De praktijk

in balans totaal praktijk susana
De massages in mijn praktijk worden gegeven in een sfeervolle, warme ruimte en tijdens de massage is er op de achtergrond rustige muziek. Er wordt altijd water aangeboden na de behandeling.

Mijn praktijkruimte heb ik met liefde en aandacht ingericht. In mijn praktijk staan klantgerichtheid, hygiëne en respect op de eerste plaats. De praktijkruimte heeft altijd een aangenaam temperatuur van 23/24 graden.

De praktijk bevindt zich op de begane grond en is daardoor ook goed toegankelijk voor mensen die minder makkelijk ter been zijn. Tevens is er een klantentoilet, en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.

De praktijk bevindt zich in het “witte huis” aan de Admiraliteitslaan 400.

“Good massage therapy are hard to find, harder to leave and impossible to forget”
Praktijk In balans totaal

Vrouwvriendelijk massagetafel

Ik maak gebruik van een unieke massagetafel met borstuitsparing. Door de borstuitsparing komt er namelijk geen druk op de borst tijdens de massage, men ligt platter op de tafel, de schouders minder rond, de onderrug minder hol. Hierdoor krijgt men een gevoel van ruimte, minder spanning in de onderrug en kan men vrijer ademen.

Praktijk In Balans Totaal

Cadeaubon bestellen

Geef een cadeaubon van Massage Praktijk In Balans Totaal! Je bepaalt zelf de waarde van de bon, tevens is er ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Praktijk regels

Om misverstanden te voorkomen, een aantal praktijkregels

  • In Balans Totaal is een massagepraktijk voor vrouwen.
  • Ethiek en hygiëne is wat je van mij kan verwachten, ik verwacht van je dat je hier eveneens voor zorgt.
  • Houd er rekening mee dat ik bij een eerste behandeling een aantal vragen stel om inzicht te krijgen in jouw persoonlijk en medisch verleden.
  • In de massage zal de ontvanger zijn of haar ondergoed aanhouden, ikzelf masseer in makkelijk zittende kleding.
  • Het kan zo zijn dat er bij een bestaande aandoening of blessure eerst wordt doorverwezen naar een arts en pas bij diens goedkeuring kan er een behandeling plaatsvinden.
  • Graag vraag ik je om mij op de hoogte te stellen van medicijngebruik of het feit dat je onder behandeling bent van een arts, therapeut, specialist of iets dergelijks, het kan dan voorkomen dat ik je vraag met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.
  • Er worden zonder jouw toestemming nooit persoonlijke en medische gegevens verstrekt aan derden.
  • Zet jouw mobiele telefoon uit tijdens de behandeling.
  • Wanneer je bent verhinderd gaarne 48 uur van tevoren aan te geven via mijn praktijknummer 0610173704 (Afmeldingen via sms of e-mail kan ik helaas niet accepteren).Een afspraak die niet tijdig geannuleerd wordt zal echter wel in rekening gebracht worden!

Ervaringen van clienten

×