Nieuwsbrief 2013

Yin YanAfgelopen jaar, is een jaar geweest van diepe veranderingen binnen mijn praktijk. In juni ben ik na 5 jaar opleiding, afgestudeerd als homeopaat. Het was een schitterend feest die ik nooit zal vergeten; als gevolgd kon ik me aansluiten bij de beroepsvereniging NVKH (Nederlandse Verenigen voor Klassieke Homeopathie), dit betekent dat mijn consulten door de meeste zorgverzekeraars vergoed wordt vanuit het aanvullend pakket. Voor meer informatie over vergoeding kun je lezen op volgende link: vergoeding.

2013-06-28 19.35.05

5 jaar geleden moest ik een keuze nemen tussen : Homeopathie of Acupunctuur. Mijn keuze viel op homeopathie, een uitstekend keuze geweest, ik heb zoveel aan gehad aan mijn 5 jaar studie; mijn leven is dankzij deze studie voorgoed verandert in een positieve manier. Tijdens mijn studie is ook mijn praktijk geboren en die is zeker op een rustige mooie manier ontwikkeld tot mijn droom praktijk, hier ben ik heel trots op!

Maar….ik ben nog nieuwsgierig naar acupunctuur en nu gelukkig  is er alweer ruimte voor het nieuw, dus ik ga deze keer voor de keuze die ik 5 jaar geleden in stand-by liet.

Inmiddels ben begonnen met de nieuwe opleidingen:

Ik heb ontzettend veel zin in, het wordt zeker 3 prachtige jaren vol met waardevolle (levens-)lessen.

We gaan de winter weer tegemoet. De winter is een belangrijke periode om even stil te staan en stil te zijn; om naar binnen te keren. Zonder deze rustperiode is het heel lastig om te zaaien en te oogsten.

Veel mensen hebben in de winter last van vermoeidheid. We hebben geen zin om op te staan en om te gaan werken. Even naar buiten om naar de winkel te gaan stellen we zo lang mogelijk uit. De zon schijnt niet en de natuur kijkt grauwig. Herkent je dit ook een beetje?

Massage therapie kun je helpen tijdens deze koude maanden. Massage heeft geen woorden nodig, al is daar natuurlijk ruimte voor. Massage is beleven, ervaren. Een uitnodiging te voelen hoe het is om in verbinding met je lijf te zijn. Gewoon te zijn, niets te moeten. Het vraagt een sfeer van emotionele warmte om het vertrouwen in jouw lijf als thuisbasis, opnieuw te laten ontluiken tijdens/na een winterperiode van overleven. Bij mij praktijk, een veilige sfeer en respectvol fysiek contact geven je gelegenheid te ontspannen, te genieten. Een moment om ‘jouw batterij op te laden’. Massages zijn altijd op de persoon afgestemd.

Om je een beetje te helpen om de winter zo soepel mogelijk te overbruggen krijg je van me een Massage Kadobon t.w.v. €5,-, deze kan je gebruiken bij je volgende afspraak.

kerstkaart 2014

De cadeaubon is alleen geldig voor de massages, niet geldig voor de consulten; niet te gebruiken i.c.m. andere acties of korting.

Ook nieuw binnen de praktijk: