Massagetherapie

“Good massage therapy are hard to find, harder to leave and impossible to forget”

Massagetherapie is dé manier om ziektes te voorkomen en in balans te komen. Een lichaam kan zichzelf heel goed genezen. Door bewustwording en rust kan het in balans komen. Massagetherapie is een vorm van ontspanning waarbij de relatie tussen hoofd en denken even wordt stilgelegd. Door de spieren te laten ontspannen kunnen emoties de ruimte krijgen en zal geblokkeerde energie weer gaan stromen, na een massage voel je jezelf als herboren. Je zou het kunnen omschrijven  als ‘meer ruimte in je hoofd’, nieuwe energie, een groter bewustzijn van je lichaam, en meer contact met je Zelf.

Binnen mijn praktijk heerst een veilige sfeer en respectvol fysiek contact geven je gelegenheid te ontspannen, te genieten. Een moment om ‘jouw batterij op te laden’. Massages zijn altijd op de persoon afgestemd. Bij elke massagebehandeling pas ik verschillende technieken toe (intuïtief ), die afgestemd zijn op 4 verschillenden niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch, deze combinatie maakt elke massage uniek, een unieke ervaring!

De behandelingen die worden aangeboden zijn gericht op welzijn, ontspanning, bewustwording om in balans te komen, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau.

Klachtgericht  therapieën  Massagetherapie
Bindweefsel/Cellulitemassage Therapeutische Ontspanningsmassage
Bindweefselmassage Zwangerschapsmassage
Manuele lymfedrainage volgens Dr Voder techniek Voetreflexologie
Triggerpoint/drukpuntenmassage Overige
Rugpijnmassage CuppingMoxa
Gezicht&hoofdmassage
Massage met speciale aandacht
 Massage bij kanker

Voorafgaand aan de behandeling (massagetherapie) is er ruimte voor een (gratis) gesprek om te horen of je klachten hebt en de massagebehandeling op jou af te stemmen. Houd daarom rekening met ca. 10 minuten extra tijd (voorgesprek), na de massage is er ook ruimte voor een nagesprek (10 minuten); de duur is ongeveer 80 minuten. Het enige dat je hoeft mee te nemen is een groot badlaken. Lotions, oliën en handdoeken zijn inbegrepen.

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is!

Heeft je vragen over de behandelingen? Neem gerust contact op.