Bamboe massage

De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie  en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Deze massage helpt in het bijzonder tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na deze massage in een betere conditie. Deze massage werkt dieper omdat er met behulp van de stokken dieper doorgedrongen kan worden in de weefsels en daar door zal deze massage meer effect hebben.

De bamboestokken die gebruikt worden, zijn speciaal voor deze massage gemaakt. Deze zijn er in verschillende maten, zodat iedere bewerking mogelijk is. Met lange, dikke stokken wordt er over het hele lichaam gestreken. Hierbij wordt niet al teveel druk uitgeoefend, en de wrijving geeft je een heerlijk ontspannen gevoel.

Een bamboe massage heeft naast een ontspannend, ook een stimulerend effect, voor onder andere de bloedsomloop en lichaamsenergie. Het kalmeert spieren, verlaagt de bloeddruk, vermindert stress en zorgt daarom ook voor mentale rust. Deze massage werkt ook preventief doordat het, het zelfhelend proces van het lichaam bevordert.

Wil je meer informatie over deze behandeling? Neem dan gerust contact met mij op.