Cursus babymassage

Babymassage: Ontspannend voor jou en je baby!

Babymassage is in de eerste plaats heel leuk om te geven, elke baby houdt ervan om aangeraakt, gestreeld, gemasseerd en geknuffeld te worden.

Aangeraakt worden is voor baby’s een eerste levensbehoefte en is dus net zo belangrijk als voeding en slaap. Door aanraking vind je kindje geborgenheid bij jou. Je laat hem weten dat hij er mag zijn. Het zorgt voor een gevoel van welkom zijn, aanvaard worden, zelfvertrouwen en zelfzekerheid. Aanraking speelt een rol in de ontwikkeling. Je kindje leert zo dat het goed is om contact te hebben.

Regelmatig je baby masseren heeft een positieve invloed op veel huilen, darmkrampjes, overstrekken en in- en doorslapen. Babymassage werkt rustgevend en kalmerend. Daarnaast stimuleert babymassage de zintuigen, de doorbloeding van de huid, de spijsvertering en de ontwikkeling van de motoriek. Tevens werkt het spierversterkend en verhoogt het de weerstand.

Baby Massage is heel eenvoudig te leren en héérlijk voor jou baby om te ontvangen en ontspannend voor jou om te geven. Vooral de eerste maanden zijn erg geschikt om de babymassage te leren. Vanaf 6 weken tot ongeveer 9 maanden (kruipleeftijd).

De cursus babymassage wordt gegeven in de vorm van 3 privé lessen in mijn praktijk. Het voordeel van privéles is dat we de les volledig kunnen aanpassen aan de behoeften van jouw baby. Samen bekijken we welke technieken het prettigst zijn voor jouw kindje. Tijdens de les houden we rekening met het tempo en ritme van jouw kindje.

Kosten privéles babymassage

60 minuten les €65,- , inclusief hand-out, flesje olie.
Vergoeding is mogelijk.

Op zoek naar een origineel cadeau voor een babyshower of als kraamcadeau? Geef een cadeaubon Babymassage!

Wil je meer informatie over deze cursus Babymassage? Neem dan gerust contact met mij op.

babymassage 's-hertogenbosch den bosch
babymassage 's-hertogenbosch den bosch

Cadeaubon bestellen

Geef een cadeaubon van Massage Praktijk In Balans Totaal! Je bepaalt zelf de waarde van de bon, tevens is er ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Ervaringen van clienten

×