Guasha op het gezicht

Guasha op het gezicht is een traditionele schraaptherapie die zeer zacht en ontspannend is. Door de zachte, pijnloze techniek ontstaat een totale ontspanning van het lichaam.

De jadesteen die als hulpmiddel bij deze massage wordt gebruikt, voelt aangenaam koel aan. Jadesteen is een genezingssteen met een brede therapeutische en harmoniserende werking.

De energie- en bloeddoorstroming van de huid van het gezicht wordt door de behandeling verbeterd. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd, waardoor de huid er na een behandeling stralend uit gaan zien.

Bij de gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van een speciale guasha kruidencrème of guasha kruidenolie die de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen stimuleert.

De jadesteen wordt volgens een protocol zachtjes over de reflexpunten en meridiaanpunten geschraapt. Beginnend bij het voorhoofd wordt het gezicht stap voor stap behandeld met de jadesteen. Door achtereenvolgens de neus, oogleden, wangen en kin te behandelen verstevigt de huid en krijgt deze meer energie.

De behandeling vertraagt het verouderingsproces van de huid, mits deze massage regelmatig wordt toegepast. Doordat de afvalstoffen uit de huid naar boven worden gehaald en worden verwijderd, verbetert de voeding voor de huid. Na de behandeling voelt de klant zich vitaler en ontspannen.

Lees ook: