Massagetherapie

Massage is dé manier om ziektes te voorkomen en in balans te komen. Een lichaam kan zichzelf heel goed genezen. Door bewustwording en rust kan het in balans komen. Massage is een vorm van ontspanning waarbij de relatie tussen hoofd en denken even wordt stilgelegd. Door de spieren te laten ontspannen kunnen emoties de ruimte krijgen en zal geblokkeerde energie weer gaan stromen, na een massage voel je jezelf als herboren. Je krijgt er altijd meer energie van! . 

Bij mijn praktijk heerst een veilige sfeer en respectvol fysiek contact geven je gelegenheid te ontspannen, te genieten. Een moment om ‘jouw batterij op te laden’. Massages zijn altijd op de persoon afgestemd.

De behandelingen die worden aangeboden zijn gericht op welzijn, ontspanning, bewustwording om in balans te komen, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau.

Klachtgericht  therapieën  Massagetherapie
Cellulitismassage Therapeutische Ontspanningsmassage
Bindweefselmassage Thaise yogamassage
Triggerpoint therapie Voetreflexologie
Rugpijnmassage Zwangerschapsmassage
Gezicht&hoofdmassage Cupping / Guasha / Moxa
Massage met speciale aandacht Overige
Massage bij kanker Lasertherapie

Voorafgaand aan de behandeling (massagetherapie) is er ruimte voor een (gratis) gesprek om te horen of je klachten hebt en de massagevorm op jou af te stemmen. Houd daarom rekening met ca. 10 minuten extra tijd, na de massage is er ook ruimte voor een nagesprek. Het gebruik van oliën en handdoeken is inbegrepen.

Heeft je vragen over de behandelingen? Neem gerust contact op.