, ontspanning, levensvreugde, energie, positiviteit en persoonlijke groei?

Ik leer jou gericht jouw beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten los te laten en jouw positieve gevoelen weer terug te halen. Het is voor mij bijzonder om mensen te begeleiden op deze weg. Samen ontdekken en leren, ontwikkelen en het eigen maken van jouw eigen wijsheid!

Hierdoor ervaar je snel minder stress, meer energie en levensvreugde.

Body Mind Release, de kunst van loslaten!. Wat is Body Mind Release lees je HIER.

We zijn allemaal onderdeel van diverse systemen. Een systeem wat je niet kunt verlaten is je gezin van herkomst, dit is het systeem waarin je het leven ontvangt van je ouders en van waaruit jij de wereld met al zijn overige systemen mag gaan ontdekken. 

Systemisch coachen gaat vooral over luisteren naar wat er niet gezegd wordt en  het kijken naar de samenhang en de onderlinge verhoudingen van de delen die het systeem vormen.  We onderzoeken samen of alles en iedereen een plek heeft in het systeem, of dit de juiste plek is en of er balans tussen geven en nemen. Meestal zijn dat de vlakken waarop “gedoe” ontstaat, waardoor er onbewust dynamieken ontstaan die verstrikkingen veroorzaken. Verstrikkingen ontstaan uit liefde voor het systeem en deze kunnen we middels een opstelling zichtbaar maken.

“Focussen is als een massage voor je binnenwereld”

Focussen is een vorm van lichaamscoaching/lichaamsgerichte therapie. Het doel van focussen is onder andere emoties beter te kunnen reguleren, en de betekenis van je emotionele reacties beter leren begrijpen. Focussen geeft je handvatten om voelen, denken en doen in balans te brengen. Het brengt inzicht, begrip, verbinding en ruimte in je leven. Je versterkt je innerlijke kompas.

Ken je de ervaring dat gevoelens soms (te) overweldigend kunnen zijn en dat het op andere momenten juist moeilijk is om er contact mee te maken?. Focussen leert je om een evenwichtige relatie met je gevoelservaringen te ontwikkelen. Focussen helpt je op bewust waarnemen van je gevoelens, je gedachten en je innerlijke wijsheid.

Contact met de ervaring in je lijf is daarbij steeds de basis. Daardoor kan er zich iets ontvouwen en groeien. Vaak komt er een ‘innerlijk weten’ over datgene wat nu, op dit moment, goed is voor jou. Het geeft je ruimte voor innerlijke groei en er komt energie vrij voor nieuwe ontwikkelingen. Je kunt zo een passende groeirichting of de volgende stap vinden om vorm te geven aan je leven.

Wat focussen kan brengen:

 • Evenwichtiger omgaan met gevoelens en gedachten
 • Meer leven vanuit contact met jezelf (thuis zijn in jezelf)
 • Belemmerende patronen en innerlijke conflicten doorbreken
 • Helend effect op trauma’s
 • Ontdekken wat je werkelijk verlangt en hoe je echt wilt zijn.
 • Het wordt duidelijk hoe je je verder kunt ontwikkelen, voorbij je blokkades. 
 • Je krijgt inzicht in wat er echt van binnen speelt met betrekking tot thema’s, situaties of problemen.
 • Je maakt betere keuzes.
 • Het maakt je milder naar jezelf, het helpt je om meer compassie te ontwikkelen.
 • Je gaat steeds meer leven en werken op een manier die bij je past.

Resource Development and Installation. Met RDI wordt gewerkt met positieve ervaringen en/kwaliteiten. Deze methode wordt vaak aanvullend gebruikt bij EMDR, of om de cliënt sterker te maken, meer draagkracht te geven in bepaalde (lastige) situaties.
Je voelt letterlijk veranderingen in je lichaam (sensaties), emoties die intenser worden of juist vervagen. Je voelt je na de behandeling positiever, meer in je eigen kracht! 🍀

 

 • Gratis adviesgesprek: telefonisch of via email.
 • Eerste Lichaamscoachingssessie €100,- ( ongeveer 90 minuten).
 • Coachsessie €75,- (ongeveer 60 minuten). 
 • Coachsessie in combinatie met massagetherapie €150,- (ongeveer 120 minuten). 
 • Tijdens de eerste sessie spreken we samen een voorlopig traject af.
 • Een traject kan worden vergoed door uw zorgverzekering indien u aanvullende verzekerd bent voor alternatieve geneeskunde. Meer info: Vergoeding.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen over Lichaamscoaching? Neem gerust contact met mij. Ik vertel je meer over de mogelijkheden zodat jij kunt beslissen of het iets voor jou is.

Investeer in jezelf en maak vandaag nog een afspraak!.