Mijn conclusies uit mijn onderzoek…

Ik onderzocht of borstweefselbehandeling, borstklachten zoals mastopathie, kan helpen verminderen.

Zes dames namen deel aan dit onderzoek, in de leeftijdscategorie van 30 tot en met 54 jaar.

Drie van de zes proefpersonen hebben de diagnose mastopathie van de arts gekregen. De andere drie hebben wel de symptomen, maar zijn niet gediagnostiseerd.

Het effect is gemeten na afloop van de behandelingen en door na te vragen bij een volgende
behandeling hoe het de afgelopen periode is gegaan.

Uitgebreide evaluatie was er na drie behandelingen en na zes behandelingen.

Het blijkt dat er na de eerste behandeling, al een aanzienlijke vermindering van pijn klachten en een afname van de gevoeligheid van de borsten optreedt. Het beste effect wordt bereikt na drie behandelingen.

Ik heb bij elke behandeling die ik aan de vrouwen gaf, echt genoten en er zoveel van geleerd. Ik vond het zo bijzonder om hun proces te mogen volgen.

Het was niet alleen een fysiek proces maar ook een emotioneel proces, voor de vrouwen.
Zoveel emoties, trauma’s en heftige ervaringen worden opgeslagen in het borstgebied en dus het hartchakra gebied. Met elke behandeling werd een stukje ervan verwerkt en/of losgelaten. Dat gebeurde in de vorm van huilen, zuchten, ademhaling, gezichtsuitdrukkingen (ontroering, verdriet). Er kwamen veel emotionele verhalen naar boven.

Bijzondere positieve resultaten

De behandelingen waren gericht op het ondersteunen van vrouwen met mastopathie.

Alle vrouwen hebben mijn advies op gevolgd, wat bijdroeg aan het succes van hun emotionele en fysieke proces/traject, en natuurlijk van mijn onderzoek.

Gemiddeld hadden de vrouwen drie behandelingen nodig om van hun pijn en gevoeligheid af te komen en om het borstweefsel in goede conditie te brengen.

Ondanks dat er soms een tijdelijke verergering optrad, waren de reactie van de vrouwen heel positief.

Verklevingen en kleine cystes zijn zelfs verdwenen.

Er werd minder of geen pijn ervaren voor of tijdens de menstruatie.

Na de behandeling werden losgemaakte afvalstoffen door het lichaam afgevoerd en voelde de borsten tijdelijk wat beurs of prikkelend aan bij sommige vrouwen. Dit ging gepaard met vermoeidheid, transpiratie, hoofdpijn en/of duizeligheid. Daaruit concludeer ik dat de behandeling goed werkte: want wat vast zit gaat opnieuw stromen, het lichaam zoekt opnieuw haar balans en afvalstoffen worden afgevoerd.

Bij alle vrouwen, voelden de borsten vanaf de eerste behandeling zachter meer eigen én werd het vrouwelijk zelfbeeld versterkt.

Alle vrouwen ervaarden door de behandeling een diepere verbinding met hun borsten en hartgebied. De klachten namen af en het gevoel van vrouwelijkheid nam toe. Ze hebben meer vertrouwen gekregen in de gezondheid van hun borsten.

Ook emoties, ervaringen en herinneringen die opgeslagen waren in de borsten zijn bij alle vrouwen los gekomen, waarbij vreugde, woede, angst en/of pijn zichtbaar werd.

De behandeling heeft in alle gevallen de doorbloeding van de borsten verbeterd, het zelf genezend vermogen aan de gang gebracht en de borsten daarmee in een optimale conditie gebracht.

Alle vrouwen zijn na het aflopen van het traject pijn vrij.

Gebaseerd op alle feiten en resultaten uit mijn onderzoek kan ik concluderen dat: borstweefsel behandeling/massagetherapie zonder twijfel klachten zoals mastopathie kan verminderen en/of verhelpen.

Aanbevelingen voor alle mooi krachtige vrouwen

Je borsten (zoals je lichaam) liegen niet, ze geven je zoveel signalen en informatie!
Neem de tijd om naar te luisteren/voelen en je zult weten wat ze nodig hebben…want:

Een gezonde borst hoort geen pijn te doen. Helaas is het zo dat veel vrouwen pijnlijke, knobbelige of hard aanvoelende borsten hebben en daar niet goed raad mee weten. Veel klachten zijn niet nodig.

De borstweefselbehandeling maakt het mogelijk om de meeste verhardingen in de borst te verzachten of zelfs langdurig te verwijderen.

De behandeling voert opgehoopte gifstoffen af die in het borstweefsel aanwezig zijn en laten ontstekingen als het ware wegsmelten. Dit verlicht langdurige en hinderlijke klachten.

Behalve de herstellende werking hebben de behandelingen vaak ook een positief effect op de emotionele gesteldheid en hoe vrouwen hun borsten ervaren.

Geregeld een borstweefselbehandeling heeft een ontspannend effect op het hele lichaam en versterkt het gevoel van vrouwelijkheid.

Dankzij de verbeterde doorbloeding en afvoer van gif- en afvalstoffen lopen vrouwen minder kans om toekomstige klachten te ontwikkelen.

De behandelingen stimuleren het zelf herstellend vermogen, zijn veilig en zoals uit de ervaringen van cliënten blijkt, zeer effectief.

Borstweefselbehandelingen dragen er aan bij dat vrouwen ervaren dat hun borsten prettig en gezond aanvoelen, zodat ze trots kunnen zijn op hun borsten en zorgeloos mogen genieten van hun vrouwelijkheid.

At last but not least: zo min mogelijk bh dragen, er wordt vandaag de dag zoveel gesproken over de bh. Steeds meer vrouwen begrijpen dat de bh de lymfe doet stageneren en dat het goed is de bh regelmatig uit te doen. Een bh dragen heeft geen gezondheidsvoordelen. Sterker nog, het dragen van bh’s brengt veel gezondheidsrisico’s met zich mee, waaronder het veroorzaken van pijnlijke borsten en cysten.

Tenslotte, bij borstklachten zoals mastopathie kan een serie van behandelingen worden ingezet, met tussenpozen van één tot drie weken tussen de behandelingen in. Als het beter gaat, worden de behandelingen afgebouwd naar een regelmatige behandeling van drie keer per jaar.

De behandelingen zijn voor elke vrouw goed om te doen, het mooiste zou zijn om jezelf twee keer per jaar een behandeling cadeau te doen, als zelfverzorging.

Koester je borsten en hou ze mooi en gezond…

Liefs,
Susana 💜

×