Telefoon nummer

06 10173704

E-mail

info@inbalanstotaal.nl

Openings tijden

Alleen op afspraak

Body Mind Release is een fijne simpel methode die je innerlijk rust en balans herstelt! BMR helpt je namelijk de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken. 

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaak wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten?  Dit is jouw ballast.

De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van STRESS en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of wel iets of niet lukt in jouw leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast welke – erfelijke – ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen. Hoe jij aan jouw ballast komt lees jij hier.

Pas als je loslaat wat niet bij je past, schep je ruimte voor jezelf.

 • Veel fysieke en psychische klachten

 • Negatief denken en piekeren

 • Angsten

 • Gebrek aan zelfvertrouwen

 • Paniekaanvallen

 • Traumaverwerking

 • Vermoeidheid

 • Lusteloosheid, vastzitten en tot niets komen

 • Niet kunnen genieten

 • Burn-out

 • Verslavingsgedrag

 • Gedragsproblemen

 • Gevoelens van spanning, stress en onrust

 • Somberheid

 • Afhankelijkheidsgevoelens

Tja. Ik kan natuurlijk van alles over BMR kunnen vertellen. Maar je hebt er meer aan als ik je laat zien wat cliënten die de hele traject doorgelopen te vertellen hebben:
“Mijn ervaring met Body Mind Release,Ik ben een gescheiden alleenstaande moeder van een dochter van 15. Een lange tijd heb ik gevangen gezeten in veel oud zeer, angsten en stress. Ik had geen idee hoe ik mijn rust kon herpakken en ik werd als maar onzekerder en angstiger. Relaties die maar niet willen slagen, sombere gedachten die mij dit leven erg zwaar maken en steeds onzekerder om nieuwe uitdagingen te bedenken. Mijn leven werd alsmaar moeizamer. Totdat ik wanhopig bij mijn massagetherapeute Susana Romo Garcia ( In balans Totaal ) kwam en haar vroeg om hulp.

Deze therapie richt zich op lichaam en geest. Het leerde mij oude pijnen, aangeleerde gedragingen en negatieve gedachten los te kunnen laten en positieve gedachten en gedragingen aan te leren. De ervaring was voor mij zeer aangenaam ik heb ontzettend veel geleerd over mijzelf. De uitvoering van de oefeningen brachten mij tot inzichten en rust op meditatief niveau. Ik hield mijzelf strikt aan de oefentijden die mijn coach mij aanleerde. Vanaf de eerste oefening voelde het al erg goed en deed ik mijn oefeningen erg graag. In het begin kwamen er bij mij behoorlijk wat emoties los, het voelde als ontlading, ik kreeg begrip en empathie voor mijn negatieve houding en leerde mijzelf te troosten. Het voelde als een zware last die van mij af viel.De afhankelijkheidscirkel leerde mij dat al mijn gedachten, oordeel, hoe ik naar anderen kijk en emoties allemaal in mij zitten en niet in de ander, dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu meer bij mezelf kan blijven. Zelfvertrouwen is in deze mijn winst.Ik ben blij met het resultaat van Body Mind Release het heeft mij geleerd nieuwe gedragingen aan te leren. Het creëerde ruimte in mijn hoofd. Ik voel nu liefde voor mijzelf mijn lichaam en mijn leven. Ik weet nu zeker dat ik op de juiste weg ben.Ik ben dat waard!
Dank je Suus”

Een individueel Body Mind Release traject duurt zes weken en bestaat uit zes sessies. Deze variëren van een half uur tot één uur. Tijdens de eerste sessie bespreken wij waar jij last van hebt. Wij gaan daarbij niet op zoek naar de vermeende oorzaak. Praten over problemen lost namelijk niets op en belemmert je proces en innerlijk groei binnen deze methode.

Gun jezelf die zes weken om jouw Body & Mind goed op te schonen en jezelf weer op te bouwen. Na twee tot drie dagen merk je al een duidelijk positief verschil: meer energie, fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Je voelt je bevrijd, kunt weer genieten voelt je minder afhankelijk van anderen. Na dit traject ben je ook in de toekomst zelf in staat om met deze methode verder te gaan om zo negativiteit los te laten en positieve gevoelens terug te halen.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen over Body Mind Release? Neem gerust contact met mij. Ik vertel je meer over de methode zodat jij kunt beslissen of het iets voor jou is.

 • Gratis adviesgesprek: telefonisch of via email.
 • Eerste BMR sessie 90 min €100,- (Inclusief materiaal).
 • Elke opvolgende BMR sessie €75,-.
 • BMR sessies in combinatie met massagetherapie €150,- (ongeveer 120 minuten)

Een traject kan worden vergoed door jouw zorgverzekering indien je aanvullende verzekerd bent voor alternatieve geneeskunde. Meer info: Vergoeding.

Investeer in jezelf en maak vandaag nog een afspraak!.