Holistische Therapeutische Ontspanningsmassage

Bewustwording, Ontspanning & Mindfulness

De basis van al mijn behandelingen is Ontspanning. Hoe ontspan jij? Hoe kun je zo comfortabel mogelijk omgaan met dat wat er is?

Het doel van deze massage is simpel: (leren)Ontspannen & (Lichaams-)Bewustwoording!

“daar waar pijn is, is geen doorstroming”
“daar waar doorstroming is, is geen pijn”
Simpel maar waar…
Een goede gezondheid heeft te maken met een goede doorstroming van letterlijk top tot teen. Daar waar het niet stroom, krijgt je problemen/klachten die zich op een gegeven moment ook ergens anders in het lichaam kan manifesteren. Massage kan zeer ondersteunend zijn. Het helpt je om je lichaam weer te laten stromen.

Deze therapeutische massage opent en brengt je in contact met jezelf. Je bloed gaat weer stromen, activeert en stimuleert de spieren en het zelf reinigend vermogen van je lichaam wordt ‘ aangezet’. Vooral bij fysieke problemen werkt deze vorm van massage uitstekend, bijvoorbeeld bij hoofdpijn, vastzittende spieren en pijn in de nek en de rug. Je zult merken dat je je helderder en krachtiger voelt en dat het je lukt om beter te ontspannen. Het brengt balans en harmonie in lichaam en geest!

Ik masseer vanuit hartsverbinding, intuïtie en gevoel vanuit een holistische visie. Jou lichaam en geest krijgen de ruimte om in zachtheid tot rust te komen. Tijdens aanraking kun jij met aandacht naar jou innerlijke bestaan en voelen wat voor jou nodig is op dat moment.

Geef jouw lichaam en geest de kans om eens volledig te ontspannen! Want een ontspannen lichaam kan beter helen en in een ontspannen lichaam voelt een ontspannen geest zich thuis en als je ontspannen bent zowel geestelijk als lichamelijk, kun je beter handelen en als je beter kunt handelen, kom je meer in balans, je eigen balans, een balans die bij jou past. Maak vandaag nog een afspraak en kom weer in balans!

Massage brengt je dichterbij jezelf!

De therapeutische ontspanningsmassage duurt 60 of 90 minuten.
Zwangerschapsmassage 's-hertogenbosch den bosch Susana Romo Garcia | Praktijk in Balans Totaal

Cadeaubon bestellen

Geef een cadeaubon van Massage Praktijk In Balans Totaal! Je bepaalt zelf de waarde van de bon, tevens is er ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Ervaringen van clienten

×