Telefoon nummer

06 10173704

E-mail

info@inbalanstotaal.nl

Openings tijden

Alleen op afspraak

De bindweefselmassage is een intensieve massage om de bloedcirculatie weer op gang te brengen in de diepere huidlagen, waardoor het lichaam gereinigd wordt van afvalstoffen en opgehoopt vocht. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier maar men voelt zich na deze massage verkwikt en energiek.

Bindweefsel/cellulite massage is een techniek voor huidverbetering zonder medische ingrijpen. Door middel van stevige massagetechnieken worden de cellulite, vochtophopingen, kleine vetophopingen en vetbultjes grondig aangepakt, waardoor de huid gladder en strakker wordt.

De behandeling valt niet onder een ontspanningsmassage, en is echt een massagetherapie. Het werkt namelijk diep tot in het bindweefsel en heeft daardoor een stevig en pittig karakter.

Het gaat bij deze vorm van massage niet om gewichtsverlies, maar om het verstrakken van de huid waardoor je letterlijk beter en strakker in jouw vel komt te zitten. Denk er wel aan dat deze massage stevig is en dus vrij pijnlijk kan zijn! Het gezegde ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ gaat hier zeker op.

Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden. Deze bindweefselmassage geef ik alleen als je in goede gezondheid bent. Bij koorts, pijn, huidaandoeningen, bepaald medicijngebruik, trombose, fracturen, vaataandoeningen, zwangerschap en als je borstvoeding geeft, mag deze massage helaas niet plaatsvinden.

De behandelingen duurt ongeveer 30 minuten en worden uitgevoerd in 10 behandelingen (voor het beste resultaat) gedurende 5 weken. (dus 2 massages per week). Na ongeveer 6 behandelingen zijn de eerste resultaten zichtbaar. Elk lichaam is anders en de resultaten zullen dus ook per persoon verschillen.

Eerst wordt een intakegesprek afgenomen, er worden vragen gesteld zodat we de bindweefselmassage op jouw wensen kunnen afstemmen.

Tijdens de behandelingen worden er diep tot in het bindweefsel gemasseerd en wordt d.m.v. cupping afvalstoffen afgevoerd en om de huid te kalmeren een afslankgel wordt ingesmeerd. Deze afslankgel versterkt het effect van de massage en helpt om de afvalstoffen af te voeren.

Ik raad je aan voor de behandeling genoeg water te drinken en geen zware maaltijd te nuttigen. Ook ná de behandeling en de dag na de behandeling moet je voldoende water drinken! Dit ter bevordering van het afvoeren van de vrijgekomen afvalstoffen.

De meest voorkomende probleemgebieden zijn:

 • Heupen (love handles)
 • Billen
 • Bovenbenen
 • Buik

Deze bindweefselmassage is zeer geschikt voor:

 • cellulite/ sinaasappelhuid
 • huidverslapping
 • ter ondersteuning van een dieet

Effecten van de Bindweefsel/cellulite massage:

 • Draagt bij aan een beter zelfbeeld
 • Een mooie gladder strakkere huid
 • Vermindering van cellulite
 • Reiniging van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vet en vocht
 • Energieker en fitter
 • Bevorderlijk voor gezondheid en welzijn

Elk lichaam is anders en de resultaten zullen dus ook per persoon verschillen!

Een super manier om je huid mooier te maken!. Samen met voldoende beweging en verantwoorde voeding werkt deze massagekuur heel bevorderlijk voor je hele welzijn! Als je een dieet volgt is deze bindweefselmassage een mooie ondersteuning.

 • Kuur van 10 behandelingen van 1 zone €350,-
 • Kuur van 10 behandeling van 2 zones €425,-
 • Kuur van 10 behandeling van 3 zones voor €500,00
 • Voor deze tarieven gelden geen vergoeding.
 • Bindweefselmassage 3 zones: benen+buik+billen.

Een éénmalige behandeling kost € 40,00 en is bedoeld om het resultaat vast te houden of als proefmassage om te voelen en ervaren of deze behandeling bij jou past.

Behandeling van 1 zone duurt 30 minuten per behandeling, 2 zones duurt 40 minuten per behandeling en 3 zones duurt 50 minuten per behandeling.

Cellulite (ook sinaasappelhuid genoemd) ontstaat o.a. door verkeerde voeding, stress, thee, koffie etc. De mineralen in het lichaam zijn natuurlijke beschermers tegen zuren. Hoe meer zuren er binnenkomen hoe meer mineralen er verbruikt worden. Mineralen neutraliseren de zuren om ze zo via de normale weg te kunnen uitscheiden.

Maar komen er teveel zuren binnen dan zijn er op een gegeven moment geen mineralen meer. In plaats van mineraalvoorraden zijn er nu afvalstoffen voor in de plaats gekomen. Het lichaam raakt meer en meer verslakt. In het eerste stadium van verzuring ontstaat er al cellulite.

Een gezonde levensstijl is erg belangrijk voor een mooie huid. Tijdens de kuur van de bindweefselmassage is het belangrijk om rekening te houden met:

 • Veel water en groene thee drinken
 • Regelmatig sporten
 • Niet roken
 • Geen suiker
 • Geen stress
 • Beperken alcohol
 • Max 2 kopjes koffie per dag
 • Vermijdt zoveel mogelijk verzurende producten
 • Extra mineralen innemen (skin base)

Reactie van cliënten: 

“Ik kwam bij Susana voor behandeling tegen cellulite (kuur cellulitismassage). Dit deed Susana doormiddel van bindweefselmassages aan mijn benen. Susana had veel aandacht voor me en stelde me erg op mijn gemak. Er heerst een erg fijne en ontspannende sfeer in de praktijk die me elke afspraak weer tot rust bracht. De cellulite op mijn benen zijn aanzienlijk verminderd ik ben blij met het resultaat. Anoniem”

“Ik ben bij Inbalanstotaal gestart met een kuur bindweefselmassages voor mijn benen. Voordat ik aan de kuur begon, werd mij een reëel beeld geschetst van de behandelingen zelf en het te verwachten resultaat. Dit eerlijke en oprechte advies vond ik erg prettig. Susana is oprecht en eerlijk en weet mensen goed op hun gemak te stellen. Inmiddels heb ik de kuur afgerond en ben ik super blij met het resultaat. Mijn benen zijn mooi egaal en strak. Het is even doorbijten, maar met dit resultaat is dat het helemaal waard! Groeten, Renée”

“Ik heb een kuur voor bindweefselmassage gevolgd bij Susana. Vooraf werd me goed uitgelegd wat ik kon verwachten en iedere keer nam Susana de tijd voor mij. Ondanks de (vooral in het begin) pijnlijke bindweefselmassage voelde ik mij altijd op m’n gemak in de praktijk. Meteen na de eerste keer zag ik al vooruitgang en over het uiteindelijke resultaat ben ik erg tevreden. Susana is een warm en belangstellend persoon waarbij ik me meteen fijn voelde. De eerst volgende behandeling wordt een ontspanningsmassage bij Susana. 😃Met vriendelijke groet, Marloes Janssen – van der Donk”

“Hoi Susana, ik stuur je de foto’s van het begin en einde van de behandeling omdat je daar echt verschil ziet. Zo’n groot verschil! Ben zo blij. Jouw massages doen echt wonderen! Je weet niet half hoe gelukkig ik hiermee ben. Victorine”

Voor de behandeling (kuur van 10x)
Einde van de kuur van 10 behandelingen

Met dank aan de cliënt omdat ik haar foto’s mag gebruiken.

Wil je meer informatie over deze behandeling? Neem dan gerust contact met mij op.