Telefoon nummer

06 10173704

E-mail

info@inbalanstotaal.nl

Openings tijden

Alleen op afspraak

“De zwangerschapsmassage bij Susana was precies wat ik nodig had om lekker te ontspannen in de laatste fase van mijn zwangerschap. Susana was heel vriendelijk, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ook in de mooie en rustgevende ruimte. De massage was heel prettig en ik vond het ook fijn dat er niet zoveel werd gesproken tijdens de massage waardoor ik echt kon ontspannen. Ik raad In Balans Totaal zeker aanraden en ik kom nog een keertje terug!. Marieke Versteeg”

“Ik heb Susana leren kennen als een zeer professionele, gedreven en vriendelijke dame die verder kijkt dan de oppervlakte. Wegens zware en pijnlijke benen en vochtophopingen in de buik heeft zij bij mij bindweefsel massages toegepast. Met succes! Ik heb geen directe klachten meer en ben erg tevreden met het zichtbare resultaat. Tope Hermes”

“Een absolute aanrader zijn de massages bij In Balans Totaal! Ik ben tijdens mijn zwangerschap een aantal keer geweest en deze massages zijn heerlijk. Goed voor moeder en baby! Ook ga ik voor therapeutische massages. Na deze massage is je lijf weer soepel en je komt herboren thuis. Nienke Wynia”

“Ik heb deze massage in mijn 39e week als zwangere heerlijk ervaren. Door de speciale tafel kon ik op mijn buik liggen, wat een fijn gevoel was dat! Susana is een vakvrouw met liefde voor de mens, straalt warmte en openheid uit en is oprecht geïnteresseerd. Ik voelde me erg op mijn gemak, de ruimte was prettig qua temperatuur en rook heerlijk. Ik kom zeker nog terug na mijn bevalling voor andere massages!. Pleun van Dieren”

“Susana voelt heel natuurlijk aan welk gedeelte van het lichaam wat nodig heeft. Dit maakt kunnen overgeven heel prettig. Edward”

“Vorige week heb ik een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage gehad. Van binnenkomst tot naar buiten gaan voelde ik mij op mijn gemak. Er heerst een fijne ontspannen sfeer. De ruimte heeft een lekkere warme temperatuur en er klinkt rustgevende muziek. Allereerst stelde Susana vragen over wat ik verwacht van de massage en wat mijn klachten zijn. Ik ben 28 weken zwanger en heb veel rugklachten. Wat ik fijn vond was dat er uitsparingen zitten de behandeltafel waardoor je op je buik kunt liggen. We hebben allebei een uur niet hebben gepraat tijdens de massage. Zo kom je echt tot rust. Ik heb de massage als zeer prettig ervaren. Vervolgens nam Susana voldoende tijd om vragen te beantwoorden en tips mee te geven. Ik kan deze massage absoluut aanraden. Brenda”

“Aan het einde van mijn zwangerschap ben ik 2x bij Susana geweest voor een super fijne zwangerschapsmassage. Susana ontvangt je in een hele prettige ruimte. Ik voelde me meteen helemaal op mijn gemak. De massagestoel heeft een uitsparing bij je buik en borsten, heel fijn zo aan het einde van je zwangerschap. De massage was voortreffelijk. Ik kwam er 2x zó ontspannen vandaan, geweldig gewoon. Wat ik ook heel fijn vond was dat Susana zelf al aangaf niet te praten tijdens de massage. Dat zorgde ervoor dat ik nog dieper in ontspanning kon komen. Tijdens de massage stond ook zachtjes hele relaxte muziek op. Het totaal plaatje klopt gewoon helemaal. Na afloop was er ruimte voor vragen en heeft ze me een paar goede tips gegeven nav mijn vraag. Ik vind Susana een hele vriendelijke en professionele vrouw  die geweldig goed kan masseren. Ik kan het iedereen aanraden. Dank je wel Susana. Ik kom zeker nog eens terug! Lenneke Pennings”

“Ik heb een kuur voor bindweefselmassage gevolgd bij Susana. Vooraf werd me goed uitgelegd wat ik kon verwachten en iedere keer nam Susana de tijd voor mij. Ondanks de (vooral in het begin) pijnlijke bindweefselmassage voelde ik mij altijd op m’n gemak in de praktijk. Meteen na de eerste keer zag ik al vooruitgang en over het uiteindelijke resultaat ben ik erg tevreden. Susana is een warm en belangstellend persoon waarbij ik me meteen fijn voelde. De eerst volgende behandeling wordt een ontspanningsmassage bij Susana. ?Met vriendelijke groet, Marloes Janssen – van der Donk”

“Ik ben afgelopen vrijdag bij jou geweest voor een zwangerschapsmassage dit was echt heel relaxed. Ik ben 15 weken zwanger en het was echt heel fijn om even niks aan je hoofd te hebben. Je stelde mij op mijn gemak en je bent vriendelijk en zorgzaam het is echt een aanrader! Ik kom zeker in mijn zwangerschap nog is terug voor nog een massage. Dankjewel groetjes Jennifer”

“Ik heb met 32 weken zwangerschap dezelfde heerlijke ervaring gehad! Heerlijk ontspannen – volledig tot rust! Gezellig praten voor en na de massage en volledige stilte tijdens. Een aanrader voor iedereen die echt tot rust wil komen! Aankomende week mag ik weer! Ik kijk er al een paar dagen naar uit, zoveel zin in! Mindy R.”

“De zwangerschapsmassage van Susana bood exact wat ik nodig had. Een heerlijk moment van rust en voor het ontladen van spanning in de spieren. De persoonlijke aandacht rondom de massage maakte de ervaring extra relaxed. Dank je wel Susana je bent een topper! Silvia”

“Vanochtend een massage mogen ontvangen van Susana. Alles klopt wat je wilt van een massage. Een warm welkom, fijne muziek, een rustgevende ruimte en een professionele ontspannende massage! Ik kwam helemaal tot rust en kon een uur lang ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Kortom; een cadeau voor jezelf! Bedankt Susana en tot de volgende keer! Wendy”

“Wat een geweldige ervaring. Voor het eerst een massage mogen ontvangen van Susana. Bij de eerste kennismaking al een vertrouwd gevoel en meteen rust. Dit is een cadeau wat iedereen zichzelf zou moeten gunnen. Susana is heel liefdevol en geeft vertrouwen dat ondanks de onrust het goed komt. Mijn volgende behandeling staat alweer geboekt kijk er al naar uit! Simone”

“Met 37 weken zwangerschap heb ik een massage laten doen door Susana. Toen ik binnenkwam stelde ze mij meteen op m’n gemak met een praatje en de sfeer in de ruimte was erg aangenaam. Tijdens de massage heb ik helemaal kunnen ontspannen, het was heerlijk. De speciale tafel waar je buik in hangt is echt geweldig! Het was ontzettend fijn om weer even op mijn buik te kunnen liggen. Ik raad iedere zwangere vrouw deze massage aan! Petra van Wilgenburg”

“Bij binnenkomst ging ik meteen op standje relaxt door de fijne achtergrondmuziek, de geur en de sfeervolle kamer. Ik vond het fijn dat Susana mij zo persoonlijk benaderde, waarbij ze ook professioneel bleef; dit was in perfecte balans. Ik heb genoten van elk moment van de zwangerschapsmassage en na afloop voelde mijn lichaam en geest heerlijk ontspannen. Ik kom zeker nog eens terug en ik kan een massage bij in Balans Totaal aan iedereen aanbevelen. Laura van Beek”

“Ik heb ondertussen een aantal keer een massage van Susana mogen ontvangen en ook tijdens mijn zwangerschap ben ik een paar keer bij haar geweest. Iedere keer kom ik heerlijk ontspannen terug, zowel lichamelijk als geestelijk.  Ik zou het iedereen aanraden om regelmatig een massage bij haar te genieten. Marielle v/d Berg”

“Een fijn en rustig massage. Susana praat niet tijdens het massage en daardoor geniet je meer er van. Ik ga jaren naar de masseur maar nog nooit zijn mijn benen en hoofd zo goed gemasseerd.  Susana is een aanrader. Tammy”

“Susana heeft me tijdens mijn laatste fase van mijn zwangerschap heerlijk gemasseerd en ontspannen. Met 39 weken had ik al een flinke buik waarmee ik toch prettig op de massagetafel kon liggen. Het deed me goed even wat tijd aan mezelf te besteden. De bevalling volgde een dag erna en ik kan nu niet wachten om de volgende afspraak in te plannen zonder buik. Diana.”

“Via de Yogastudio hoorde ik goede verhalen over de zwangerschapsmassage van Susana. Dat leek me wel wat en direct een massage geboekt in mijn eerste week zwangerschapsverlof. Wat een ontspannen ervaring!! Zou het iedere zwangere aan willen raden. Even een moment voor jezelf, fijn op je buik liggen en de handen van Susana doen de rest. Mijn lijf voelde helemaal relaxed. Ook het gesprek voor en na de massage heb ik als heel fijn ervaren: lichaam en geest in balans. Dank voor alle tips en de gekozen kaart vond ik zo toepasselijk, ik voelde me meteen een stuk zekerder over alles toen ik weg ging bij je! Dankjewel Susana!! Bettine.”

“Ik heb een hele fijne zwangerschapsmassage gehad van Susana. Wat een warm en lief persoon! Het was erg fijn in even helemaal te kunnen ontspannen. Zeker een aanrader. Milou”

“Vanochtend heb ik een fantastische zwangerschapsmassage gehad door Susana. Heerlijk om in week 37 weer eens een keer op mijn buik te kunnen liggen op de speciale massagetafel met uitsparingen voor buik en borsten! Susana heeft van begin tot eind een ongelofelijke ervaring geboden, waarin ze met heel veel aandacht te werk ging. Oprecht een van de betere massages die ik heb gehad, hier kom ik zeker nog eens terug. Susanne”

“Wat een geweldig ontvangst vandaag bij Susana van Praktijk In Balans Totaal. Samen met mijn zus een super fijne massage mogen ondergaan, we hebben genoten. Echt zo fijn en liefdevol en vol intentie ontvangen. Dank je wel lieve Susana, het was fijn om je weer even te ontmoeten ❤️?. Dineke M.”

“Voor mijn 50 ste verjaardag een cadeaubon voor een massage gekregen. Wat een ervaring was het……….Heerlijke, ontspannende massage gehad, maakt deze heftige en zware tijd wat draaglijker voor me. Susana is zeer professioneel, heeft een inlevend vermogen  en in haar praktijk kom je vanaf de 1e seconde tot rust. Ik verheug me nu alweer om een 2e afspraak te gaan maken. Dees”

“Ik raad jouw praktijk dan ook iedereen aan die door gezondheidsproblemen of vanwege andere redenen wel een moment voor zichzelf kan gebruiken. Ik kan uit ervaring zeggen dat dit bijdraagt aan herstel of dat het in ieder geval verlichting van klachten geeft. Het geeft mij een stuk rust. En daar komt bij dat jij een heel betrokken en professioneel persoon bent met echt hart voor het vak en de wil om mensen te helpen. Dus dankjewel voor de fijne behandelingen weer dit jaar. Tot gauw ? Hanneke”

“Wat een kado dat ik jou heb ontmoet. Je heet me telkens zo welkom, zo bijzonder is dat. Zo bijzonder ben jij!!! Het is telkens weer iets om naar uit te kijken, om bij jou te mogen zijn. Wat een lieve, betrokken vrouw ben jij! Zoveel warmte en liefs dat jij telkens geeft. Esther”

“Allereerst vond ik het prettig dat je me op mijn gemak liet voelen d.m.v. een kennismakingsgesprek. Je gaf een totaalbehandeling, wat voor mij wil zeggen; Inclusief de handen, voeten en mijn hoofd. Ik heb de totale behandeling en jouw benadering als aangenaam ervaren. Dank je wel voor jouw vaardigheid en graag tot ziens. Anja”

“Gewoon omdat je lief bent en ontzettend goed bent in je vak!! Als ik bij jou vandaan kom weet ik weer wat ontspannen en lief zijn voor jezelf is. Kitty”

“Ik heb genoten van de massages, ze hebben mij ontspanning en verlichting gegeven gedurende mijn zwangerschap. Ik zou het anderen dan ook zeker aanbevelen! Marlein”

“Tweede keer bij Susana. Wederom een hele fijne behandeling. Ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een massage/ ontspanning. Sommige mensen hebben het gewoon in de vingers . Susana is zo iemand. Ik kom zeker terug! Khadiya”

“Susana is een betrouwbare massage-therapeut. Je voelt je gelijk welkom bij haar. Ellen Pilanen”

“Gisteren heb ik mogen genieten van een zwangerschapsmassage. Ik vertelde dat ik een enorme controlefreak ben en grote moeite heb met ontspannen. Susana gaf me de opdracht te focussen op haar handen. Na een paar minuten vergat ik de wereld om me heen en genoot van de aanraking. Ik kon ontspannen! De tafel van Susana met de uitsparing voor buik en borsten zorgt ervoor dat je ontspannen op je buik kunt liggen zonder dat je buik pijn gaat doen. Ik ben zo enthousiast en een dag later nog zo relaxt dat ik meteen een nieuwe afspraak heb gemaakt. Marion”

“Heerlijk genoten van de zwangerschapsmassage van Susana. Ze heeft een mooie rustgevende ruimte ingericht en stelt je meteen op je gemak zodra je binnen komt. Door de uitsparing in haar massagetafel waar je buik en borsten in vallen, kan je als zwangere heerlijk genieten van een rugmassage. Haar massage is heerlijk ontspannend en rustgevend. Ik heb elke seconde genoten! Audrey”

“Voor mijn verjaardag kreeg ik een zwangerschapsmassage bij Susana cadeau. Ze is een ontzettend lieve vrouw die echt aandacht aan je besteed en ervoor zorgt dat je uur heerlijk kan ontspannen. Mijn spieren voelde de dag erna veel soepeler aan en ook de spanning in mijn kuiten was weg. Ik heb meteen gemaild voor een nieuwe afspraak. Sanne Savelberg”

“Via mijn schoonzusje kwam ik uit bij Susana. Zij was zo enthousiast over haar zwangerschapsmassage dat ik gelijk een massage heb geregeld voor mijn zus die toen halverwege haar zwangerschap was. Ze heeft er zo van genoten dat we gelijk nog een tweede keer hebben ingepland voor tegen het einde. Ze vond het heerlijk om een uur op haar buik te genieten van totale ontspanning, echt even tijd en aandacht voor haar. Echt een aanrader dus en ook heel leuk om cadeau te doen! Jikke”

“Ik kwam bij je met een beenprobleem (kuur bindweefselmassage). Verklevingen. Wist dat het pijnlijk zou worden en jij windt daar ook geen doekjes om. Zachte heelmeesters maken stinken wonden…..jij doet wat er gedaan moet worden. Er is duidelijk verbetering. Het begin is gemaakt. Dank je. We zien elkaar weer. Tot ziens. Ilse v/d Heijden”

“Door de zwangerschap en mijn kantoorbaan was ik vrij gespannen in zowel lichaam als geest. Tijdens de 60 minuten durende zwangerschapsmassage ben ik heerlijk tot rust gekomen en heb ik even alles van mij af kunnen zetten. Een fijn ontvangst doet je direct ontspannen, ook het glaasje water en praatje na, zorgen ervoor dat je jezelf meer dan welkom en op je gemak voelt. Ik zou deze behandeling zeer zeker aanraden en kom bij een eventuele volgende zwangerschap graag weer terug. Melissa Wessemius”

“Heb een paar behandelingen (bindweefselmassage) gehad van Susanne om de bindweefsel losmaken, ik ben zeer tevreden. Heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt. Voelde me ook zeer op mijn gemak bij haar.  Ria van dal”

“Ik ben bij Inbalanstotaal gestart met een kuur bindweefselmassages voor mijn benen. Voordat ik aan de kuur begon, werd mij een reëel beeld geschetst van de behandelingen zelf en het te verwachten resultaat. Dit eerlijke en oprechte advies vond ik erg prettig. Susana is oprecht en eerlijk en weet mensen goed op hun gemak te stellen. Inmiddels heb ik de kuur afgerond en ben ik super blij met het resultaat. Mijn benen zijn mooi egaal en strak. Het is even doorbijten, maar met dit resultaat is dat het helemaal waard! Groeten, Renée”

“Een heerlijke rug massage gehad, ik voelde me hierna echt uitgerust en ontspannen door de massage die Suzanna mij gegeven heeft. ook door de ruimte, de heerlijke ontspannen zachte muziek en het lekkere geurtje werken hieraan mee. ik ga zeker nog een keer een afspraak maken. Dorien H.”

“Susana kan echt heerlijk masseren. Haar handen maken echt contact, raken aan en maken los. Het feit dat ze geen standaard ‘menukaart’ biedt maar echt in het moment, passend bij wat jij en je lichaam nodig hebt haar massage afstemt, geeft aan hoe secuur en op maat ze werkt. Een echte aanrader! Phuong”

“Bij deze prachtige praktijk wordt je heel lief ontvangen en zeer goed behandeld. Ik kom er heel graag iedere maand terug. Voel me herboren na een heerlijke ontspannende massage.? Dank je wel Susana. Jeanne”

“Een heerlijk moment van ontspanning aan het einde van mijn zwangerschap. Ik voelde mij direct op mijn gemak gesteld door Susanna en kom zeker nog een keer terug. JB”

“Enorm genoten van de zwangerschapsmassage! Ik heb de afgelopen jaren best wat massages gehad met als doel om te ontspannen, maar deze massage was absoluut de beste ervaring tot nu toe. Met 32 weken zwanger kon ik heerlijk even een uurtje écht ontspannen: fijne muziek, het is lekker warm, er wordt niet gepraat en Susana zorgt er met oprechte interesse voor dat je zeker lekker ligt en dus echt tot rust komt. Van je kruin tot je tenen: alles wordt op een heerlijke manier gemasseerd, terwijl je weer eens op je buik ligt. Zelfs na de behandeling is er nog tijd voor je. Absolute aanrader. Janneke Peters”

“Een heerlijke kennismakingsmassage gehad. Voor iemand die zich moeilijk kan ontspannen, kwam ik bij Susana helemaal tot rust. Zij heeft bovendien een fijne persoonlijkheid waar ik me heel prettig bij voel. Tia”

“In de laatste fase van mijn zwangerschap heb ik een massage mogen krijgen van Susana. Het was voor mij een heel fijne beleving, een uur echt ontspannen en heerlijk om weer eens op mijn buik te kunnen liggen. Een aanrader voor iedere zwangere die behoefte heeft aan een moment van rust en aandacht. Anke”

“Altijd op en top ontspannen bij Suzanna!! Heerlijke massage, fijne muziek, mooie ruimte en het is er heerlijk warm. Je voelt je bij haar altijd meer dan welkom!! Kom er alweer heel wat jaartjes een relax momentje voor mezelf en zeker een aanrader!! Inge”

“Susana is een hele fijne vrouw die heel goed naar je luistert en echt de tijd voor je neemt. De (ontspannings)massages worden heel professioneel en heel zorgvuldig uitgevoerd en zijn heel erg relaxed. Ook wordt er goed gekeken naar de eventuele (pijn)klachten die je hebt en wordt de behandeling daar op af gestemd. Er hangt een hele goede sfeer in de praktijk en met de relaxte muziek is het echt een ruim uur heerlijk ontspannen tijdens de massagetherapie! Na afloop wordt er ook altijd tijd gemaakt om nog even over de behandeling na te praten’. Nergens anders zo’n prettige praktijk ervaren. Echt aan te raden. Ivonne”

“De zwangerschapsmassage van Susana was echt een cadeautje. Niet alleen de fijne massage zelf, maar ook haar aanwezigheid als persoon, de volledige oprechte aandacht die ze geeft en de inspirerende artikelen en filmpjes die ze nastuurde via de mail. Ik zou het iedereen toewensen! Nelleke”

“Ik heb onlangs mijn eerste behandeling gehad. Die was erg prettig. Na een hartelijke ontvangst, wist Susana mij gelijk op mijn gemak te stellen. We hadden voorafgaand aan de behandeling een persoonlijk gesprek om in kaart te brengen wat het beste behandelplan voor mij is en wat ik hiermee wil bereiken. Ze is ook erg eerlijk in de haalbaarheid hiervan en geeft ook fijne tips. De behandeling zelf was erg ontspannend. Ik ben iemand met een gespannen lichaam en de dagen na de behandeling merkte ik hierin al verbetering in. Ik kijk daarom uit naar de volgende behandelingen en heb er vertrouwen in dat Susana met haar kundigheid mij verder kan helpen. Ik kan haar van harte aanbevelen. Hanneke”

“Ik heb bij Susana een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Bij 30 weken tot het einde van mijn zwangerschap ben ik om de 2 weken bij Susana geweest. Heerlijk om weer op je buik te mogen liggen. Susana is erg professioneel en heeft persoonlijke aandacht voor je. Tijdens de massage kan je optimaal genieten en ontspannen. Er wordt niet gekletst, alleen puur genieten van top tot teen! Altijd jammer als het weer klaar was. Na afloop kan Susana je precies vertellen waar de knelpunten lagen en heeft ze nogmaals persoonlijke aandacht voor jou. Susana wat heb ik toch elke x genoten van je heerlijke massages! Dit zou iedere zwangere vrouw horen te krijgen tijdens haar zwangerschap! Je bent een toppertje! Liefs Samantha”

“Ik heb een ontzettend fijne kennismakingsmassage bij Susana gehad. Ik kon me goed ontspannen. Naast dat Susana goed masseert is ze een warme en lieve vrouw die je erg op je gemak stelt en erg betrokken is. Ze neemt de tijd voor je. Toen de massage was afgelopen, was er ook nog tijd om een kaart te trekken en even na te praten. Ik kwam helemaal ontspannen terug. Ik kom zeker terug en kan haar zeker aanbevelen. groetjes, Len”

“Op zoek naar een massage in Den Bosch las ik de website van Susana, deze maakte mij nieuwsgierig. Een bijzondere ontmoeting met Susana was het gevolg. Een warm welkom, integer, rustig, heel prettig. Een kort gesprek, oprechte interesse gevolgd door een heerlijke ontspannen massage. Het is mij heel goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar bij mijn volgende bezoek aan Den Bosch. Dankjewel Susana! Groetjes, Jacquelien”

“Ik kwam bij Susana voor behandeling tegen cellulite (kuur cellulitismassage). Dit deed Susana doormiddel van bindweefselmassages aan mijn benen. Susana had veel aandacht voor me en stelde me erg op mijn gemak. Er heerst een erg fijne en ontspannende sfeer in de praktijk die me elke afspraak weer tot rust bracht. De cellulite op mijn benen zijn aanzienlijk verminderd ik ben blij met het resultaat. Anoniem”

“Gisteren was ik bij Susana voor een kennismakingsmassage. Ondanks dat ik mij niet snel kan overgeven aan een ander en wat terughoudend ben wist Susana mij toch helemaal te laten ontspannen door haar prettige manier van praten, omgeving en natuurlijk de manier van masseren. Het was heerlijk, zo heerlijk zelfs dat ik sinds lange tijd weer een hele nacht heb doorgeslapen! Ik heb direct een nieuwe afspraak gemaakt!. Pia”

“Kennismakingsmassage is waarvoor ik een afspraak hebt gemaakt bij Susana.  Maar het was zoveel meer dan dat. Susana’s warme en oprechte persoonlijkheid maakt dat je je direct op je gemak voelt en je volledig over kan geven aan de behandeling. Susana heeft passie voor mens als geheel, lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden. Dit ervaar je door de ruimte die ze geeft om jou te horen en de tijd te nemen zodat de behandeling aansluit op jouw wensen. Een hele fijne ervaring, waarvoor ik zeker terug ga komen.Tes”

“Ik heb een kuur van bindweefselmassages (kuur cellulitismassage/bindweefselmassage) gehad bij Susana. Dit zijn stevige massages waarbij de doorbloeding geactiveerd wordt. Hierbij is de rol van Susana erg prettig. Ze stelt je op je gemak, er is ruimte voor vragen en zij is duidelijk over de verwachtingen. Ik ben erg tevreden over de resultaten en blijf voor onderhoud bij haar in behandeling. Mirjam”

“Ik heb genoten van de lichaamsmassage en de persoonlijke aandacht. Dank je wel!  Daarom ook een nieuwe afspraak gemaakt. Heb op Facebook ook al een recensie achtergelaten. Lieve groet, Trees”

“Met 35 weken verrast door mijn vriend met een heerlijke zwangerschapsmassage. Heel professionele masseuse en voelde mij gelijk op mijn gemak waardoor ik heerlijk kon ontspannen. Ook de massagetafel waar borsten en buik vrij lagen maar toch ook werden ondersteund lag heerlijk; eindelijk weer eens op mijn buik kunnen liggen! Kortom; ik kan iedereen zo’n massage aanraden! Moniek”

“Hoi Susana, alles boven verwachting (zwangerschapsmassage) naar wens zelfs! Moniek kwam volledig ontspannen thuis aan en had veel mooie woorden voor je (en ik een heel relaxed vriendinnetje) Dank je wel! Groeten Mark”

“Heerlijk genoten van de kennismaking massage, gevoel voor het lichaam en kennis van de spieren, wat wil een mens nog meer. Tot snel want ik kom graag terug. Bart van der Valk”

“Ik ben zeer blij met de keuze voor de praktijk. Goed advies, geïnteresseerd, vakbekwaam, relaxt en professioneel. Heel tevreden over de behandelingen(kuur cellulitismassage/bindweefselmassage) en het resultaat. Ik ga zeker terug! Bedankt. Rowie”

“Je straalt zelf al veel rust uit zodat men ook zelf al rustiger wordt, dit vond ik althans. Hierdoor heb ik de behandeling zeer positief ervaren en heb genoten. Bijkomende voordeel is dat de hoofdpijn waar ik mee liep grotendeels is verdwenen dus daar heb je me geweldig mee geholpen. Theo v/d Peppel”

“Vanochtend heeft Susana mij een zwangerschapsmassage gegeven. Meteen al vond ik haar een prettig persoon. Ze straalt een bepaalde rust uit. Susana begon met een korte intake voor wat achtergrondinformatie en ze vroeg naar mijn specifieke wensen. Die had ik maar één: gewoon lekker ontspannen. En dat is gelukt! De massagetafel heeft een uitsparing voor buik en borsten – super, want het was sowieso heerlijk om weer eens op mijn buik te kunnen liggen. Susana nam de tijd en masseerde precies goed: niet te hard, niet te zacht. Na de massage van een uur, gaf ze me de tijd even ‘wakker’ te worden en me weer aan te kleden. Ze eindigde met een levenswijsheid en ik kreeg nog een klein zakje mee met daarin haar kaartjes en een yin-yangbedeltje. Een beetje oprechte extra aandacht dus; heel fijn om de dag op die manier beginnen! Groetjes,Christel”

“Ik ben met 38 weken zwanger bij Susana geweest. Het rook bij de voordeur toen ik aanmelden al heerlijk! Ik heb heerlijk comfortabel op de massagetafel gelegen op mijn buik. De massage heb ik als zeer professioneel, ontspannend, heerlijk en super fijn ervaren. Ik kom zeker terug, ook als ik bevallen ben. Susana is een professionele masseuse en heel vriendelijke en aardige vrouw. Je bent meteen op je gemak bij haar. Marieke Havermans”

“Ik gun iedere zwangere vrouw een massage bij Susana! Ik heb de massage bij 38 weken gehad en dat ging prima. De afspraak begon met uitleg over de massage en daarna kon ik plaatsnemen op de massagebank. Wat een genot om weer eens een uur op je buik te kunnen liggen! Na afloop van de heerlijke massage kreeg ik een glas water en mocht ik nog een kaart trekken die je wat vertelt over je situatie, leuk. Susana heeft een open en vriendelijke uitstraling en haar praktijk oogt rustig en ruikt lekker. Ik ging helemaal ontspannen en vol energie weer weg. Bedankt! Jacqueline van den Besselaar”

“Susana is in staat om deze pijnlijke behandeling (kuur cellulitismassage) op een toch zo plezierig mogelijke manier uit te voeren. Altijd een warm welkom, een vriendelijk woord en bovenal een goed resultaat. Ik blijf hier zeker komen! Anoniem”

“Mijn eerste indruk van de kennismaking met Susana is positief. Prettige sfeer in haar praktijk en een prettige massage gehad. Ik ben zeker van plan om vaker af te spreken. Anoniem”

“Proef massage een geweldige ervaring ? benieuwd maar ook dat wij ermee doorgaan. Het is heel rustgevend, alles komt los, fantastisch. Martina”

“Heerlijke ontspanningsmassage gehad. Kwam helemaal tot rust. Dit zal dan ook zeker een vervolg krijgen.Dank je wel Susana. Rene”

“I visited Susana several times during my pregnancy, especially in the last weeks. Her bed adjusted for pregnant women was like a heaven for me as I could not sleep on my stomach at home, and usually I like it a lot. So I could really relax there. WIth her massages I could really relex, and come back home full of positve energy. Tanja Zivkovic”

“Gisteren een fijne massage van gehad van Susana. Het was echt heel erg fijn en ontspannend.
Een prachtige ruimte met heerlijke geuren en relax muziek. En de massage was de beste die ik tot nu toe heb mogen ontvangen. Brenda”

“Helemaal top ! Geweldige vrouw ,heerlijke massage in een ontspannen sfeer,zeer zeker een aanrader. Monique”

“Lieve Susana, bedankt voor al jouw advies, lieve woorden en vooral niet te vergeten: je massages. We komen bij jou tot rust, worden ons bewust door jouw woorden van onszelf en wat we anders moeten doen om zowel lichamelijk als geestelijk ons fijner te voelen. Dat waarderen we zo! Je verrijkt ons leven, we zijn heel blij met je! Remke & Richard”

“Gister een erg fijne ontspanningsmassage gehad bij Susana. Een complete beleving en goede tips achteraf. Ik kom zeker terug! bedankt! Ric”

“Ik heb gebruik gemaakt van de kennismakingsmassage en heb enorm genoten vanaf het moment dat ik over de drempel stapte. De ontvangst is hartelijk en vindt plaats in een plezierige, rustgevende ruimte. Vervolgens een korte kennismaking en gesprekje over de aanleiding voor het bezoek aan de Praktijk in balans totaal. Daarna volgde een heerlijke, lange lichaamsmassage. Je voelt dat kundige handen je lichaam onder handen nemen. Volkomen ontspannen, met een vervolgafspraak, weer naar huis. Een aanrader. Anoniem”

“Om het jaar goed te laten beginnen heb ik een ontspanningsmassage geboekt bij praktijk in balans totaal. Meteen wanneer je binnenkomt komt er een gevoel van rust over je heen. Aangename temperatuur, een heerlijk muziekje, prettige verlichting en heerlijk ruikende etherische oliën. De massage is heerlijk en gedaan door een vrouw die het vak verstaat. Susana weet wat ze doet en waar ze voor staat. Heel prettig was het nagesprekje. Susana neemt echt de tijd voor je, en ook lief was de kleine attentie bij vertrek! Ik zeg zeker doen?? Suzanne nogmaals bedankt en mij mag je tot je bestaande klantenkring rekenen. Liefs, Monique Veldhoven”

“Dank je wel voor de heerlijke massages, je luisterend oor en de waardevolle tips die ik de afgelopen maanden van je heb mogen ontvangen. Anoniem”

“Wat een fijne massage van Susana!. Saskia Janssen”

“Ik heb een heerlijk zwangerschapsmassage mogen ontvangen van Susana. Na een heel fijne kennismaking, kon ik mij geheel overgeven aan de prettige geuren en klanken en stevige handen van Susana! De attente en leuke afsluiter met een persoonlijke kaart en verhaal maakte de ervaring top.
Echt een aanrader voor een (zwangerschaps)massage in Den Bosch!. Esther Postma”

“Met regelmaat kom ik voor een ontspanningsmassage. Eerst zonder zwangerschapsbuik en de afgelopen maanden met. Heerlijk, even een moment van rust en ontspanning en soepel alweer naar buiten. Susana, je bent open, gastvrij en vooral liefdevol voor lichaam en geest! Na de bevalling kom ik zeker weer terug. Marleen Henskens”

“Heb een  kennismakingsmassage gehad van Susana, van te voren een gesprek waarbij ik me op mijn gemak voelde. Heel prettig is de rust die je voelt vanuit Susana tijdens het masseren en ik voelde mij tijdens het gesprek ook begrepen . Het voelen in plaats van denken heb ik als groot verschil opgemerkt tijdens de massage, komen er gedachte naar boven  ben je letterlijk minder in contact met je lichaam.
Vond het een fijne eerste stap richting meer ontspanning in mijn leven.  Alex van Buul”

“Een heerlijke ontspanningsmassage ontvangen. Susana masseert met volledige aandacht. Ik kwam daardoor in een diepe ontspanning terecht. Ook na de massage ontving ik aandacht en kennis. Susana is zeer deskundig in  verschillende methodes. Ik heb al een volgende afspraak gemaakt. Hartelijke groeten,
Désirée van der Heijden”

“Susana is zoiezo een warme vrouw die oprechte interesse toont in haar cliënten. De massages van Susana zijn buitengewoon zorgvuldig uitgevoerd. Ze past diverse technieken toe die goed aanvoelen.
Als je van de comfortabele tafel afkomt wéét je dat je een massage gehad hebt want je bent totaal ontspannen en soepel. Ik zal een massage van Susana iedereen aanbevelen dan ben je zo weer ‘totaal in balans’. Rianne Foppele”

“Hartstikke goede massage. Susana heeft veel talent, gevoel, kennis, kunde, geduld en is ontzettend aardig. Robin Berkelmans”

“Een massage cadeau gekregen van collega’s. Ik kan het iedereen aanbevelen. Het was heerlijk om op de massagetafel te liggen en me over te geven aan de handen van Susana. Het was een fijne ontspannende massage. Ik heb de hele dag met een ontspannen gevoel en op “wollige” voeten gelopen. Zo voelde het voor mijn als ik aan het lopen was. Bedankt Susana. Groeten, Ger van den Wildenberg”

“Vorige week ontspanningsmassage gekregen door Susana. Wat een wijze, lieve, bijzondere vrouw!. Haar warme handen, de warme lampen, de perfecte bank en de rust die haar praktijk uitstraalt waren echt een weldaad Ook gaf ze mij hele waardevolle tips. Dank je wel lieve Susana. Liefs, Jeanne”

“Ze is de leukste, de liefste en de beste!! Echt een aanrader om eens naar Susana te gaan, echt even me time en je komt als herboren terug!! Ik kan haar niet meer missen. K. Verboord”

“Heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Heb er ontzettend van genoten en kon me enorm goed ontspannen!!! Ook de tips naderhand vond ik fijn en ik voelde me echt meteen op mijn gemak! Echt een aanrader!!!.Hendriks”

“Een prettige en vakkundige kennismakingsmassage. De visie van Susana om breed en totaal naar lichaam en geest te kijken spreekt me aan. Cynthi Willemsen”

“In de 38e week van mijn zwangerschap een zwangerschapsmassage gekregen van Susana. De sfeer was prettig en relaxed, ik voelde me er thuis en ik voelde me ook welkom. De massage was heel fijn en ontspannend, en toen ik naar buiten liep had ik een soort vakantiegevoel. Bedankt Susana!. Anoniem”

“Ik heb een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Ik was direct op mijn gemak en heb een uur echt lekker kunnen ontspannen. Ik heb heerlijk tot rust gekomen. Ze heeft echt kennis van zaken. Ik ga er zeker nog 1 doen deze zwangerschap. Lonneke Dijkhuizen”

“Ivm met klachten aan mijn spieren zocht ik voor wat verlichting van de pijn en stijfheid. Susana geeft een goede en fijne ontspanning massage. Zij neemt de tijd voor je en is prettig in de omgang. Hans van de Krieken”

“De massage was heerlijk! Susana is een fijne, rustgevende vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt. En wat ik heel fijn vond was dat de ruimte aangenaam warm was, ook door de speciale lampen die ze gebruikte. Heerlijk. Ga er zeker weer terug. Aanrader! Groetjes, Maaike Teernstra”

“Recent de ontspanningsmassage bij Susana gedaan. Dit als erg prettig ervaren! Susana neemt de tijd voor je en is kundig. De ruimte is fijn op temperatuur en de bank ligt comfortabel. In 60 minuten even  in andere wereld terecht komen doet lichaam en geest meer dan goed. Esmé”

“Wat een fantastische massage! Susanne is een zeer warme en vriendelijke vrouw. Ik voelde me direct om m’n gemak. De stoel lag erg prettig (wat erg belangrijk is als je probeert een uur lang te ontspannen). Ik stond na deze massage weer stevig met beide voeten op de grond. Ik raad haar bij iedereen aan en kom zeker zelf ook nog eens terug!. Evi  Aangenendt”

“Momenteel 31 weken zwanger van een flinke dame en daardoor wordt er flink wat verwacht van mijn spieren dus opzoek gegaan naar een goede zwangerschaps masseuse.
Nou ….. die heb ik gevonden hoor. Wat een heerlijke verwennerij en wat heerlijk genieten op je buik. Door de uitsparing in de bank is op je buik liggen super fijn!!
De gehele sfeer in de ruimte is zeer ontspannend Door geur en kleur. De massage zelf was super fijn, ze gaf mij het gevoel duidelijk te weten wat ze aan het doen was. Na afloop kreeg ik nog wat tips mee naar aanleiding van haar observaties. Zeker een aanrader!! Ik ga zeker nog terug komen!!. den Hartigh”

“Ik ben gisteren voor de eerste keer bij Susana geweest. Ik heb jaren al last van hoofdpijn. Ik was op zoek naar een goede hoofdpijnmassage. Door te zoeken op internet en na het lezen van de positieve recensies heb ik een afspraak bij Susana gemaakt. Toen Susana de deur opende voelde het voor mij direct goed. Ze heeft een mooie en rustgevende behandelkamer. Ik mocht mijn schoenen uitdoen en gaan zitten op de massagetafel. Ze heeft met mijn mijn “probleem” besproken en mijn behandel verleden. Daarna vroeg ze waar ze mij mee kon helpen. Ik mocht liggen op de brede comfortabel behandeltafel. Vervolgens is Susana aan de slag gegaan met olie. Ze heeft een warmte lamp op mijn voeten gezet en is gaan masseren (dit voelde heel prettig aangezien ik altijd koude voeten hebt). Tijdens de massage heeft cuppings geplaatst en later nog 2 acupunctuur pleisters. Daarna heeft ze gemasseerd met een soort scrubhandschoen en koude olie. Een erg prettig gevoel. Susana heeft alle tijd genomen voor mij. Het is absoluut een aanrader!. Henriette”

“Kado gekregen van mijn lieve man, in eerste instantie was ik er niet blij mee dacht dat het niets voor mij was. Maar na het lezen van de reverenties en de website werd ik toch nieuwsgierig en ben gegaan. Ik was best zenuwachtig maar na binnenkomst werd ik meteen op me gemak gesteld ze is heel vriendelijk en stelt een paar vragen en de ruimte is mooi en rustgevend. De massage was met 1 woord GEWELDIG ik kon me volledig ontspannen en dacht werkelijk nergens meer aan, een ervaring die ik niet zal vergeten en zeker nog eens zal doen bij haar. groetjes Natasja de Jong”

“Ik heb een ontspanningsmassage ontvangen bij Susana en ze behandelt me met homeopathie. Wat ik zo fijn vind aan Susana, is de aandacht en zorgvuldigheid waarmee ze alles doet. Dat zit in het gesprek, de aanraking, de aankleding van de ruimte, de attentie dat ze meegeeft na een eerste contact, tips dat ze meegeeft, ze geeft aandacht tot in elk detail. Ze houdt van wat ze doet en ze is goed. De ontspanningsmassage was heel fijn, haar aanraking is stevig en tegelijk liefdevol. En ik heb al goede resultaten met de homeopathie. Dankjewel Susana! Eveline Geusen”

“Heb een heerlijk ontspannende massage bij Susana gehad. Was precies wat ik even nodig had. Bedankt Susana dat je tijd voor me hebt vrij gemaakt. Ik kom graag nog eens bij je langs. Warme groet, Yvonne”

“Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage gehad om even tot rust te komen. Susana is heel professioneel en het contact voelt direct vertrouwd. De ontvangst is ontzettend warm en Susana neemt echt de tijd voor je. Anoniem” 016

“Echt een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Wat een vakvrouw!! Fijne ruimte, waar je meteen tot rust komt. Alleen het liggen op je buik is al een verheerlijking. Echt een aanrader voor alle zwangere vrouwen. Sanne”

“In november besloot ik mezelf een zwangerschapsmassage cadeau te doen. Ik was niet bekend met de praktijk van Susana en deze massage was dus de eerste kennismaking, na de eerste massage was ik verkocht! Ik kon direct merken dat mijn lichaam zich totaal ontspande onder haar vakkundige handen. Susana weet wat ze doet en na de massage zijn spierspanningen en hieraan gerelateerde zwangerschapskwaaltjes verdwenen als sneeuw voor de zon. Daarnaast is Susana een prettige en rustige persoonlijkheid. Na de eerste keer ben ik nog 5 keer terug geweest gedurende mijn zwangerschap. Dankjewel Susana voor de heerlijke ontspannende massages. Ik kom zeker nog eens terug. Laurie van Kasteren”

“Susana is rustig en kordaat tegelijk. Ze besteed veel aandacht en hoe het met je gaat zonder uren te kletsen i.p.v te masseren. Ik heb veel ervaring met massages en zelf met zwangerschapsmassages, zoals ik die nu geboekt had. Dit was zeker een van de beste massages die ik gehad hebt! Een echte aanrader!. Clien”

“Ik voelde me heerlijk ontspannend na de massage, ik voelde betrokkenheid en professionaliteit. Uitgebreide behandeling gehad waarbij de sfeer warm en prettig was.  Yvette van Bracht”

“Wat een heerlijke ervaring..met 39 weken nog een zwangerschapsmassage gehad en dit raad ik iedere zwangere vrouw aan. Zeer professioneel en ontspannen! Gr Judith van dijk”

“Ik heb een erg prettige en ontspannende massage gehad. Door het gat in de tafel kon ik heerlijk ontspannen liggen. Susana nam de tijd en aandacht voor de massage. een erg prettige ervaring. ik ga zeker nog eens terug. Marielle”

“Genoten van een heerlijke zwangerschapsmassage. Eindelijk kon ik op mijn buik liggen omdat er een gat voor mijn buik in het bed lag. Ze deed het heel goed en gaf achteraf ook heel goed uitleg wat mijn knelpunten zijn.Ik ga zeker nog een keer langs!!. Inge”

“Lieve Susana, van mijn dochter heb ik een cadeaubon gehad voor een massage bij jou. Ik heb vele massage gehad maar nog nooit heb me zo goed kunnen ontspannen. Je leerde me hoe ik dit moest doen. Ik heb heerlijk genoten van een heerlijke massage. Dank je wel. Angelique.”

“Deze week heb ik een kennismakingsmassage gekregen van Susana. De behandelingsruimte is rustgevende en de massagebank ligt prima. Susana neemt ruimt de tijd en stel je direct op je gemak. De massage is uitgebreid en zeer vakkundig. Ik vond het bijzonder om te ervaren hoe het lichaam op de massage reageert…het ontspant maar je merkt ook dat er een energie stroomt. Het is een goede manier om je eigen lichaam te voelen. Ik ben zeker van plan om me vaker te laten masseren. Helga van Nesselrooij”

“Voor het eerst een voetreflexmassage gedaan bij Praktijk In Balans Totaal en die is erg goed bevallen. Een erg fijne massage in een rustige omgeving. Ik vind Susana een prettige persoonlijkheid die de tijd neemt en net dat beetje meer aandacht aan je geeft. Bedankt en tot de volgende keer. Monique v/d Bosch.”1

“Genoten van een hele fijne en deskundige massage tijdens mijn zwangerschap. Voor herhaling vatbaar!! Nathalie Haring”

“Vanmorgen een heerlijke zwangerschapsmassage gehad bij Susana! Een goed en ontspannen begin van mijn verlof. Ik zou het zeker aanraden. Heel fijn en ook apart om eindelijk weer eens op je buik te kunnen liggen. Vooraf wordt er ruim de tijd genomen. Evenals achteraf. Professioneel en ontspannen!. Anoniem”

“Voor het eerst een massage gekregen van Susana. Bijzondere aandacht, rust en echt ontspanning. Je voelt je meteen welkom en op je gemak. Voor herhaling vatbaar!. Marleen Henskens”

“Het is inmiddels een paar dagen geleden dat ik een heerlijke ontspanningsmassage heb mogen ervaren bij Susana. Door ons gesprek en de massage maakte het voor mij een bijzondere ervaring, die mij nu nog steeds rust geeft. Ik neem me voor om mijzelf maandelijks een bezoek te gunnen bij Susana. Ze geeft je alle tijd en aandacht, echt een aanrader!. Lidewij Louvet ”

“Susana es una gran profesional, dedica su tiempo a escuchar al peciente y ver de que manera ayudarlo y acompañarlo. En mi caso al estar embarazada, recibi los masajes acordes y fueron fabulosos. Siempre dispuesta a escuchar y ayudar desde un enfoque mas holistico, para resolver los temas que a uno lo aquejan. Muchas gracias Susana, recomendaria tus masajes 1000 veces. Lucrecia Tarasido ”

“In augustus 2015 heb ik een heerlijke zwangerschapsmassage gehad bij Susana. Voor mij was het toen de eerste keer, maar ik was zo tevreden dat ik voor december a.s. weer een afspraak heb gemaakt.
De massage was heerlijk en mijn hele lichaam was ontspannen. Erg fijn om een uurtje in de watten gelegd te worden. Door het speciale massagebed is het mogelijk dat je op buik kunt liggen tijdens de massage. Met andere woorden: Het was top en zeker aan te raden!. Wendy”

“Heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Wat een cadeautje om alleen al een uur op je buik te kunnen liggen! 😉 Het was voor mij de eerste keer bij Susana en ben heel erg tevreden. Ik voelde me meteen op mijn gemak en vond zowel het intake gesprek als het gesprek na de massage erg fijn. Super om de feedback te horen na afloop en tips van haar te krijgen. De massage zelf was van een erg goed niveau. Ik kom zeker terug!. Anoniem”

“Een heel prettig kennismakingsgesprek gehad. Susana heeft met veel aandacht naar mij geluisterd en haar advies gegeven. Vervolgens kreeg ik een ontspanningsmassage die ik tot nu toe nergens heb mogen ervaren. Het voelde heel fijn en zeker een aanrader voor mensen die gespannen zijn. Na afloop kreeg ik een paar tips en nog een mailtje met informatie achteraf. Dank je wel, Susana, voor je aandacht! Katja”

“Relaxt en tevens weet ze waar ze over praat, had het gevoel dat ik begrepen werd toen ik mijn verhaal deed. Lavinia”

“De ontspanningsmassage van Susana is heerlijk. Tijdens mijn zwangerschap regelmatig gebruik gemaakt van de diensten van Susana tot op letterlijk de laatste dag van mijn bevalling. Susana haar praktijk is hygiënisch, sfeervol en vooral rustgevend. Vandaag weer voor een massage geweest 7 weken na mijn bevalling en Susana haalt de juiste blokkades naar boven. Susana heeft een positieve benadering naar haar cliënten en neemt uitgebreid de tijd om persoonlijk contact met je te maken. Sabrina Blonk”

“Mijn eerste indruk, de intake gesprek voelde al meteen vertrouwd met jou Susana. Vragen hoe de persoon Nu in het leven staat. Door de informatie kan jij de massage aanpassen. Ik heb het als een fijne ontspanningsmassage ervaren. En je gaf mij waardevolle info mee. Ik maak zeker nog een vervolg afspraak. Tijdens de massage hoef je geen gesprek te voeren. Dit heb ik heel fijn ervaren. Zo kun je nog beter ontspannen. Vond het wel jammer dat het zo snel voorbij was. Ben ook blij om te horen dat mijn lichaam warm aanvoelde. Was bang dat mijn lichaam heel gespannen zou zijn. Ben dan ook op de goede weg bezig. Luisteren wat je lichaam nodig heeft. Rust, rust, ontspannen en leuke dingen doen. Dank Dank hier voor. En tot een volgende keer. Groetjes Barbara Dammers”

“Het is echte een aanrader laten masseren voor Susana. Je krijgt de aandacht dat nodig heb. Heerlijk voel je na de massage. Ecualanda”

“Vorige week heb ik een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage gehad bij Susana van Praktijk In Balans Totaal. Ik voelde me direct op mijn gemak en het luisterende oor en daarna de heerlijke massage, was erg fijn. Ik ben helemaal ontspannen naar huis gegaan, een aanrader dus. Vanessa de Groot”

“Gisteren voor het eerst geweest. Erg tevreden! Vriendelijk, fijne relaxte sfeer. Professioneel. Je komt helemaal tot rust. Een echt aanrader! Sabine”

“Zojuist een heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Een fijne, ontspannen sfeer waar je totaal kan genieten van de massage. Zeker een aanrader voor iedereen! Ik ben zeer tevreden en ben blij dat mijn volgende afspraak al weer gepland staat!. Chrissie van Helvoirt”

“Ik heb een heerlijke zwangerschapsmassage van Susana gekregen. Naast het feit dat het al heerlijk is om op haar speciale bank, wél op je buik te kunnen liggen aan het eind van mijn zwangerschap, geeft Susana je het heerlijke gevoel van even helemaal tot ontspanning en rust te komen.
Ze gebruikt fijne producten en als haar omschrijving op de website je aanspreekt, zou ik zeker een afspraak maken. Ik ga zeker nog een keer terug, tijdens of na mijn zwangerschap. Marijke Snoek”

“Erg tevreden! Vriendelijk, fijne sfeer. Aanrader. Lobke”

“Doordat ik pijnlijke schouders en nek had en me bijna niet vervoeren kon ben ik op zoek gegaan naar een massage voor totale ontspanning, Susana’s website sprak me meteen aan vooral door de professionaliteit. ik heb meteen een mail gestuurd waar ik dezelfde dag nog beleeft en correct antwoord op kreeg, een afspraak volgde en een volgende komt er zeker, want het was ontspannend, verlichtend, professioneel en hygiënisch…een echte aanrader….Ellen Plant”

“Onlangs heb ik heerlijk kunnen ontspannen door een massage in de 39e week van mijn zwangerschap. Fijne en professionele massage, waarbij je op je buik kan liggen door een special daarvoor bestemde massagetafel. Ik zou het iedereen aanraden! Susana gaat professioneel met je om, zorgt voor een ontspannen sfeer en wat ik zelf heel prettig vond, klets niet met je tijdens de massage, Totale Ontspanning dus! Go for it! Emely Willemse”

“De massage zelf was heel erg fijn!! Ik heb me volledige kunnen ontspannen Het gesprek met Susana is ook erg prettig , je krijgt zelf inzicht! Na de behandeling kun je er weer helemaal tegenaan! Bedankt nogmaals! Groeten Peggy”

“Door een vriendin werd ik getipt over Susana. Als ik tijdens mijn zwangerschap eens ultiem wilde ontspannen kon zij mij de zwangerschapsmassage bij Susanna van harte aanbevelen. Ze heeft niets teveel gezegd! Een heerlijke massage die ervoor zorgt dat je volledig ontspant. Maar ook zeker de ambiance, het gastvrije ontvangst en de hartelijkheid van Susana zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt. Ik kan het iedereen aanraden eens een bezoekje te brengen aan inbalanstotaal! Moonen”

“Ik had wat last van stijve/pijnlijke schouders; een typisch bureauwerkkwaaltje. Daarnaast ben ik dol op de totale ontspanning die een goede massage me geeft. Ik zocht online naar een masseur in Den Bosch en stuitte op de website van Susana; die website sprak me meteen aan. We spraken een kennismakingsmassage af… en die was zalig! Een vol uur pure ontspanning. Ik ga zeker nog eens terug. Arianne”

“Susana is massage ++. Zij bezit de kracht van de totale ontspanning, vanaf het 1e contact tot na de behandeling. Hoe de massage is kan je bij de rest al lezen. Wat zeker niet onbelangrijk is, is de nazorg. Je wordt in je eigen realiteit geworpen. En sta daar vooral voor open! Je krijgt niet alleen een fantastische massage, maar daarna is het tijd om wat zij je aanreikt met beide handen aan te pakken! Marc”

“Ik gun mezelf niet zo vaak een massage, maar doordat ik veel zit en wat stijve spieren had toch maar besloten om eens te gaan. Susana is een heel professionele dame die weet waar ze mee bezig is. Fijne ontspanningsmassage gehad met een voor- en nagesprek. Goede tips en wat om over na te denken meegekregen. Ik heb de volgende afspraak meteen gemaakt! Gewoon doen. Het leven is al zo druk voor de meeste mensen. Het is heerlijk om je lichaam op deze manier te ontspannen. Veltman”

“Vandaag een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Heel fijn om even de aandacht te kunnen richten op de rest van je lijf, omdat die buik even niet in de weg zit! Rustig en duidelijk verteld wat je kunt verwachten en een prettige sfeer. Absoluut een aanrader!. Tamara”

“Ik heb gisteren een erg fijne ontspanningsmassage gehad van Susana. Wat me vooral is opgevallen dat ze anders dan andere massages veel rustiger te werk gaat. Je voelt dat ze echt de tijd neemt. Ook voelt ze precies waar de “pijntjes”zitten. Ik weet dat een goede masseuse dit moet weten, maar Susana voelt dit wel erg goed. Vooraf en na afloop nog een zeer goed gesprek gehad.
Al me al vind ik Susana een zeer inspirerend persoon waar je terecht kunt voor een erg fijne massage. Zeker een aanrader. Wim vd Griendt”

“Vandaag een heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Ik heb het cadeau gekregen op m’n babyshower.
Ik ben 35 weken zwanger en vond het heerlijk om weer eens op mijn buik te kunnen liggen. Ze heeft namelijk een speciale massage tafel waar je met je buik in een ” kuiltje” ligt. De massage zelf was heerlijk. 1 uur lang. Eerst een kort gesprekje over je gezondheid, vervolgens de massage en nig een gesprekje wat je er vanavond. Bij bijzonderheden geeft ze nog uitleg over je lichaam waar je op moet letten.
Echt de moeite waard!. Kelly Vorstenbosch”

“De meest ontspannende massage die ik ooit hebt gehad. Zo intens zacht dat ik constant kippenvel had, tot aan m’n kruin. Echt een aanrader. De volgende keer ga ik voor twee uur lang, een uur is te kort voor deze geweldige massage. Yassmine”

“Vanmorgen een hele fijne massage gehad bij Susana. Helder, rustig, rustgevende maar ook ‘pittige’ massage op sommige spieren. Ik vond het een weldaad en kom zeker terug!! Roos”

“Via een cadeaubon heb ik een kennismakingsmassage ontvangen. Na een werkdag een heerlijke rustmoment, zo’n massage. Ik heb er van genoten. Een echt leuk cadeau (om te geven en te ontvangen). Het was een fijne ontspanningsmassage. Ilse”

“Kon meteen terecht, heel fijn! Zeer professionele dame die precies weet wat ze doet. Ze zorgt voor een totaalpakket: gesprek, massage, en een nagesprek. Fijn ontspannen na de behandeling, twijfel je? Gewoon een keer proberen!. Minerva”

“Susana, mede dankzij de massage, de avond voor het examen, heb ik het gehaald!. Ik was totaal ontspannen (zeer goede nachtrust) om het examen, wat ik erg tegen op zag, te maken. Nogmaals dank en als we weer eens in Den Bosch zijn, kom ik zeker langs. Ellen Kant”

“Gisteren een hele fijne zwangerschapsmassage gehad. Vond het erg ontspannend. Ook vond ik fijn dat je voor en na de massage uitleg en informatie krijgt. Helemaal top! Stefania”

“Heel fijn dat ik de volgende dag meteen kon komen. Van te voren geeft Susana duidelijke informatie over de behandeling. In mijn geval behalve massage ook stimulering van spieren in onderrug met elektroden en pleisters met heerlijke kruiden. Een bijzondere gewaarwording. Weet nog niet of het echt effect heeft op mijn rug, maar de massage was heerlijk ontspannend en letterlijk van hoofd tot teen. Dat doet sowieso heel goed. Fijn vond ik dat tijdens de behandeling niet veel wordt gesproken en dat je na afloop rustig kunt bijkomen en even samen napraten. J. van Riel”

“Ik heb afgelopen maandag 20 april 2015 een overheerlijke ontspanningsmassage mogen ondergaan, tevens kennismakingsgesprek. Ik heb het als zeer prettig ervaren. De oliën, de warme lamp en zachte maar ook stevige handen hebben mijn gespannen lijf tot een wat meer soepelere lichaam gebracht.
Ik vond je professioneel in de zin dat je me als klant serieus genomen hebt zonder te oordelen, je nam de tijd (zeer klantvriendelijk: “klant is koning”) en luisterde goed. Je kon me duidelijk uitleggen wat er precies in mijn lichaam afspeelt en wat je eraan kunt doen. Tevens liet je me ook duidelijk weten, dat wanneer je een massagebehandeling ondergaat ook van belang is om aan andere zaken te gaan werken, want anders “blijf je dweilen met de kraan open”. Je durfde dit uit te spreken en dat waardeerde ik. Eerlijk en betrouwbaar. En als laatste vind ik jouw rustige uitstraling zeer aangenaam. Al deze ingrediënten maakt het voor mij, dat ik het als zeer prettig heb ervaren en dat is ook één van de redenen waarom ik gelijk een vervolgafspraak heb gepland. Als je tijd wilt nemen voor jezelf en wilt genieten op een andere manier, dan zal ik een afspraak maken bij Susana. Ik heb twee woorden voor nodig: DOEN & HEERLIJK! Hartelijke groeten, Yvonne Fiolet en tot gauw Susana”

“Heb net een geweldige ontspanningsmassage gekregen bij Susana was echt super relax en ze legt alles ook heel prettig uit ook vertelt ze dingen wat je kunt doen om te ontspannen. Het is zeker de moeite waard om eens langs te gaan!!Gr Bart”

“Ik heb een heerlijke en ontspannende massage gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. De ruimte was ook erg rustgevend en Susana is erg aardig en helpt je ook goed te kunnen ontspannen. Nogmaals bedankt. Rachelle van Dongen”

“Ik heb een kenningsmakings / ontspanningsmassage gekregen door Susana. Zij is erg profesioneel en ik vond de manier hoe de sessie ging heel leuk:kennismaking, behandeling en nabespreking. Aan het eind kreeg ik een uitleg van de behandeling en tips. Gustavo”

“Vanochtend ben ik bij Susana langs geweest voor een eerste zwangerschapsmassage. Het was HEERLIJK! Bij binnenkomst stelt ze eerst wat vragen over je gezondheid en zwangerschap, wat als prettig wordt ervaren. Hoe fijn is het om na maanden weer eindelijk op je buik te kunnen liggen. Maar vooral de zwangerschapsmassage zelf is heerlijk ontspannend en vooral genieten en tot rust komen. Het uur was zo voorbij. Susana is duidelijk een professional en weet precies de aandachtspunten in je lichaam te benoemen. Ook het advies aan het eind was heel fijn. Ze geeft je tips waarmee jij je klachten kunt verminderen en mail je informatie. Ik heb mijn volgende afspraak meteen gepland. Maar ook na mijn zwangerschap zal ik terug komen. van den Hoven”

“Zojuist een eerste kennismaking met een massage door Susana Romo Garcia gehad. Dat was geweldig. Een stevige ontspanningsmassage, precies wat ik nodig had. Susana pakt het heel professioneel aan, zowel voor, tijdens, als na afloop van de behandeling. Erg fijn. Zeker een aanrader. Dries Schneider”

“Een hele fijne een rustgevende ontspanningsmassage gehad. Susana stelde me direct op mijn gemak. De ruimte was schoon, warm en rook lekker. Alles straalde rust ui. Ook een aantal handige tips meegekregen naderhand. Een aanrader! Wietske Verhagen”

“Heb de kennismakings ontspanningsmassage gehad en het was heerlijk! Zeker een aanrader voor andere. Heb alweer een nieuwe afspraak gemaakt!. Brendy”

“Ben vandaag bij Susana geweest voor een kennismakingsmassage. Het voelde heel vertrouwd en warm. Susana is een hele lieve vrouw waarbij je op je gemak bent. De massage is overheerlijke en heeft me de ogen geopend om aan mezelf te werken. Ik ga dan ook zeker verder en kijken wat bij me past. Susana bedankt voor de informatie. Marianne Cooijmans”

“Ik ben super tevreden over de massages van Suzanna. Ook haar flexibiliteit en inlevingsvermogen vind ik fijn. Ik ben een trouwe klant geworden!. Nathalie Jacobs”

“Een top vrouw die haar vak tot in de puntjes verstaat en waar je tot rust komt .Ga in februari terug voor een nieuwe massage . Voor iedereen een aanrader.Hennie van Kuijk”

“Vandaag 30 januari 2015 heb ik een ontspanninsmassage gekregen bij In Balans Totaal in Den Bosch, door Susana. De massage was in alle opzichten uitstekend en uiteraard ontspannend. Ik vind de werkwijze van Susana zeer professioneel. Kennismaking, intake, behandeling, nabespreking is allemaal top! Heel leerzaam. En ik kan het iedereen aanraden. G. Soselisa”

“I had the opportunity to meet Susana today for a pregnancy massage. I didn’t know what to expect as it was the first time I had a pregnancy massage and I was greatfully surprised by the therapy as well as her kidness and knowledge. The environment was very relaxing and peaceful and she was kind explaining and answering all my questions. I am definitely going back for a new massage once my baby is born in a few weeks and I recomend her 100%. Diana Albornoz”

“Heb net mijn eerste massage gekregen bij deze geweldige vrouw. echt een vakvrouw. ben helemaal zen nu.. ze heeft alle tijd voor me genomen, en ze weet goed wat ze doet, je krijgt naderhand tips mee.. echt een aanrader!! ik heb mijn vlg afspraak alweer gepland!. Anoniem”

“Zowel voor, tijdens als na de zwangerschapsmassage was Susana belangstellend, vriendelijk, warm en helder. Ik vond het fijn om vooraf te weten wat er ging gebeuren en kon me mede daardoor compleet ontspannen tijdens de massage. De praktijk is niet groot maar de sfeer is heerlijk; fijn licht, een aangename geur en temperatuur en een hygiënische ruimte. Het nabespreken van wat zowel ik als Susana had ervaren tijdens het masseren vond ik leerzaam en het glaasje water maakte het voor mij helemaal af. Dat de tafel uitsparingen had voor buik en borsten vond ik echt meerwaarde hebben; heerlijk om na maanden weer ‘op mijn buik’ te kunnen liggen! Ik zou iedereen aanraden een zwangerschapsmassage bij Susana te nemen, het was echt genieten!. Ronia”

“Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en dat ik je heb mogen leren kennen. Je geeft me inzichten in hoe tegen dingen aan te kijken en ben daardoor erg verrijkt, dus ook ik dankbaar en ik ga je wijze woorden meenemen naar het volgende jaar en er wat mee doen . Goed uiteinde!!Remke Reuser-Arens”

“Deze week een afspraak gemaakt voor een cupping massage omdat mijn spieren erg vast zaten in mijn rug schouders en nek. Ik kwam binnen in een mooie ruimte met een heerlijke geur. De cupping massage was in 1 woord geweldig. Het gesprekje vooraf,de behandeling en het nagesprek, de sfeer en de benadering door Susana waren erg fijn. Ik kom zeker nog een keer terug. Bedankt!. Janine”

“Hier keek ik enorm naar uit. En al mijn verwachtingen zijn waargemaakt. Een heerlijk ontspannen massage door Susana. Ze masseert super, rug, nek, armen en benen worden meegenomen. Om tot rust te komen en jezelf een verwen momentje te gunnen, is dit een zekere aanrader voor iedere zwangere vrouw! Susana is zeer vriendelijk en neemt rustig nog de tijd om je massage door te spreken. Bernadette”

“Vandaag mijn eerste behandeling gekregen bij In Balans Totaal door Susana. Aangezien ik nog nooit gemasseerd ben geweest was ik erg benieuwd. Bij binnenkomst komt er een heerlijke ‘sauna-geur’ je tegemoet en is het behaaglijk warm. Susana zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Haar positieve benadering en zachte uitstraling geven je een goed gevoel. De massagetafel met uitsparingen voor borsten en hoofd ligt heerlijk. De behandeling is stevig maar ontspannend. Susana heeft heerlijk warme handen die stevig en krachtig je lichaam masseren. Hierdoor heeft ze ook een goed beeld over waar de knelpunten bij je zitten en waar meer aandacht aan besteed moet worden.
Ook het nagesprek, waar Susana alle tijd voor nam, was ontzettend fijn. Ze geeft je een richting aan, geeft je advies en tips en zorgt ervoor dat je met een herboren gevoel vertrekt. Ze legt ook uit middels illustraties van het lichaam hoe de situatie bij jou zit: waar de punten van aandacht zitten en hoe het werkt met het lichaam en zijn energie. Ik ben zoveel wijzer geworden, ook op voedingsgebied. Aangezien ik kamp met overgewicht ga ik de tips over voeding direct uitproberen. Door Susana weer een nieuwe impuls gekregen om het door te zetten.Veel positiviteit, ontspanning, kennis en kunde bij Susana: de vervolgafspraken zijn al gemaakt. Gijs”

“Ik heb zojuist de ontspanningsmassage gehad van Susana. Haar praktijk is een fijne plek die sfeervol is ingericht. Susana begon met een intakegesprek, ze wilde eerst wat gegevens hebben en informeerde toen naar mijn eventuele klachten. Zij kwam erg professioneel op mij over en gaf mij goede uitleg over het menselijk lichaam. Daarna heeft ze de ontspanningsmassage gegeven (60 minuten). Ze paste verschillende technieken toe en was erg kundig. De massage was heerlijk ontspannend, ook gebruikte ze een warmtelamp waardoor je het niet snel koud kreeg tijdens de massage. Na afloop gaf ze je de tijd om rustig bij te kunnen komen. Toen ze daarna terugkwam met een glaasje water, werd de massage besproken. Ze vroeg hoe ik het ervaren had en vertelde toen ook wat haar opviel van mijn lichaam en eventuele klachten. Dit werd uitgebreid besproken en ze liet ook meerdere keren weten of er verder nog bijzonderheden waren of dat ik vragen had. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Susana. Ze was erg persoonlijk en daarnaast ook zeer professioneel. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt dus ik kan haar iedereen aanraden. Marjolein Hellemons”

“De ontvangst en de massage was warm en plezierig. Het voelde direct vertrouwd. Een aanrader!. Freek van den Dungen”

“Erg fijne sfeer en behandeling. Voor herhaling vatbaar!. Maartje”

“Ik vond de massage echt ontzettend fijn, het was echt genieten. Susana is een vrouw met een warme persoonlijkheid. Ik heb alweer een nieuwe afspraak gemaakt. Niloe van Grinsven”

“De massage van Susana is precies wat ze beloofd: ontspannend. Je hoeft je alleen over te geven en de vakkundige handen van Susana doen de rest. Fijne praktijkruimte met een rustige uitstraling.
Een vertraagde reactie Susana, maar zeer wel gemeend!Heleen W.”

“Een echte aanrader om door Susana gemasseerd te worden tijdens de zwangerschap! Heerlijk ontspannen is het om op je buik te kunnen liggen en van top tot teen gemasseerd te worden. Susana stelt je op je gemak en is zeer vaardig. Zeker voor herhaling vatbaar. Martine van Megen”

“Ik had de massage gekregen als babyshower cadeautje, en dat was het zeker. het is echt heerlijk ontspannen. zeker een aanrader! Lindsay”

“Ik was echt toe aan een ontspanningsmassage en kwam bij Balans Totaal terecht op aanraden van mijn zus. De massage was zeer ontspannend, Susana heeft goede sterke handen waarmee ze diepe plekken kan raken. Ze vraagt ook geregeld hoe het met je gaat en je kan merken dat ze veel ervaring heeft. Zeker voor herhaling vatbaar. Fleur”

“Susana heeft een hartelijk welkom en een warme houding waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. De massage was heerlijk! Stevig diep en aangenaam. Ontspannen ging ik naar huis met hernieuwde krachten waardoor ik dingen die ik liet liggen heb aangepakt. Zeker voor herhaling vatbaar. Dan je wel Susana, je bent een fijn mens!!! J. Baudoin”

“Ik vond de massage erg prettig, professioneel en rustgevend. Susana is vriendelijk en je voelt je snel op je gemak bij haar. Ze doet haar werk met overgave. Rachel”

“Ik heb me erg thuis gevoeld bij deze eerste kennismaking. De massage voelt deskundig en prettig ontspannend. Deze kennismaking heeft geleidt tot meerdere vervolgafspraken. Joke van Acht”

“Ik was ook tijdens mijn zwangerschap bij Susanna en kan precies hetzelfde zeggen. Het was gewoon zo fijn en ontspannend en omdat ze heel goed luistert voel je je bij haar heel bijzonder! Ik kan niet wachten om weer een massage bij haar te boeken! Adriana Liegbrets”

“Susana behandelt mijn gehandicapte zusje door middel van massagetherapie vanwege koude ledematen. Wij zijn erg tevreden met de behandelingen en aan mijn zusje is te zien dat zij geniet van de massages en de oliën die gebruikt worden. We merken dat mijn zusje minder last heeft van koude ledematen, mede dankzij de tips die Susana ons heeft gegeven. Susana is een gezellige dame die luistert naar je wensen, maar zakelijk is waar het hoort. Mursal L”

“Tijdens mijn derde zwangerschap heb ik mezelf 5 zwangerschapsmassages bij Susanna kado gedaan. Susanna heeft ervoor gezorgd dat ik me tijdens die massages kon ontspannen. Wat heerlijk om op de bank met de gaten voor de buik en borsten op mijn buik te kunnen liggen. Doordat ze heel goed luistert en aanvoelt, zorgt ze met haar warme handen en massage ervaring elke keer weer voor de juiste behandeling. Precies hetgeen wat mijn lichaam op dat moment kon gebruiken. Daarnaast waardeer ik de enorme rust die ze uitstraalt en de tijd en aandacht die ze me heeft gegeven. En wat leuk om de sessie elke keer met een persoonlijke kaart af te sluiten. Ik ben nu bijna 40 weken zwanger en vind het jammer dat de 5 sessies erop zitten. Maar ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en rustige momenten in de dagelijkse drukte te creëren. Dank Susanna en je ziet met na de bevalling zeker terug voor de ontspanningsmassage! Jennifer Roose”

“De zwangerschapsmassage is echt een kadootje wat iedere vrouw tijdens haar verlof moet krijgen! Superontspannend, prettige sfeer en je gaat volledig relaxed naar huis. De bank met gaten voor buik en borsten is ideaal, je kunt echt weer even lekker op je buik liggen!. Smeulders”

“Ik heb een heerlijke ontspannen zwangerschapsmassage gehad bij Susanna! Ze legt alles goed uit van te voren, zodat je tijdens de massage heerlijk kan genieten. Achteraf krijg je nog tips en uitleg over jou lichaam. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou dit iedereen aanraden tijdens de zwangerschap! Groetjes  Samantha Verheijen”

“Hele prettige behandeling van Susana gehad. Je hebt echt het gevoel dat ze de tijd voor je neemt, luistert goed naar je en aan de hand van mijn eigen verhaal uitleg gekregen en is ze haar behandeling gestart. Hele prettige complete massage gehad met focus op de probleemgebieden.
Kwam heerlijk ontspannen uit de massage en ook daarna geen haast, nog rustig wat nagepraat en naar huis gegaan met tips, trucs en een ontspannen gevoel, lichamelijk én geestelijk want ook voor dat laatste gaf ze me nog advies. In mijn ogen een professional met verstand van zaken, en een prettig persoon waarbij je je op je gemak voelt. Dank je wel Susana, je ziet me zeker terug!. Bart L”

“De eerste keer dat ik naar Susana ging was heel erg spannend, maar tegelijkertijd had ik er ook heel erg veel zin in. In die periode dat ik naar Susana ben geweest, ging het niet zo goed met mij. Als ik terugkijk dan realiseer ik me dat de eetstoornis toen heel erg sterk was. De behandelingen van Susana waren super fijn. Elke keer verheugde ik me al op de volgende behandeling want ik merkte dat ik na elke behandeling rustiger werd. Ook vond ik het fijn om met Susana te praten, ze is heel lief!. Anoniem”

“Persoonlijke benadering, ontspannen sfeer, goede behandeling waardoor ik na vele nachten slecht slapen weer eens prinsheerlijk heb kunnen slapen. Zeker voor herhaling vatbaar!. Melanie”

“Op basis van mijn klachten is Susana een behandeling gestart (3 weken). Elke week werd opnieuw bekeken wat het resultaat was van de behandeling en daarop relevante aanpassingen toegepast. Goede uitleg van de behandelmethode, kennis van zaken, professioneel en prettige behandelkamer. Anoniem”

“Pas geleden heb ik een zwangerschapsmassage bij Susana ondergaan. Heerlijk! Ze legt goed uit wat ze doet en gedaan heeft en maakt dat visueel door ook gebruik te maken van anatomieposters. Ze luistert goed naar wat ik nodig had, met resultaat. Het was zeker niet de laatste keer voor zo´n behandeling. Anoniem”

“Heerlijke massage gehad, zeker voor herhaling vatbaar. Een vrouw met kennis van zaken. Groetjes Frank”

“Een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Susanna stelt je op je gemak en weet waar ze het over heeft, heb nog handige tips ontvangen. Zeker een aanrader! Dank voor de fijne massage. Jill”

“Ik ben nog nooit zo ontspannen geweest als na deze massage! En ik ben wel eens eerder gemasseerd. Hele fijne sfeer ook en echt persoonlijke aandacht. Ik kan het iedereen aanraden! Antje van Oosten”

“Een zwangerschapsmassage gehad en meteen nog een geboekt! Heerlijk ontspannen, gevoeld dat het nodig was en goede begeleiding gehad daarna. (Uitleg voor nu en in de toekomst).
Tijdens de massage heerlijk tot rust gekomen en goed kunnen ontspannen. Een zacht muziekje op de achtergrond, geen gesprekken hoeven voeren maar alleen maar relaxen, heerlijk!! Een echte aanrader! En voor de zwangeren die niet meer op hun buik kunnen liggen….ook dat kan hier door de speciale massagebank!. Mindy”

“Wilde nog even zeggen dat de zwangerschapsmassage echt super was bedankt daarvoor. Na de geboorte kom ik zeker een keer terug om lekker te ontspannen. Gastvrouw was ook echt professioneel goede uitleg aan het einde.Nogmaals bedankt, Groetjes Simone van Zandvliet”

“Ik ben naar Susana gegaan voor een zwangerschapsmassage in verband met pijnlijke bekken bij 30 weken.  De zwangerschapsmassage was echt heerlijk, en door de massagetafel speciaal voor zwangere vrouwen kon ik eindelijk lekker op mijn buik liggen. Mijn bekken voelde daarna opvallend beter! ik heb een afspraak staan voor nog een zwangerschapsmassage maar dit keer meer voor mijn eigen ontspanning. Ik ben namelijk al verlost nu van mijn bekken pijn. Zeker een aanrader voor zwangere. Deirdre O’Leary”

“Heerlijke massage gehad met verbluffend resultaat. Heb al jaren last van mijn rug, weet sinds twee weken dat het een hernia is. Na de massage van Susana kon ik voor het eerst sinds jaren weer gewoon rechtop zitten na op mijn buik gelegen te hebben. Heb minder pijn! Susana is ook een heel prettig persoon bij wie je je snel op je gemak voelt. Een aanrader!. Wendy Zwiers”

“Vandaag een kennismakingsontspanningsmassage van Susana mogen ontvangen. Supervriendelijke vrouw, professioneel, stelt je op je gemak, praat niet teveel en laat je helemaal ontspannen in haar mooie massageruimte. En inderdaad de speciale massagetafel voor vrouwen is erg prettig! Dank je wel Susana!. Bobby”

“Als masseur vind ik het belangrijk om het advies dat ik aan mijn klanten geef, zelf ook op te volgen. Ik laat me dus regelmatig masseren en heb nu ook van Susana’s vakvrouwschap mogen genieten. In een ruimte waar je je bij binnenkomst direct op je gemak voelt, zorgen Susana’s kennis en kunde dat je na de massage volledig ontspannen weer naar huis keert. Dromend over de volgende keer dat je weer mag 🙂 Dankjewel Susana en tot snel. Gr. Peter Schmitt”

“Van mijn schoonzus een kadobon gekregen voor twee keer een zwangerschapsmassage bij Susana. Zij heeft een massagetafel waar je als zwangere vrouw gewoon op je buik kan liggen. Alleen dat al (35 weken zwanger van een tweeling) is na al die weken heerlijk. Laat staan de ontspanningsmassage van Susana! Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ik heb genoten. Alles even vergeten en gewoon volledig ontspannen. Van top tot teen. Ook als de twee jongens er straks zijn, ga ik zeker een keer terug. Bedankt Susana!. van de Akker”

“Wat een prettige kennismaking. De combinatie tussen ‘doe maar gewoon’ (praktijk aan huis), spiritueel (sfeer) en medisch (kennis en uitleg) is precies waar ik naar op zoek was. De massage voelde heerlijk; ontspannend en revitaliseren tegelijk. Hier is werkelijk alles in balans! Ik heb meteen een vervolgafspraak gemaakt. Tina Igel”

“Geweldige zwangerschapsmassage! Echt een aanrader. Marieke van Nuenen”

“Een aantal keren een massage-uitwisseling gehad met Susana. Ook massagetherapeuten hebben een massage nodig! En wat is het dan heerlijk om een goeie collega te treffen. Bij Susana ben je in deskundige handen. Professioneel. Blijft haar kennis uitbreiden. Bedankt, Susana, voor de heerlijke massages. Heel veel succes met je praktijk! Heleen Berends”

“Fijne kennismaking massage gehad, heerlijke geur beleving in de salon, ontspannende muziek en een professionele behandeling gehad van Susana. Voelde me erg ontspannen ondanks vervelende nek/rug klachten. Zeker een aanrader voor een massage met extra aandacht voor lichaam en geest! Jacyntha Hustin”

“Dank je wel voor de geweldige ervaring/massage/verassing voor mijn man. Hij heeft genoten! En het is zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel! Moniek van Diemen”

“Vorige week mogen genieten van een heerlijk ontspannende (zwangerschaps)massage. Zeer zeker voor herhaling vatbaar! Sophie Kroon”

“Ik heb vandaag een homeopathische behandeling gehad, drukpunten op de voeten, om weeën op gang te brengen. Ik kan helemaal niet tegen kietelen onder mn voeten, maar dit was heerlijk ontspannen. Nu maar hopen dat het werkt! Eefje”

“Vandaag een heerlijk massage gehad was ik wel en toe en was ook heel goed gedaan en een zeer vriendelijke vrouw. Anita”

“Vandaag een intensieve massage gehad ivm zeer verkrampte spieren. Veel massages gehad waarvan ook goede , maar de therapeut is veruit de beste. Wat ben ik opgeknapt en dat al na 1 sessie , ik heb nog 3 afspraken gemaakt , meteen ook maar voor mijn vriend! dat zegt genoeg denk ik. Ingrid”

“37 weken zwanger ben ik naar Susana gegaan voor een heerlijke zwangerschapsmassage. Zij ontving mij met een hartelijke openheid. Na enkele zwangerschapsklachten te hebben besproken, is zij begonnen met de massage met extra aandacht voor mijn lichamelijke klachten. Tijdens de massage vraagt Susana of je nog lekker ligt en of het te hard of te zacht is. Verder praat ze niet tijdens de massage tenzij het nodig is. Geen ge”ouwehoer” tijdens de massage. Toen het voorbij was, voelde ik me zo ongelofelijk ontspannen; zo had ik me heel de zwangerschap nog niet gevoeld. Susana heb ik al aan heel veel mensen aangeraden. Zij is erg goed in wat ze doet, en geeft je precies wat je nodig hebt. Mimpi”

“Zwangerschapsmassage & voetreflexmassage: beiden een aanrader! Susana weet wat ze doet, pakt aan (goeie stevige massage) en ze heeft verstand van zaken. Tevens een erg prettig persoon om door gemasseerd te worden! Eveline van der Grinten”

“Als kennismaking gekozen voor een cellulitismassage van €35,-.Vreemd om in een schuurtje te stappen, maar eenmaal binnen was het een echte massageruimte. Dat Susana kennis van zaken heeft bleek ook uit het feit dat zij voor ze begon een aantal vragen stelde en ook middels een plaat met daarop het spierengestel van de mens, uitlegde wat zij ging doen. Zeer pijnlijke massage, maar door vragen te stellen en uitleg te blijven geven kon ik het goed door staan. Daarna nog fijn nagepraat met een glas water. Door de praktijk aan huis doet het aan als hobby, maar Susana is een professioneel massagetherapeut die weet wat ze doen en ook kennis van zaken heeft. Voor herhaling vatbaar! Nicolien”

“Ik vond het een heerlijke massage. De druk die Susana gaf was echt stevig, wat ik belangrijk vind. Voor en na de behandeling worden er dingen besproken om het echt persoonlijk te maken. Ga nu door voor de bindweefselmassage. Voor de cellulitis. Afspraken zijn al gemaakt!! Echt een aanrader!!! Kim”

“Op 11 april heb ik een massagebehandeling mogen ontvangen van Susana van In Balans Totaal en ben daar erg tevreden over. Zij doet het masseren erg goed en is zorgvuldig. Haar massageruimte ziet er aantrekkelijk en goed verzorgd uit. De massage is prettig. Het is een kennismakingsmassage, wat een ontspanningsmassage is. Ik ben nu ook wel benieuwd naar de andere massages die zij kan geven. Ik had een fijne ontspannen ochtend. Els van Eeten”

“Gisteren een heerlijke ontspannende massage gehad bij Susana, ik heb een uur lang liggen genieten, het enige nadeel was dat het na een uur afgelopen was, een aanrader!!. Nancy”

“Een kennismakingsmassage gehad. Ik heb na 4 dagen nog steeds een beetje spierpijn. Ze heeft me spieren goed los gemaakt. Ik was goed gespannen voor ik kwam en nu heerlijk los. Chantal”

“Prima massage en heel fijn dat er speciale zwangerschaps-opties zijn met een aangepaste tafel. Ik kom vaker terug!. J. Dekker”

“Vanmorgen een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. De massagetafel die Susana heeft ligt erg prettig voor vrouwen. Ik kom snel nog een keertje terug. Anoniem”

“Zojuist een zwangerschap massage ondergaan. Vooraf een gesprekje wat de klachten en of wensen waren. Ze legt rustig uit wat ze gaat doen waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Ze is zeer kundig en weet ook veel te vertellen/ uit te leggen over de zwangerschap kwaaltjes. Ben benieuwd hoe ik zal slapen vanavond. So far, een aanrader! Naomi”

“Donderdagavond voor moxa-therapie bij Susanna geweest en meteen een zwangerschapsmassage geboekt voor de dag erna. Beetje vreemd om een schuurtje binnen te gaan maar van binnen ziet het er echt uit als een massage salon. Voor de massage klachten besproken en na de massage ook nog evt klachten besproken waardoor het echt persoonlijk wordt. De aangepaste massagetafel met uitsparingen voor je buik en borsten maakte het helemaal af! Anja”

“Voor het eerst heb ik kennis gemaakt met de massage van Susana. Ze neemt de tijd voor je, stelt goede vragen voorafgaand aan de behandeling en masseert erg fijn. Ik heb me volledig kunnen ontspannen en mijn lijf voelt weer fijn! Dieuwke van den Broek”

“Een paar weken geleden voor het eerst bij Suzanna geweest… een fijne lieve vrouw waar je je meteen op je gemak voelt .. eerst een gesprekje gehad met waar ik last van heb .. en toen de massage/behandeling.. in één woord wow .. wat een ervaring .. er is veel losgemaakt  .. ik ga er zeker meerdere afspraken maken… tot snel Suzanna. Jacky”

“Vandaag mogen genieten van een zeer goede massagebehandeling in de praktijk van Susana. Een vriendelijk welkom in een zeer fijne en warme ruimte, warm qua sfeer en warm qua temperatuur. Heel fijn ook dat er tijdens de massage niet gepraat wordt, alleen wat zachte muziek waar ook ontspannende stilte in doorklinkt. De massage heeft me veel ontspanning gebracht en ademruimte (!), precies wat ik nodig had. Het kaartje met de ‘personal message’ ter afsluiting was duidelijk raak. Al met al kan ik zeggen dat je bij Susana in goede handen bent, letterlijk en figuurlijk. Marijke van Es”

“Vandaag bij Susana ’n heerlijke ontspanningsmassage ontvangen, ’t was super.Susana masseert met haar hart, en is heel zorgzaam en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar! Massage zou nog veel meer de gewoonte moeten worden, het is voor vele aan te bevelen! Met vriendelijke groet,Tonny Spierings.”

“Vanavond een heerlijke massage gehad van Susana Romo Garcia bij Praktijk In Balans Totaal. Het was zeer ontspannend en mijn spieren hebben een lekkere oppepper gekregen….mijn tennisarm ook…..het voelt goed!!. Ria van der Lee”

“Onlangs voor het eerst een massage gehad bij Susana. Vakkundig en vriendelijk benaderd in een fijne ruimte met veel aandacht. Zeker voor herhaling vatbaar. S.F Jaspers”

“Ik ben nu een keer bij Susana geweest voor een zwangerschapsmassage en dat is erg goed bevallen. De pijn in mijn rug is verzacht, ik heb heerlijk geslapen en voel me rustiger. Zeker voor herhaling vatbaar!. Marieke”

“Gisteren een prima massage gehad bij Susana. Voor herhaling vatbaar! Susana is vriendelijk en betrokken en heeft een prima tafel waar je heerlijk ontspannen op kunt liggen! Ik ga zeker vaker!. Eduard”

“Positieve eerste indruk, en de massage als zeer ontspannend ervaren! Hele aardige vrouw en een knusse ruimte. Roy Sterks”

“Van de week een massage gehad was heerlijk ze was duidelijk in haar uitleg en erg vriendelijk ik ga zeker nog een keer terug. Brenda”

“Een heerlijk uurtje ontspannen! Suzanna is een lieve mevrouw, die eerst de tijd neemt om kennis met je te maken. Een heerlijke massage waardoor ik weer helemaal ‘los’ was. Ik raad het iedereen aan. Gun jezelf lekker dit uurtje ontspanning!! Faber”

“Ik heb een trigger pointmassage gehad van Susana. Deze massage is mij buitengewoon goed bevallen.
Meteen al bij binnenkomst al stelt ze je op je gemak en neemt ze ruim te tijd voor je om te luisteren naar je klachten. Ze vertelt dan wat ze  precies gaat doen. En verduidelijkt dit met afbeeldingen.
Ze combineert diverse technieken om te komen tot een passende behandeling. Na afloop was ik helemaal relaxed en voelde mijn handen en voeten lekker warm aan.Mijn schouders waren ontspannen en zaten weer op gelijke hoogte. De massagesalon is een sfeervolle ruimte met een fijne massagebank. Al met al een aanrader. En dit voelt als een kadootje voor jezelf. Voor herhaling vatbaar dus. Mari”

“Heb nu een aantal massages van Susana gehad en iedere keer ben ik weer uitermate tevreden.
Susana zorgt dat je je op gemak voelt en “ziet” je als persoon. Als masseur heeft ze therapeutische”handen. Je krijgt niet een “standaard”massage zoals ik in welnesscentra weleens hebt gehad. Susana voelt waar de pijn/spanningspunten zitten en masseert die deskundig weg.
En met de mooie take-home message die ze meegeeft stap ik altijd geheel ontspannen het “drukke” leven weer in. Pam Vos”

“Ik had al lange tijd last van  pijntjes in schouder rug en elleboog koude voeten door slechte doorbloeding dit alles door te lang te veel stress hoge druk van het leven in deze maatschappij. Bij Susana ben ik in (letterlijk) goede handen beland ze heeft een heel prettige ontspannen sfeer, ruimte en vooral aandacht voor haar cliënt ze neemt de tijd goed zodat ze weet hoe ze persoonsgericht haar massage kan uitvoeren. De massage was doeltreffend goed in druk zetten op de juiste plaats en ook heel ontspannend ik voelde meteen resultaat het tintelen in mijn voeten de ontspanning het vrij komen van opgehoopte spanningen. Voor mij was deze ervaring een ontzettend plezierige en een die ik nog vele malen wil ervaren Bij Susana (in balans).Mariska van Gelder”

“Kreeg vorige week bij jou voor de eerste keer in mijn leven een complete ontspanningsmassage. Vond het eerst wel even spannend maar jij bent zo rustig, vriendelijk en bekwaam dat alle twijfel al snel verdween. Na afloop kreeg ik alle ruimte om vragen te stellen en bovendien had je nog enkele tips voor mij om ook ontspannen te blijven. De sfeer was heel veilig, warm en hartelijk. Dank je wel. Ik kom graag terug. Bea”

“Vandaag een erg fijne zwangerschapsmassage gehad. Deze massage was zowel ontspannend als verlichtend. Mijn rug was aardig gespannen en door de speciale bank kon ik lekker op mijn buik gaan liggen en ondertussen verdwenen alle pijnpunten. Ik ga over een week of 2 op herhaling… het is tenslotte niet niks al 32 weken zwanger van de derde. P. van de Ven”

“Ik heb vandaag genoten van een ontspannende zwangerschapsmassage. Ik kon heerlijk op mijn buik liggen, omdat Susana een massagebank met gat voor mijn dikke buik heeft. De massage was een echte traktatie voor mijn zwangere lijf. Een aanrader voor alle zwangere vrouwen!. Nanke”

“Ik heb een uur lang mogen genieten van de ontspannende massage, niet alleen weldadig voor het lichaam maar ook voor de geest. Ik ben compleet tot rust gekomen. Er hangt ook een heerlijke geur om me heen. Lekker nagenieten. Een echte aanrader. Anoniem”

“Ik heb in de vakantie voor het eerst de tijd genomen om een ontspanningsmassage te nemen bij ‘In Balans Totaal’. Dit is me erg goed bevallen. Susana is een prettig persoon waarbij je je meteen op je gemak voelt. De massageruimte was professioneel ingericht en aangenaam warm, de massage was precies goed en net wat ik nodig had. Ondanks de storm buiten voelde ik me tijdens dit uur weer net alsof ik in Thailand op vakantie was. Na de massage zaten mijn schouders echt een paar centimeters lager en niet meer zo opgetrokken en ik heb zeker nog 2 uur op de bank zitten nagenieten van het relaxte gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar!. Daphne”

“Omdat ik erg slecht doorbloede benen had na mijn zwangerschap ben ik opzoek gegaan hoe dit te verhelpen.Na veel lezen zou bindweefselmassage de oplossing zijn. Via Google ben ik bij Susana terecht gekomen. De massage is pijnlijk, maar doormiddel van de omgeving en Susana, is het heel goed te doen. En het resultaat is geweldig! Mooie gladde benen en een veel betere doorbloeding. Echt een aanrader!. Femke Guiking”

“Susana is één van de betere massagetherapeuten. Zij masseert met de juiste druk. Haar massagetechnieken werken ontspannend en tegelijkertijd voel je de spierspanning verminderen. Bij Susana ben je met recht in goede handen voor een massagebehandeling. Ik kom graag een keer langs als ik in de buurt ben. Cynthia WB”

“Ontzettend tevreden met de ontspanningsmassage. Heb altijd haast en vind nooit de tijd te ontspannen. Heel fijne manier om tot rust te komen. Een aanrader dus. Gerris”

“Een prettige ervaring bij iemand met verstand van zaken. Suzanne”

“Zeer tevreden. massage was fijn. Ivm vastzittende spieren wat soms ook pijnlijk was, was het toch wel een verademing. Voor herhaling vatbaar! Fijn rustgevende ruimte!. Blankers”

“Bij In Balans Totaal voel en merk je de vakbekwaamheid van de masseur. Een prettige ruimte, relax muziek. De interactie tussen cliënt en masseur is prima in orde. En nadien voel je je heerlijk ontspannen. Zeker voor herhaling vatbaar sterker nog de afspraak staat er al. gr. Marian”

“Susana heeft kennis, kunde en inlevingsvermogen om de juiste massage te geven. De massage was heerlijk ontspannend. Zeer geslaagd!. Robbert”

“Onlangs voor het eerst mogen genieten van de kundige warme handen van Susana. Ik had last van examenstress en daardoor vastzittende spieren en die heeft ze goed los gekregen. Wat een heerlijke ervaring. Ik reed op eenn wolkje terug naar huis. Ria”

“De massage was geweldig je wordt helemaal ontspannen, Susana stelt je op je gemak en is erg professioneel, ook de ruimte is erg behaaglijk en sfeervol. heel erg bedankt Susana jij brengt me weer in balans. Helma van Nielen”

“Kennismakingsmassage in Den Bosch. Het was een super fijne ontspanningsmassage. Echt een heel uur kunnen genieten. In januari een voetreflexmassage geregeld. Linda”

“Ik voelde me meteen heel prettig. Ik keek erg uit naar de massage ivm rugpijn. Ze voelt je perfect aan en vertelt duidelijk wat ze gaat doen. Na de vrij pijnlijke massage omdat mijn spieren erg vast zaten, kreeg ik massage waarbij ik totaal kon ontspannen. Het was heerlijk!. Hans”

“Het uurtje vloooooog voorbij, dat is zeker een heel goed teken. Massage was lekker relaxed, leuke ruimte, goeie muziek en wat me opviel was een heerlijke olie die ze gebruikte. Zeker voor herhaling vatbaar. gr. Nico Peeters”

“Heerlijke ontspannende massage door een zeer bekwame en professionele dame. Bespreekt duidelijk met je waar je problemen zitten en wat je van de massage verwacht. Naderhand nog uitleg over bepaalde (pijn)punten en voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Top! Esther”

“Ik heb deze week een massage ondergaan. Het was geweldig en ze heeft een heel goede techniek. Ik heb alweer nieuwe afspraken gemaakt. Het is een van mijn beste ervaringen. Een aanrader. Ook de massageruimte is mooi en rustgevend. Het was top!!!. Tonnie Maas”

“Positieve eerste indruk, en de massage als zeer ontspannend ervaren!. Linda”

“Afgelopen week een fantastische massage gehad. Ben hoogzwanger en had last van mijn rug, sindsdien kan ik weer heerlijk slapen! Een aanrader. Maaike”

“Eerste indruk is heel positief! Massage voelde heel goed, heb die nacht erg goed geslapen aan één stuk door! Ruimte waar massage gegeven wordt voelt ook goed. Heb nu al zin in de volgende behandeling!. Astrid”

“Door persoonlijke omstandigheden heb ik veel spanning in mijn lichaam. Op internet kwam ik de site van Susana tegen.Ik heb gisteren de eerste massage gehad en mijn lichaam voelt al veel minder gespannen aan. Susana zorgt voor een prettige relaxte sfeer, en de ontspanningsmassage zegt genoeg: Na afloop was ik compleet in een roes en zo ontspannen dat ik me afvroeg: waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Binnenkort ga ik weer!. Karen Schute”

“Mijn vader die dementerend is heeft 2 weken geleden van Susana een geweldige massage op locatie ondergaan. Het was voor Susana een bijzondere ervaring en voor mijn vader ook. Het deed hem goed. Ze is een zachte, lieve vrouw met alle respect voor oudere mensen. Ze straalt zoveel rust uit. Ondanks dat het voor haar de 1e keer was om met dementerenden te werken, deed ze het uitstekend. We hebben alweer een nieuwe afspraak gemaakt. Tonnie”

“Bedankt voor de heerlijke zwangerschapsmassage. In een woord fantastisch!! Heerlijk om tot rust te komen en weer eens te ontspannen in buikligging. Liefs Sabine. Tot de volgende keer”

“Wat een ontspanning! Susana is een bijzondere vrouw. Fantastische massage en goede tips om je verder te helpen. Over 3 weken weer. Carla”

“Heerlijke massage gehad vandaag. De kennismakingsmassage duurde 1 uur. Ik heb vaak massages gehad, maar dit is de 1ste keer waarbij de huid na afloop met een scrubhandschoen werd afgeveegd en ingesmeerd met een lekkere crème. Ook goede tips gekregen voor wat strekoefeningen aan het eind. Zeker een aanrader. Als mijn vaste masseuse weer met vakantie is dan heb ik een goede vervanging. Ga zo door. Karin Holt”

“Nog bedankt voor je massage vanochtend. Je werkt op een liefdevolle manier, dat doet goed en ik merk ook dat het al veel heeft losgemaakt. Anoniem”

“Vandaag een super massage gehad,heb er al veel gehad maar deze tot nog toe het beste, professioneel goede uitleg ik weet zeker dat ik er vaker terug ga komen, en dat ze me kan helpen met mijn klachten. van den Heuvel”

“Vorige week vrijdag heb ik voor het eerst een ontspanningsmassage gehad bij Susana. Nou, ontspannen was ik zeker toen ik weer naar huis ging. Ze weet precies de goede combinatie te maken van stevig masseren maar  toch met aandacht en geduld. Mijn nek, schouders rug en benen vonden het heerlijk. Een zacht muziekje op de achtergrond een fijne ruimte en de persoonlijkheid van Susana werkte natuurlijk ook mee om me snel op mijn gemak te voelen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Mariëlle Mees”

“Vandaag een uur ontspanningsmassage mogen ontvangen. Susana masseert zeer vakkundig en vanuit haar hart. De kleine studio is een oase van rust, de achtergrond muziek is in harmonie met de massage en de handen van Susana geven je de ontspanning om helemaal bij jezelf te komen. Totaal in balans ben ik weer vertrokken. Een aanrader!. de Jong”

“Afgelopen maandag een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Na een uur voelde ik me super ontspannen. Ik ga deze zwangerschap zeker nog terug! Raad het iedereen aan. Kim Smits”

“Na dagen met flinke hoofdpijn heb ik een soms pijnlijke, maar goede massage gehad. na afloop ging ik nog steeds met hoofdpijn naar huis, maar ’s avonds trok de pijn langzaam weg en sindsdien ben ik vrijwel klachtenvrij. Kijk nu al uit naar de volgende massage! Een echte aanrader. Anoniem”

“Super massage! Susana neemt de tijd is zeer vriendelijk en professioneel!. Joost”

“Bedankt voor de heerlijke ontspannen massage! Jij had alle aandacht in een prettige rustige omgeving. Ik kom zeker nog eens terug! Groeten, Evelien Henskes”

“Ook ik heb een goede massage gehad af en toe wel pijnlijk maar bij mij zit ook het een en ander vast.
Susana weet waarover ze het heeft en ik weet zeker dat zij mij verder kan helpen. Ik raad het iedereen aan! Anita Pulles.”

“Heerlijke massage gehad. Kwam helemaal ontspannen terug. Zeker een van de betere die ik ooit heb gehad. Dus aan te bevelen!. Roel”

“Hele fijne zwangerschapsmassage gehad. Stevig, maar niet pijnlijk en het voelde heel goed na afloop. Prettige ruimte met lekkere aromatherapie olie en zachte muziek. Fijne massagebank waar de buik in past, dus ik kon gewoon op mijn buik liggen. Zeker aan te bevelen. Monique Janssen”

“Super voor een ontspannen moment voor jezelf maar ook als je klachten hebt! Zwangerschapsmassage was heerlijk en behandeling tijdens spit klachten heeft mij weer snel op de been geholpen, Susana bedankt! Noor van Hout”

“Heerlijk vandaag een dag voor mij zelf. Lekker ontspannen zwangerschapsmassage gekregen van Susana. Tania Pelaez Gonzalez”

“Al meerdere malen is Susana bij mij thuis geweest voor een massage. Mijn man heeft vaak last van zijn rug vanwege stress en ik regelmatig last van mijn schouders en nek. Als Susana is geweest voelen wij ons weer als herboren. Wij hebben fijn contact met Susana en zijn zeer tevreden over haar. Ilona Bruisman”

“Op woensdag 3 juli een heerlijke massage ontvangen in een prettige prikkelarme omgeving en op een perfecte massagetafel. Ik voelde mij in goede handen, letterlijk en figuurlijk.  Susana heeft mij in dit uurtje bewezen dat ze deskundig is, goed luistert om haar behandeling af te stemmen op wat je in het moment nodig hebt en geeft je feedback over haar bevindingen na afloop. Ik zal haar in mijn directe omgeving aanraden en ben steevast van plan haar vaker te bezoeken. Hetty Heijsman”

“Ik heb een zwangerschapsmassage gekregen bij INBALANSTOTAAL. Door de speciale massagetafel kon ik op mijn buik liggen, al een heerlijke ervaring op zich. De massage was ontspannend, fijn. Een aanrader voor elke zwangere vrouw!. Caroline Nicodem”

“Na een tip van mijn collega heb ik afgelopen week een ontspanningsmassage bij In Balans Totaal gehad. Na afloop losse spieren en een leger hoofd en meteen een vervolgafspraak gemaakt. voor eenieder die toe is aan wat ontspanning, een echte aanrader. Guusje Smeets”

“Heerlijke massage gehad, geheel ontspannen na afloop. Anoniem”

Heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Wat fijn om ook weer eens op je buik te kunnen liggen door zo’n gat in de tafel. Dat was lang geleden. Ga over een maand nog een keertje terug! Groetjes Lobke de Hart”

“Vanmorgen heerlijke ontspanningsmassage gehad. Mooie ruimte waar ze ontvangt en rustige muziek op achtergrond. Afwisselend stevig en zacht was de massage. Kortom een vakvrouw. Erik Pesch”

“Vorige week een kennismakingsmassage gekregen van Susana n.a.v. nek-schouderklachten als gevolg van een verkeerde werkhouding. Na alle positieve berichten ben ik heel blij dat ik de afspraak gemaakt heb, ik voelde me direct thuis en je voelt meteen dat het een echte vakvrouw is in de ruimste zin van het woord. Ze vindt snel alle knelpuntjes en geeft deze alle aandacht die ze nodig hebben. Nu een kleine week later voelt alles al veel beter….Ik ga zeker verder met de behandelingen op regelmatige basis!. Mario”

“Ik heb al veel massages gehad in verre oorden en luxe saunacomplexen, maar de (ontzwanger)massage van In Balans Totaal was echt de beste! Susana past heel veel massagetechnieken toe, zeer kundig. In 1,5 uur ontspan je nog beter dan bij een massage van 1 uur (dus een aanrader)en ervaar je complete rust in je lijf. Met heel veel aandacht, focus en zorgzaamheid wordt de massage uitgevoerd. Super genoten! Bedankt! Erika van Eeuwijk”

“Hallo met Taner harstike bedankt Susana voor je aandacht vandaag met de massage, ik die normaal moeilijk kan ontspannen werd heerlijk beloond door jou gouden handen vandaag. ik kwam helemaal tot rust tot gauw 🙂 ”

“Ik ben al heel lang op zoek naar een oplossing en verlichting van mijn hoofd, nek en rugpijn. In het reguliere en alternatieve circuit. Inmiddels ben ik er wel achter dat mijn spieren in een constante staat van paraatheid staan, zodat ik chronische pijn heb ontwikkeld. Elke dag hoofd en rugpijn, s’morgens verstijfd en met nekpijn mijn bed uitkomen…geen feest. Een goede massage doet wonderen; voor de doorbloeding, ter ontspanning…maar ik zocht een meer specifieke massage, meer gericht op mijn spierknopen en zo kwam ik terecht op de website van In Balans Totaal. Daar zag ik Massage therapie staan, waaronder de Triggerpointtherapie. Susana, de eigenares. voelt precies aan waar de zwakke, pijnlijke plekken zitten; die gebieden werden eerst flink losgemaakt. En dat voelde ik ook…even doorbijten, maar wetende dat mijn lichaam dat nodig heeft.Susana past alles toe om de spanning weg te halen: Cupping,( aanrader) mijn hoofdhuid, benen, voeten, armen handen…alles werd gemasseerd met verschillende technieken. Je moet het echt ervaren, je voelt gewoon dat er een zeer kundige specialiste aan het werk is, die echt weet wat ze doet. Al vrij snel werd ik heerlijk loom, ontspannen en slaperig, een rustig muziekje op de achtergrond, de aangename temperatuur,en  de zachte strijkingen ter afsluiting. De plekken die eerst enorm gevoelig waren voelden weer zalig ontspannen aan. Ik houd een blog bij over mijn zoektocht ter verlichting van mijn klachten, ook  om andere mensen te helpen, die ook van hot naar her gaan om van hun hoofd- en rugpijn af te komen. Ik zal haar zeker aanraden, want wat mij betreft heeft zij “helende handen” en neemt alle tijd voor je. Ja, ik ben ook superenthousiast en ga over 3 weken weer terug. ik kijk er al helemaal naar uit! Babs Ijkelestam”

“Tijdens mijn zwangerschap heb ik genoten van de speciale ontspanningsmassage. En nu, maanden na de bevalling, blijf ik maar terugkomen. De bindweefselmassage is pittig, maar Susana begeleidt je er goed doorheen. De aansluitende ontspanningsmassage is heerlijk! Ik val telkens bijna in slaap. Sleutelwoorden voor Susana’s massages zijn ‘in balans’. Susana is kalm en rustig en neemt de tijd voor je. Ze is een goede masseur, met overtuiging van haar vak. Een genot om naar toe te gaan. ,Tijdens mijn zwangerschap genoten van een heerlijk ontspannende massage. En nu een paar maanden na de bevalling besloten terug te komen. De bindweefselmassage is pittig, maar Susana zorgt goed voor je. De ontspanningsmassage is heerlijk, ik val elke keer bijna in slaap. Susana is kalm en neemt de tijd voor je, dat maakt de massage telkens een enorm fijne ervaring. Ik blijf terugkomen. Baarsen”

“Gisteren voor het eerst bij Susana geweest en vind haar een erg prettig persoon in de omgang met een prettige warme uitstraling. De massage die ik heb gekregen van haar was heerlijk en ook lang, ik merkte al verschil na één keer. Het gesprek vooraf en de uitleg na afloop heb ik ook als prettig ervaren. Je bent hier letterlijk in goede handen. Susana bedankt en tot de volgende sessie. Kas Hansen”

“Heb vandaag een fijne ontspanningsmassage gekregen naar aanleiding van de Viva la Donnadag die jaarlijks georganiseerd wordt voor vrouwen die kanker hebben of hebben gehad. Het was een echte verwendag voor mij die ik niet snel zal vergeten en zeker voor herhaling vatbaar is! Susana nogmaals bedankt,groetjes Teunie”

“Lieve mensen, Ben je op zoek je een goede massage om re relaxen of juist om een klacht te bestrijden?
Zoek dan niet verder, je hebt hier het juiste adres gevonden! Dank je wel Susana!. Nancy”

“Heb gisteren genoten van een heerlijke massage van Susana. Kom weer een beetje in balans. Dank je wel, Susana! Ik kijk uit naar onze volgende afspraak. Heleen Berends te Klooster”

“Ik had ontzettend veel pijn aan mijn schouderbladen en benen. Susana heeft mij gemasseerd en ik kwam weer pijnvrij naar buiten. Een zeer vriendelijke vrouw die klachten serieus neemt en niet alleen voor het geld wil masseren. Zij neemt alle tijd en geeft aandacht aan je klachten. Zij is een rustig persoon en zeer bekwaam in haar werk. In een woord heerlijk ontspannend en pjnverlichtend. Zeker een aanrader. Anoniem”

“Woensdag bij Suzanna geweest voor massage.  Meteen vanaf het begin voelde ik een klik met haar. Wel belangrijk element als je wil ontspannen. Vond het ook erg goed dat eerst wordt verkend wat de klachten zijn. Suzanna vroeg goed door, zodat ze goed beeld had. De massage was erg goed en intens. Volgende afspraak staat over 2 weken. Tineke van Spaandonk”

“Gisteravond een massage gehad bij Susana. Na een prettig voorafgaand gesprek om de klachten te bespreken heb ik een bindweefselmassage en ontspanningsmassage ondergaan. De bindweefselmaasage was niet direct ontspannend maar maakte wel goed mijn spieren losser wat ook echt nodig was. De ontspanningsmassage daarna was hemels, ik viel bijna in slaap. Susana is een erg prettige masseuse die de tijd voor je neemt en en je een behandeling geeft op maat. Ik ga zeker terug voor een vervolgafspraak. Oppers”

“Ik kwam enigszins gestrest aan bij Susana, maar dit was snel verdwenen. Eenmaal op de tafel heb ik een heerlijk uur van massage ondergaan, waarbij een aantal probleemgebieden liefdevol aangepakt werden. In het nagesprek ook informatie verkregen waar ik iets mee kan. Ik heb fibromyalgie en leef dagelijks met meer of minder pijn. Het resultaat van de deze massage was dat ik hierna mijn avondje uit met collega’s goed vol heb kunnen houden. Ik zal zeker weer contact met Susana opnemen voor een vervolg sessie. Karin Metz”

“Gisteren heb ik een massage mogen ontvangen van Susana. Bij binnenkomst even een intake gesprek en plan van aanpak besproken. De hele massage heb ik als prettig en intens ervaren en voelde al bij het naar huis gaan in de auto verbetering ( was een tijd geleden dat ik meer ontspannen auto kon rijden
).Volgende afspraak is al gemaakt ( zo ook voor mijn partner). Nogmaals bedankt Susana. Leo Hage”

“Beste Susana; veel dank voor de goede en fijne massage, ik voel me  wat soepeler en fijn in het gevoel zitten. Marius Oskam”

“Net 4 weken moeder en een heerlijke ontspanningsmassage was net wat ik nodig had, met extra aandacht voor rug en nek ivm de borstvoeding! perfect! Anoniem”

“Thuismassage prima bevallen. Mijn vrouw en ik hadden een duo thuismassage aangeboden gekregen van onze kinderen voor onze 30e trouwdag. Nadat we contact hadden opgenomen met Susana was de afspraak snel gemaakt. De massage was plezierig en er werd goed rekening gehouden met onze wensen. De meegebrachte massagetafels waren erg prettig. Een aanrader om een thuismassage te nemen, je voelt je erg prettig en na de massage hoef je niet meer naar buiten om thuis te komen. Hans”

“Vorige week een heerlijke ontspannende massage gehad! Precies wat ik nodig had en waar ik om gevraagd had. Heb al vele soorten massage ondergaan, Thaise, ayurvedische, shiatsu, tactiel stimulering. Allemaal anders en goed voor dat moment. Nu zocht ik iemand de me even een moment van rust en ontspanning kon brengen op een warme, persoonlijke manier. Susana neemt eerst even de tijd voor je voorafgaand aan de massage om te horen wat je wensen en/of klachten zijn. Daarna mag je ongestoord genieten! Dank je wel. Amber”

“Van de week heb ik een uitgebreide behandeling gehad ivm spierklachten die me het sporten (tafeltennis) nagenoeg onmogelijk maakte. Toen ik overeind kwam voelde ik het verschil al en ’s avonds heb ik al mijn partijen weten te winnen. Heel goede en intensieve behandeling van een allervriendelijkste vrouw. Heel hartelijk bedankt Susana en tot komende week. F. Janssen”

“Via internet heb ik balans totaal gevonden, even ontsnappen van alle drukte dus een ontspanningsmassage geboekt. Was super.  Zeker een aanrader!. Roeters”

“Gisteren een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Susana. Ben helemaal opgeknapt en het was heerlijk! Hele lieve en warme vrouw! Zeker een aanrader!. Dominique”

“Vorige week heb ik een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Heerlijk ontspannen en Susana nam echt de tijd er voor. Heel erg fijn. Heerlijk om ook even op je buik te kunnen liggen met het speciale gat in de massagetafel. Pieternellie”

“Ik heb vandaag een zwangerschapsmassage gehad en het was heerlijk. Vooraf een ontspannen gesprek met evt klachten die zij dan zorgvuldig behandeld ( indien mogelijk). Ik ging herboren naar buiten met veel minder pijn in mijn voeten, enkels benen en benen door vocht. Kortom een aanrader!! Bedankt Susana. Melissa”

“Perfect en heerlijk! Persoonlijke aandacht en kundige handen. Corina”

“Ik heb vanmiddag als cadeau van me zus een massage gekregen ben het was super ontspannend en ik zou het ook iedereen aanraden om een x langs te gaan, je ontspant ervan en je lichaam komt helemaal tot rust ik. Staal”

“Heb vanavond lekkere ontspanningsmassage van Susana Romo Garcia, Praktijk In Balans Totaal gehad.  Heb me heerlijk ontspannen en genoten van haar zachte en stevige aanrakingen, was bijna in slaap gevallen en voelde me na de massage weer vol energie. Mario Eijkman”

“Heb een massage van Suzanne als kado van mijn zusje gekregen. Ze is een spontane en warme vrouw. De massage was pijnlijk maar ik heb er wel baat bij. Ben van plan om nog enkele massages te nemen. Zou het iedereen aanraden. Edgie Zenberg”

“Nu drie keer geweest bij Susana voor een bindweefsel en cupping massage. Het is een hele bijzondere ervaring om te voelen hoe je rug vastgepakt en vastgezogen wordt en dat je rug na drie behandelingen veel losser is geworden en flexibeler.De zorg van Susana is heel prettig en professioneel, haar behandelruimte is prima en voor mij was het heerlijk om te voelen dat ik ontspannen op de bank lag en mij overgaf aan de handen van Susana. Absolute aanrader! Paulien Ulbrich”

“Vanaf eind januari tot en met maart heb ik afslankmassage gehad bij Susana om onder andere gladdere benen te realiseren. 1 a 2 x per week. De massages waren stevige diepe massages die door mij als pijnlijk werden ervaren. Gelukkig had Susana mij hierop voorbereid dus ik wist wat mij te wachten stond en tja ook hier geldt; wie mooi wil zijn moet af en pijn lijden. Susana heb ik als zeer aardig en professioneel ervaren. Over het uiteindelijke resultaat ben ik meer dan tevreden en zou ik ieder ander dan ook zeker aanraden!. Victorine van den Oord”

“Vandaag heb ik een ontspannende ontzwangeringsmassage van Susana gehad en ik vond het heerlijk. Susana is betrokken bij de klant, heel aardig en heeft een prettige, rustige uitstraling. Zij neemt ruim de tijd voor je en masseert met hart en ziel – wat een verschil met massages in bijvoorbeeld sauna’s of op drukke vakantiebestemmingen! Het was de meest ontspannende en fijne massage die ik ooit heb gekregen. Kortom- prettige sfeer, toegewijde en professionele masseuse met persoonlijke aandacht – zeker voor herhaling vatbaar. Ik zal beslist terugkomen en Susana’s praktijk aan mijn vriendinnen aanbevelen.  Anna”

“Ik ben zeer tevreden met de massage afgelopen keer. Ik verheug me om terug te komen voor een nieuwe sessie. Mario Cordova”

“Mijn eerste professionele massage, de aanleiding was vaste spieren bij de schouders. Ze legde me uit wat er ging gebeuren en vertelde eerlijk dat het niet na een massage is opgelost. Na de massage vertelde me (mbv een kaart van de spieren in het menselijk lichaam) wat mijn probleem was en welke massage hiervoor nodig was. Erg duidelijk en fijn! Ook de kamer waar je in ligt is lekker warm en er hangt een zeer ontspannende sfeer. J. Scholten”

“Ik heb anderhalve week geleden de kennismakingsmassage gehad. Erg fijn, mooie en relaxte ruimte, en ze is heel aardig en professioneel. Kortom, helemaal ontspannen en voor herhaling vatbaar!,Ik heb anderhalve week geleden de kennismakingsmassage gehad. Erg fijn, relaxte ruimte, en ze is heel aardig en professioneel. Kortom, helemaal ontspannen en voor herhaling vatbaar!. Bart”

“Ik ben al een aantal keren bij Susana geweest en het is echt een aanrader voor iedereen. Je komt heerlijk tot rust en gaat lekker ontspannen de deur uit. Mooie praktijk en goede sfeer. Bart van Lieshout”

“Heerlijke massage, ze neemt echt de tijd voor je, dat vond ik zeer prettig. Achteraf vertelde ze wat ze ervaren had en kreeg ik een advies. Ze heeft veel kennis. Femke”

“Ik heb 3 weken geleden een ontspanningsmassage gehad en dat was… de naam zegt het al… ontspannend!! het was buiten erg koud en het had gesneeuwd maar in de massageruimte was het lekker warm en het rook er heerlijk! de zachte massagetafel lag erg comfortabel en de massage was super! dus als je op zoek bent naar een masseuse in de buurt van den bosch ga dan eens naar Susana! ze heeft verschillende diploma’s op dit vakgebied dus ze weet waar ze het over heeft!. Marion”

“Voor mijn verjaardag een ontspanningsmassage gekregen van mijn familie. 7 weken geleden via een keizersnede bevallen van een tweeling. Heerlijk om op deze manier weer tijd voor mezelf te nemen. De massage was erg prettig, evenals de massagestoel met uitsparingen voor je borsten. Na de massage vertelt ze eventuele bijzonderheden die ze is tegen gekomen en geeft ze advies op maar. Zeer professioneel. Ik ga zeker nog een keertje langs. Roodnat”

“Ik ben nu een aantal keren bij Susana geweest, haar massages zijn heerlijk, en ze werkt zeer professioneel. Ze werkt niet gehaast maar neemt de tijd voor je. Haar praktijk ziet er mooi uit. Ik zal zeker nog vaker gaan.  Ik kan haar aan iedereen aanbevelen die goede massage wil. Cynthia Schonatus”

“Ik heb een heerlijke massage gehad en voelde me op mijn gemak bij Susana waardoor ik echt kon ontspannen. Susana’s betrokkenheid en professionaliteit heb ik als heel fijn ervaren. Ellen”

“Ik heb van Susana een heerlijke ontspannen zwangerschapsmassage gehad met veel zorg en professionaliteit. Omdat het fijn is om in deze periode even de aandacht voor jezelf te hebben, raad ik het aan zeker een aantal weken deze tijd voor jezelf te nemen als je zwanger bent. Ik ga hier de komende weken extra van genieten. Herpt”

“Het beste kado voor onze trouwdag! Lekker ontspannen met warme persoonlijke aandacht. Dit doen we zeker nog een keer. Alma Rodriguez”

“Susana is betrokken, zoekt naar de voor jou meest geschikte behandeling en zij doet haar werk heel toegewijd. Ik heb een prima massage gekregen!. Ton”

“Geweldige massage!! Elke Winters”

“Heb echt een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage van Susanna gehad, bij 34 weken ging dat prima oa dankzij de tafel met gat voor de buik en borsten, heerlijk om weer om je buik te kunnen liggen! Ik vind het echt een aanrader voor iedereen die even wil ontspannen. Trienen”

“Heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Susanna werkt zeer professioneel en heeft alle tijd genomen om vooraf te informeren wie ik ben en wat ik verwachtte van de massage. Zéker voor herhaling vatbaar!. Straetmans”

“Uitstekende massage!. Versveld”

“Vandaag bij Susana naar de massage geweest en het was heel fijn en professioneel en heb er baat bij. Susana straalt een rust uit en doet haar werk met liefde en plezier. Ik ga volgende week weer terug.raad haar zeker aan voor mensen met klachten of een ontspanningsmassage. Mara”

“Gisteren heb ik een massage mogen ontvangen van Susana. Dit is een fijne ervaring geweest, van begin tot het eind.Ik zal haar bij al mijn kennissen aanbevelen!
groetjes, Marianne Verhoeven”

“Lieve lieve lieve Susana vannacht om 0:16 ben ik bevallen van een prachtige dochter! Een super snelle bevalling van 3u. mede dankzij jouw gouden handjes…Super bedankt! Lieve groet, Anke”

“Gister een héérlijke zwangerschapsmassage ondergaan. Helemaal top, ik genoot vanwege het feit dat ik voor het eerst sinds maanden weer op m’n buik heb gelegen!! Hoewel ik het meestal ‘ te luxe’ vind, heb ik over twee weken gewoon weer een afspraak gemaakt. Kijk er nu al naar uit!. Christel”

“Susana is een ontzettend lieve, invoelende vrouw die veel kracht en rust uitstraalt. Ze verstaat haar vak uitstekend en is zeer betrouwbaar. Ik heb haar aan meerdere mensen aangeraden en zij deelden allemaal mijn mening!. van Kampen”

“Beste Susana, Ik vond de massage heerlijk! Die stoel van jou is echt super als je zwanger bent! Heel ontspannen en zeker voor herhaling vatbaar!Groetjes Wendy van der Pas”

“Gisteren voor het eerst bij Susana langs geweest voor een ontspanningsmassage van een uur. En dat is heel goed bevallen! Susana is een lieve, aardige, professionele vrouw en ik ging helemaal ontspannen naar huis. Ik kom snel nog eens terug!. Sam”

“Ik heb regelmatig een massage van haar en ik vindt het een zeer fijne en een ontspannend moment in een ruimte wat lekker warm is en rust straalt. A v/d Hoven”

“Ik kom al een poosje bij Susana voor een massage. Ze is een rustige vriendelijke vrouw die met heel veel liefde haar werk doet en dat voel je. Prettige rustige omgeving ook en een heerlijke tafel om op de liggen. Grtz Rianne”

“De ontspanningsmassage was echt ontspannen geblazen. In alle rust viel ik bijna in slaap, of net wel. Dan moet het echt ontspannen zijn geweest. Compliment!gr Kees”

“Afgelopen zomer heb ik een hele fijne zwangerschapsmassage gehad van Susana (absolute aanrader voor iedere zwangere vrouw). Ik wilde 2 weken later terug, maar ben eerder bevallen. Afgelopen week ben ik voor het eerst weer bij Susana geweest voor een ontspanningsmassage. Een waar genot: De sfeer van de ruimte, de professionele massage, rust en oprechte interesse vanuit Susana maken het geheel compleet. Ik heb direct 2 cadeaubonnen gekocht voor vriendinnen en ga zeker weer terug! Heerlijk!. Melanie”

“Susana heeft mij fijne massages gegeven, die ze goed afstemt op de duur van mijn zwangerschap. Het is een verwennerij zo aan het einde van de zwangerschap lekker gemasseerd te worden! de Zeeuw”

“Susana geeft met alle zorg haar massages. Ze luistert naar je en denkt mee. Fantastisch! Fijn te ervaren dat je tot in je tenen en vingers ervaart dat er weer doorbloeding is. Jos”

“Susana geeft een professionele goede massage dat is afgestemd op je lichaam, doordat ze goed naar je luistert en tevens duidelijk uitleg geeft op de reactie van de massage op jouw lichaam. Ik ben zeer tevreden en kijk uit naar de volgende keer!. Anoniem”

“Susana is one of the best massage therapists I have come across. She makes a real effort to understand any complaints you may be experiencing and then provides the most appropriate treatment. I guarantee you won’t be disappointed! Bhalla Aparajita”

“Een massage van Susana is zeer weldadig omdat zij masseert vanuit contact. Er is geen tekst nodig voor haar om te weten wat zij aan moet bieden om je totaal te laten ontspannen. Niet eerder heb ik iemand gevonden die dit zo voortreffelijk doet. Cees Vermeulen”

“Susana masseert heel goed en weet precies wat ze doet. Fysiotherapeut kreeg mijn rug niet pijnvrij en Susana met haar massage wel. Heel fijn dat ze aan huis komt. Castellum”

“Massage door Susana is met gevoel, aandacht en toewijding. Een aanrader voor iedereen die een professionele massage kan waarderen. Guido”

“Susana geeft super relax massages en heeft me van mijn klachten in mijn nek en schouderbladen af geholpen. Stevige aanpak waar het moet en daarnaast een super relax moment!. Henny Ruiterman”

“Ontzettend genoten van de introductie massage. Zeker de moeite waard weer een vervolgafspraak te maken. Jezelf eens lekker laten verwennen. van de Griend”

“Een echte aanrader voor iedere (zwangere) vrouw. Het is heerlijk om weer eens op je buik te kunnen liggen door de speciale tafel die Susana heeft. Ik kom helemaal tot rust door haar heerlijke massage en heb het ook nog eens gezellig met haar. Dekker”

“Super Tip: Ik heb mijn zwangere dochter 5 zwangerschapsmassages kado gegeven. Zij geniet hier enorm van en kijkt er de hele tijd naar uit. Reinie Dekker”

“Heerlijk om door Susana gemasseerd te worden tijdens mijn zwangerschap. Eerst aandacht voor eventuele klachten, speciale aandachtsgebieden en hoe ze deze aan gaat pakken. Daarna een heel uur ontspannen op mijn buik liggen onder het genot van een heerlijke massage. Vol nieuwe energie en ontspannen spieren kan ik er weer tegenaan! Erg professioneel, een aanrader. A.S”

“Na een zoektocht op internet, uiteindelijk bij Susana terecht gekomen voor Lymphedrainage massage. Ik had veel last van vocht in mijn benen, en zag na drie weken al heel veel verschil! Ze werkt vanuit huis, een rustige massageroom achter in de tuin; Een ontspannende, vriendelijke en professionele omgeving waar ik even tot rust kan komen. Zeker een aanrader!! Groetjes Robin Dekker”

“Susana is a wonderful massage therapist who takes time to discuss your  individual needs or problems and to explain what she is doing. She is very attentive and good in detecting the particular areas of tension and working on them. This guarantees a wonderful relaxing experience. I go there every week. Highly recommended. Jennifer Schulz”

“Tijdens zwangerschapsverlof besloten om mezelf te verwennen met een zwangerschapsmassage. Bij Susana kom je ook daadwerkelijk toe aan ontspanning! Ik vind het heerlijk om een uur lang op mijn (dikke) buik te kunnen liggen (speciale tafel voor zwangere vrouwen) en de massage te ondergaan. Heerlijke ontspanning, met kaarsjes, muziek, rust en warmte! Zeker de moeite waard voor elke zwangere vrouw!. Anoniem”

“Inmiddels alweer een paar zwangerschapsmassages ondergaan,echt intens fijn en ontspannend! Na mijn bevalling zal ik ook bij haar terugkeren voor andere vormen van massages,want het geeft veel nieuwe energie!! Echt aan te bevelen!!. Ellie”

“Ik ben begonnen bij Susana met zwangerschapsmassage’s. heerlijk ontspannen. Daarna niet meer weggegaan en kom geregeld terug voor een ontspanningsmassage. Je komt er als herboren vandaan en je hebt er nog dagen plezier van. Jaqueline Holties”

“Het was een heerlijke massage bij Susana, voelt echt het verschil en een paar dagen later ook nog!. Joyce Julius”

“Ik ben nu een aantal keer bij Suzana geweest voor een bindweefselmassage. En precies zoals andere mensen ook al zeggen neemt ze ruim de tijd voor je en vraagt ook door naar eventuele klachten. Ik vind haar erg professioneel en ze is ook eerlijk. Ik zal ook zeker aanraden om eens een ontspanningsmassage bij haar te proberen, dat was ook mijn eerste kennismaking met haar. van der Donk”

“Vandaag is Susana bij ons geweest voor een massage, zowel mijn dochter als ik zijn zeer tevreden en hebben dan ook een vervolg afspraak gemaakt. Bij deze kan ik U Suzana dan ook met een goed gevoel aanraden. Tony Duyster”

“Van augustus tot september heb ik een afslankmassage genomen, welke mij erg goed bevallen is. Dankzij deze massages is mijn buik aanzienlijk afgeslankt. Ik zou een massage van Balans Totaal aan iedereen willen aanbevelen. Susana neemt inderdaad lekker de tijd om eens een praatje te maken, welke massage gekozen kan worden en adviseert daar ook in. Ook de massage stoel is heerlijk om in te liggen. Marlene Pelaez”

“Ik heb altijd de ontspanningsmassage en de tuina massage. Ben begonnen toen ik last had van mijn schouder/armen/rug, was al bij de fysio geweest, maar dat hielp ook niet. Toen 1x in de 2 weken Susana laten komen en na een aantal weken was het weg. Nu komt ze 1x in de 4 weken, gewoon omdat het heerlijk is om gemasseerd te worden en het is lekker ontspannen. Ze doet het super en het is altijd gezellig!!. Sandra van Boxtel” 15-11-2012

“Heerlijke zwangerschapsmassage gehad! dankjewel! Tessa van Leeuwen.”

“Hoy fuí a una sesión de masaje relajante!! Se los recomiendo, fabuloso!! Gracias. Leticia Muijen-Rodriguez”

“Susana kan echt fijn masseren, heb afslankmassage gehad en ontspanningsmassage. Helemaal super!. Wendy”

“Toen ik hoogzwanger was heeft Susana mij heerlijk massage gegeven, ik ben echt tot rust gekomen. (een aanrader als je zwanger bent. Susana heeft een speciale massagebank/bed waar je op je buik kunnen liggen met je dikke buik, ik vond het heerlijk. Ze neemt tijd voor je, en zorgt dat je echt ontspanen weg
gaat. De massageruimte is klein maar heel fijn en je voelt je welkom, alles is netjes en schoon.
Na een zware bevalling kwam Suzana naar ons thuis, en heb ze mij flink geholpen, ze heeft een comfortabel reis massage bed en muziek bij zich. Ik kijk al nu vooruit naar mijn volgende afspraak. Olivia”

“Gisteren heb ik een kennismakingsmassage gehad. Ze heeft de tijd genomen om over verschillende dingen te praten. Dat is heel prettig en niet normaal. Het gaaf me meteen in geod gevoel aan het begin. De massage zelf was heel lekker en kan ik alleen maar aanraden! De ruimte is heel fijn, warm, en een heel ontspannende music. Ik vond vooral de massage bank heel fijn liggen!
Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt!. Adriana Gilbert”

“Een tijdje geleden een fijne ontspanningsmassage gehad. Susana neemt echt de tijd voor je en luistert goed naar je behoefte. Een prettige omgeving, echt een aanrader!. Danielle Riem”

“Na mijn zware zwangerschapsvergiftiging en een maand ziekehuis heeft Susana met haar massages weer een goed begin gemaakt naar herstel. Er staat een jaar voor herstel maar ik was na een half jaar alweer heel goed op weg. Ze heeft een stevige greep en is erg betrokken bij haar vak en de cliënt. Driel”

“Susana kan heerlijk masseren, goede balans tussen bepaalde plekken goed aanpakken en andere zacht masseren. Ook pijnplekken masseert ze goed weg. Vraagt regelmatig of het nog goed voelt. Fijnste massagetafel ever! Ik ga er heerlijk ontspannen weg!. Bosch”

“Ik heb zo genoten van mijn zwangerschapsmassage dat ik meteen nog een afspraak heb gemaakt!! Susana is vriendelijk en belangstellend. De massage is heerlijk en de ruimte is prettig en inspirerend. Kitty van Grisven”

“Susana is goed in haar vak en weet de pijn goed weg te masseren. Nu al na twee behandelingen merk ik dat ik minder last heb van mijn onder rug. Goed adres en zeker aan te raden!. Frank”

“Ik ben bij Susana terecht gekomen voor een ontspanningsmassage, heerlijk! Daarna heb ik meerdere bindweefselmassages bij haar gedaan. En na afloop was ik o.a. voor mijn buik alleen al 14 cm!!! kwijt. Susana is een geweldige vakvrouw, aardig, betrouwbaar en integer. Haar massage en homeopathie praktijk aan huis is prettig, schoon en hygienisch. De prijs/ kwaliteitverhouding is heel goed. Een dikke pluim!. Gini de Lima”

“Zeer tevreden over In Balans Totaal. Ik ga er regelmatig naar toe voor een ontspanningsmassage! Susana kan zeker goed masseren. Adnan Alic”

“Tijdens mijn zwangerschap ben ik verschillende keren naar InBalansTotaal geweest voor een heerlijke zwangerschapsmassage. Dankzij de speciale massagetafel met uitsparing voor buik en borsten, kun je op je buik liggen zonder dat deze in de weg zit. Susana weet wat ze doet en heeft veel ervaring, en dat kun je merken. De prijs/kwaliteitverhouding is prima, en ze heeft ook verschillende aanbiedingen op haar website. Een (zwangerschaps)massage bij InBalansTotaal is zeker een aanrader!. Rachel Kuhr”

“Ik ben tevreden over de wijze van aanpak in homeopatiche zin.alle afspraken worden na gekomen of vroegtijdig veranderd,zowel bij haar thuis of bij mij thuis.het contact is ook prettig en rustig in de omgang. WhmdeLaat”

“Ze kan heel goed masseren en is erg professioneel. Ze past haar massage aan bij je klacht, creëert een ontspannen sfeer en bouwt de massage erg prettig op. Een echt aanrader!! Antoine”